QUOTE(eglaite2 @ 2011 01 31, 16:04)
Vajei, kaip graziai gula rubeliai ant grazios figuros
. Jau ir as uzsimaniau tokio sijonuko, tik kaip suprantu, kad norint, kad jis butu ne ant juosmens, o zemiau, man su 95cm klubais jau reiktu imti koki 4 dydi, ar ne?
Aciu
Sijonuko su 95 klubais manau uztektu 2, tilptu, nes jis su klostelemis ir nera siaurutis. Bet labiau reiketu ziureti liemens linija, mano liemuo 66cm, tai tas sijonukas gula zemiau, tad ziurekit atitinkamai pagal cm - 2 dydzio sijono liemens apimtis 74cm
QUOTE(bakardi @ 2011 01 31, 16:33)
as toki turiu xxs dydzio, ir emiau su mintim, kad bais didintas bus
(krutine apie 84cm) per pecius, per juosmeni pats tas, rankoves ilgos, per krutine nesiskecia. tik per klubus (apie 90cm) nesusisega
tai nesioju nesusegta, nes labai patiko megztukas, graziai krenta
Na tai vadinasi nesiosiu nesusegta ir as jei bus siauras
QUOTE(savita1 @ 2011 01 31, 16:35)
Kaip graziai ta suknele atrodo
Viskas, pirksiu ir as
Tik noriu tos paprastos medziagytes, neblizgios
Kristela, kaip manai, man su 92cm per krutine ta Lorelei dress koki dydi imti, 2 ar 4?
Ir sakyk, koks tavo ugis? Apie 170 kazkas?
Aciu
Su 92 turbut imciau 4
nes mano 89 vos telpa i 0, manau man 2 geriau butu. Ugis mano 170
QUOTE(Preila @ 2011 01 31, 17:16)
Kristela, o tos suknytes šonus eitu pasiaurinti jei būtų per platu.
Aš vis užmetu akį į tokio tipo suknutes, bet vis bijau su savo maža apimtimi per krūtinę.
Gera siuveja tikrai pasiaurintu, nors darbo nemazai. Bet dar yra galimybe po suknute vilktis push-up liemenele
Arba rinktis is petitte, ju ir dydziai i mazesne puse
QUOTE(Laputa @ 2011 01 31, 17:31)
KRISTELA, nuostabiai atrodote
Aciu
QUOTE(Viktorija69 @ 2011 01 31, 19:06)
Ant KRISTELOS sijonukas nerealiai ziurisi, patarkit , prasau, kokio man dydzio reikia, jei liemuo yra apie 65, o klubai apie 89
Ir kaip manot balltas sijonukas su vilna sueitu ivairiems sezonams ?
Aciu
Su tokiais ismatavimais imciau tik 0 dydi. O del sezonu, tai jo audinys grynai zieminis, saltajam sezonui, pavasari tikrai nesiziures