QUOTE(bambekle @ 2011 01 30, 21:25)
pritariu, darysiu viska, kad pasikeisti krypti, arba atsauks skrydzius ir grazins pinigus....o jeigu ne, teks skristi....juk tie sumoketi pinigeliai sunkiai uzdirbti, ir nesinori lengva ranka juos padovanoti...kada jusu skrydis?
Drąsu... Aš darysiu viską, kad atgauti pinigus, o jei ne, tai tfu ant tų pinigų... užsidirbsiu. Bet atostogaut po tanku su neprognozuojamais arabais nenoriu... Lufthansa skrydžius atšaukė visai į Egiptą, o lietuviai lagaminus pakuoja. Man geriau 5000 Lt prarast, nei gyvybę.
Papildyta:
QUOTE(Adade @ 2011 01 30, 21:21)
Jus tikriausia keliones isigijus neturite ? As turiu, bet lauksiu arba atsauks operatoriai, arba skraidins ir skrisim, aisku situacija keisis, bet manau jie informacija gauna is auksciau, todel ir spres vezti turistus a rne ... kitos iseities nematau, o tie patarimai , kad spjaukit i sumoketus pinigus ir neskriskit, tai tu , kurie sedi, skaito ir patarineja
Skaito ir rašo sumokėję

bet man baisu... Na, išskraidins, o po , jei kas pasikeis- kada beparskraidins... Čia ne juokas, komendanto valanda. Arabai karingi, karštakošiai, eina sau, kas čia per atostogos, išprotėt galima.