Įkraunama...
Įkraunama...

Neramumai Egipte

QUOTE(Elvita @ 2011 01 30, 15:19)
drinks_cheers.gif , bet nuo musu mazai kas priklauso, deja  verysad.gif
Kada skrendant? Su vaikais, tikrai nerizikuociau, juolab turint galimybe keisti  g.gif

vasario 23d. kur pasiulytumet ilsetis uz 8000lt. 4asmenu seimai?(jei agentura leistu pasirinkti kita kelione?)daugiau pinigu neturiu nei lito schmoll.gif ..o atostogu noriu juodai
Atsakyti
[quote=ingaul,2011 01 30, 14:21]
butent,negaliu rizikuot savo vaikais.Me irgi skrendam su 2 ir 4 metuku vaikuciais.Ziuresiu,ka mums ryt priburs agenturoj.Keist i kanarus,tai teks dar 5000 primoket doh.gif
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Mes su vyru skrendam,dukriuka 1,5m.paliekam.Bet vyras truputi prisibijo,o ir as cia prisiskaiciau doh.gif doh.gif dingsta visas mano optimizmas doh.gif doh.gif verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(Reenka @ 2011 01 30, 15:17)
pirkom kelione is sofa travel(kaip suprantu priklauso novaturui),kelione isanksto planuota,ne ispardavimai,bet nuolaida dare.as optimiste ,nebijau,rizikuociau skristi,jei vyktumem su vyru,bet si kelione su vaikais doh.gif .ir bijo vyras blush2.gif turiu galimybe keist ir data ir krypti..o ka daryt nezinau.... blush2.gif

nesvarstydama keisciau....ta ir darysiu jeigu tik leis ta daryti....(pasiulys kelione tinkama man data)....nenoriu tokiu atostogu, drebeti visas 7 dienas, galvoti kas gali nutikti kiekviena minute...nu ne mano nervams...
Atsakyti
QUOTE(Reenka @ 2011 01 30, 16:25)
vasario 23d. kur pasiulytumet ilsetis uz 8000lt. 4asmenu seimai?(jei agentura leistu pasirinkti kita kelione?)daugiau pinigu neturiu nei lito schmoll.gif ..o atostogu noriu juodai

Lieka tik Kanarai, bet aš bijau kad kainas į ten pakels...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Udrius: 30 sausio 2011 - 14:29
QUOTE(Reenka @ 2011 01 30, 15:25)

mums tas pats.sumokejom 8000,o kanarai 13000.Tikrai neplanavom tokiu "pigiu" atostogu.Rusam grazina pinigus,o mes rastesni matyt...gaila
Atsakyti
QUOTE(ingaul @ 2011 01 30, 16:28)
mums tas pats.sumokejom 8000,o kanarai 13000.Tikrai neplanavom tokiu "pigiu" atostogu.Rusam grazina pinigus,o mes rastesni matyt...gaila

Na nėra taip brangu tie kanarai, tik aišku bus ne AI... Jei leistų pinigus atsiimti, būtų galima per lenkus važiuoti.
Atsakyti
nafik atsiprasant prisiskaitai cia kiek zmoniu planavo atostogas ir jos visos sugadintos -tai taip nuosirdziai gaila ...verysad.gif
pati sedziu visa nusiminus ir mastau ar pasikeis dar iki kovo men kazkas ten.juk planuojam skristi butent Kaira doh.gif ant dusios taip prisikta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bambekle @ 2011 01 30, 15:31)
man kaip alternatyva pasiule Tenerife arba Tailanda....na Tailandas man perbrangu, o ar i Tenerife tokiu laiku organizuoja keliones?  g.gif  Udriau? (musu kelione vasario 8, na 10 veliausiai galetume isskristi)

i tenerife istisus metus galima skrist.ten visada silta.4 asm.seimai su AI be 12000 neishsiverst
Atsakyti
Dubajuje jau nusileido 19 lėktuvų su Egipto elitu. Savi emigruoja, o mums nepaliekama teisė atsisakyti kelionės. Tiksliau teisė yra, tik pinigai negrąžinami... mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(Jerda @ 2011 01 30, 16:23)
Dubajuje jau nusileido 19 lėktuvų su Egipto elitu. Savi emigruoja, o mums nepaliekama teisė atsisakyti kelionės. Tiksliau teisė yra, tik pinigai negrąžinami...  mega_shok.gif

Kol Valstybinis turizmo departamentas nepaskelbs kad grazintu pinigus ir nutrauktu keliones musu kelioniu organizatoriai vez zmones i Egypta. O tada grazins visiems pinigus arba nukels kelioniu datas i veliasnias.Tai laukite pirmadenio bus viskas aisku .
Turizmo departamento duomenimis, Egipto kurortuose Šarm El Šeiche ir Hurgadoje ilsisi iki 800 turistų iš Lietuvos. Tai toki kieki tikrai greitai neisves is Egypto.
Atsakyti
QUOTE(Reenka @ 2011 01 30, 13:25)

cia butu keitimas ar tiesiog keliones organizavimas?
jei uz 8000lt,tai siulyciau savarankiskai organizuotis kelione i Kanaru salas mirksiukas.gif arba ziureti per lenkus ka siulo i ten mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Udrius @ 2011 01 30, 13:28)
Lieka tik Kanarai, bet aš bijau kad kainas į ten pakels...

tai,kad ir taip nemazos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ingaul @ 2011 01 30, 13:34)
i tenerife istisus metus galima skrist.ten visada silta.4 asm.seimai su AI be 12000 neishsiverst

tai kam pirkti per agentura-organizuokites patys,ar uzsibookinti viesbuti paciam ir skrydi pagaudyti pigesni arba isinuomuoti bungalus ant juros kranto(tikrai ne brangu) ir plius skrydis.
Atsakyti