Įkraunama...
Įkraunama...

Neramumai Egipte

QUOTE(Udrius @ 2011 01 29, 22:11)
Gali pasikeisti likus iki kelionės 21 d. Ar tiek liko ?

na taip nes skrisiu kovo 20 diena o pirmadieni bus vasario 1 diena tai tikrai turiu laiko.
Atsakyti
Na, pirmadienis tai sausio paskutinė, o ne vasario pirma. Atšaukti kelionę galima vasario paskutinę. Taigi, dar yra laiko, kad ten viskas susitvarkytų. O jei neprasidės pilietinis karas - tikrai susitvarkys. Ypač kurortuose, iš kur jie gauna pagrindines įplaukas.
Atsakyti
QUOTE(Saulesaule @ 2011 01 29, 21:30)
Skaičiau kad internetinis ryšys vėl veikia, telefonai taip pat.

Kur skaitei? Nes aš kiek suprantu internetas neveikia. Tikrinau labai elementariai, pasaulinėje pažinčių svetainėje nėra nei vieno prisijungusio egiptiečio, tikrai nemanau kad tai sutapimas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ZAIKA2 @ 2011 01 29, 21:10)
PIRKAU ISANKSTINE KELIONE, tai man sake kad viena karta galesiu pasikeisti kelione bet tai turi buti butinai ziemos sezono kelione tai jauciu pirmadieni eisiu i firma keisiu as su keturmete vazoiuosiu tai jokiu neramumu nenoriu, o skrydis turejo buti 03.20 dvi savaites.

Kovo 20? Taigi ne dvi savaitės? g.gif
Atsakyti
Mobilus bent jau atstatytas:

Mobile phone services have been restored in Cairo, but the internet remains down.

http://www.bbc.co.uk...e-east-12316465

Kiek suprantu, atmosfera šiek tiek aprimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Udrius: 29 sausio 2011 - 21:43
Ten raso, kad zmones paklusta komendanto valandai ir nesiburiuoja grupemis. Tarp kariskiu ir protestotoju atmosfera draugiska.
JAV, Prancuzija ir Vokietija issiunte pranesimus, kad turistai susilaikytu nuo kelioniu i Kaira.
Atsakyti
mamairute tikrai neturi jau bilietu nusipirkusi i egipta biggrin.gif . jei turetu kitaip sneketu. siaip ar taip as tikrai nei rusu nei kt tautybiu neidealizuoju, bet faktas kaip blynas, jog pas mus zmogaus saugumas niekam nerupi. o man svarbus mano gyvenimas.
Atsakyti
QUOTE(ramune500 @ 2011 01 29, 22:11)
mamairute tikrai neturi jau bilietu nusipirkusi i egipta biggrin.gif . jei turetu kitaip sneketu. siaip ar taip as tikrai nei rusu nei kt tautybiu neidealizuoju, bet faktas kaip blynas, jog pas mus zmogaus saugumas niekam nerupi. o man svarbus mano gyvenimas.

Ne, neturiu, bet nereikia man pranašauti, ką šnekėčiau biggrin.gif Išverčiu į lietuvių kalbą - bepigu Tau kalbėti bigsmile.gif Tačiau galiu tvirtai pasakyti, kad matydama dabartinę vis aštrėjančią situaciją, tikrai su vaiku ar vaiką namie palikus ten neskrisčiau būtent dėl to, kad man svarbus mano gyvenimas ir vaikų likimas ir tik aš jais galiu pasirūpinti schmoll.gif Perkūnas žino, ką ten tie arabai sumąstys g.gif Beje, aš ne apie tautybes, o apie šalis biggrin.gif Tai kad nė viena šalis dar neatšaukė skrydžių, kodėl reikia tik ant lietuvių burnoti? g.gif Juo labiau nė vienos šalies vyriausybės dėl turistų kelionės į Egiptą atsakomybės neprisiėmė schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamairute: 29 sausio 2011 - 22:34
Lenkai atsauke skrydzius i Kaira, o Rusijos federaline turizmo agentura parenge Rusijos turistu evakuavimo plana bei ruosiasi anuliuoti kelialapus i Egipta jei ten padetis bent kiek pabloges.
http://www.newsru.co...n2011/evak.html
Atsakyti
QUOTE(donnabona @ 2011 01 29, 22:52)
Lenkai atsauke skrydzius i Kaira, o Rusijos federaline turizmo agentura parenge Rusijos turistu evakuavimo plana bei ruosiasi anuliuoti kelialapus i Egipta jei ten padetis bent kiek pabloges.
http://www.newsru.co...n2011/evak.html

Va taip ir atsiranda gandai biggrin.gif
evakuocijos planas bus parengtas, jeigu situacija pablogės:
Ростуризм подготовит план эвакуации российских туристов из Египта, где уже несколько дней идут беспорядки, на случай ухудшения обстановки,

be to išleistas įstatymas, kurio pagrindu galima būtų anuliuoti keliones:
Выпущен приказ Ростуризма, базирующийся на соответствующем заявлении МИД РФ, который станет правовым основанием для участников туристического рынка для аннулирования путевок в Египет.

O dėl Kairo, tai logiška, kad atšaukė
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2011 01 29, 22:34)
Tai kad nė viena šalis dar neatšaukė skrydžių, kodėl reikia tik ant lietuvių burnoti?

drinks_cheers.gif , man ir nesuprantamas toks požiūris. Suprasčiau, kad galima pykti, burnoti, jei kitos šalys skrydžius atšauktų, o LT sau toliau skraidintų turistus. Manau, kad LT agentūros seka kitų šalių agentūrų veikas ir lygiai taip pat nutrauks skrydžius, esant reikalui g.gif
Atsakyti
na taip nera tikrai ko burnoti. blush2.gif
hmmm... tik kazi tada ar Lietuvele turi nors menkiausia planeli kaip reiktu evakuoti musu tautiecius? biggrin.gif tikriausiai pasakytu: ai, patys gi norejo vaziuoti, tai tegul dabar grizta kaip nori biggrin.gif . niu ir baigiam pyktis, bus kaip bus, nieko cia nepakeisi wub.gif
Atsakyti