Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 4 tema

QUOTE(Asstule @ 2011 01 31, 17:33)
Labai lauksiu komentaru, nes mano matmenys panasus  4u.gif

Turbut jau tik rytoj gausis 4u.gif

QUOTE(***Natalija*** @ 2011 01 31, 17:50)
ir sukneles nuoroda  ax.gif  4u.gif

Suknele wub.gif

QUOTE(Dzinte @ 2011 01 31, 18:03)
Štai kaip dar galima dėvėti šį sash belt bigsmile.gif

Man rodos, bresta kitas pirkinys smile.gif

QUOTE(Preila @ 2011 01 31, 18:22)
Laputa, koki paltuka gavot? bigsmile.gif

Dabar pasiziurejau jcrew, tai nebera jo.. Wool cashmere icon trench 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Preila @ 2011 01 31, 17:16)
Kristela, o  tos suknytes šonus eitu pasiaurinti jei būtų per platu. g.gif  Aš vis užmetu akį į tokio tipo suknutes, bet vis bijau su savo maža apimtimi per krūtinę. doh.gif
Man pagaliau pagavo šį šalikėlį. 4u.gif

user posted image

Ir as jo noriu, bet papildomos nuolaidos palauksiu irnesakyk.gif
Cia kaip suprantu, jau visas salis, ne salikelis biggrin.gif Nemazas turetu buti pagal ismatavimus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VVaiva: 31 sausio 2011 - 19:42
QUOTE(VVaiva @ 2011 01 31, 19:41)
Ir as jo noriu, bet papildomos nuolaidos palauksiu  irnesakyk.gif
Cia kaip suprantu, jau visas salis, ne salikelis  biggrin.gif Nemazas turetu buti pagal ismatavimus  g.gif

VVaivut nemazas jis,ir issikleidzia dar,tai kaip skraiste,mano teta pirko sviesu toki wub.gif as noriu sio samaninio wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorija69 @ 2011 01 31, 20:06)
Ant KRISTELOS sijonukas nerealiai ziurisi, patarkit , prasau, kokio man dydzio reikia, jei liemuo yra  apie 65, o klubai apie 89  4u.gif  4u.gif

Man atrodo, kad 0.
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2011 01 31, 21:07)
Man atrodo, kad 0.

Aciu, taip laukiau atsakymo 4u.gif nieko dar nesu turejusi is sios firmos, bet va taip uzsidegiau, reikia ir viskas... Micefee, kaip manai, o baltas tiktu visiem sezonam ir su pedkelnem ir be, ar nelabai ? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktorija69: 31 sausio 2011 - 20:11
Laputa, aš irgi tokios suknutės laukiu wub.gif
kokį dydį ėmei? aš ėmiau 2 su 90 cm klubais, tikiuos nebus labai didinta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eglaite2 @ 2011 01 31, 16:04)
Vajei, kaip graziai gula rubeliai ant grazios figuros wub.gif. Jau ir as uzsimaniau tokio sijonuko, tik kaip suprantu, kad norint, kad jis butu ne ant juosmens, o zemiau, man su 95cm klubais jau reiktu imti koki 4 dydi, ar ne?

Aciu 4u.gif
Sijonuko su 95 klubais manau uztektu 2, tilptu, nes jis su klostelemis ir nera siaurutis. Bet labiau reiketu ziureti liemens linija, mano liemuo 66cm, tai tas sijonukas gula zemiau, tad ziurekit atitinkamai pagal cm - 2 dydzio sijono liemens apimtis 74cm mirksiukas.gif

QUOTE(bakardi @ 2011 01 31, 16:33)
as toki turiu xxs dydzio, ir emiau su mintim, kad bais didintas bus cool.gif (krutine apie 84cm) per pecius, per juosmeni pats tas, rankoves ilgos, per krutine nesiskecia. tik per klubus (apie 90cm) nesusisega lotuliukas.gif tai nesioju nesusegta, nes labai patiko megztukas, graziai krenta wub.gif

Na tai vadinasi nesiosiu nesusegta ir as jei bus siauras lotuliukas.gif

QUOTE(savita1 @ 2011 01 31, 16:35)
Kaip graziai ta suknele atrodo wub.gif Viskas, pirksiu ir as doh.gif Tik noriu tos paprastos medziagytes, neblizgios ax.gif
Kristela, kaip manai, man su 92cm per krutine ta Lorelei dress koki dydi imti, 2 ar 4?
Ir sakyk, koks tavo ugis? Apie 170 kazkas?

Aciu 4u.gif Su 92 turbut imciau 4 g.gif nes mano 89 vos telpa i 0, manau man 2 geriau butu. Ugis mano 170

QUOTE(Preila @ 2011 01 31, 17:16)
Kristela, o  tos suknytes šonus eitu pasiaurinti jei būtų per platu. g.gif  Aš vis užmetu akį į tokio tipo suknutes, bet vis bijau su savo maža apimtimi per krūtinę.

Gera siuveja tikrai pasiaurintu, nors darbo nemazai. Bet dar yra galimybe po suknute vilktis push-up liemenele bigsmile.gif Arba rinktis is petitte, ju ir dydziai i mazesne puse mirksiukas.gif

QUOTE(Laputa @ 2011 01 31, 17:31)
KRISTELA, nuostabiai atrodote  wub.gif

Aciu 4u.gif

QUOTE(Viktorija69 @ 2011 01 31, 19:06)
Ant KRISTELOS sijonukas nerealiai ziurisi, patarkit , prasau, kokio man dydzio reikia, jei liemuo yra  apie 65, o klubai apie 89
Ir kaip manot balltas sijonukas su vilna sueitu ivairiems sezonams ?

Aciu 4u.gif
Su tokiais ismatavimais imciau tik 0 dydi. O del sezonu, tai jo audinys grynai zieminis, saltajam sezonui, pavasari tikrai nesiziures ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausriausias @ 2011 01 31, 22:10)
Laputa, aš irgi tokios suknutės laukiu wub.gif
kokį dydį ėmei? aš ėmiau 2 su 90 cm klubais, tikiuos nebus labai didinta ax.gif

Su 89 klubais emiau 0 dydi, bet labiau orentavausi i krutines ismatavimus 4u.gif
Manau, tikrai nebus didele, tik siek tiek laisvesne drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laputa: 01 vasario 2011 - 00:48
QUOTE(Laputa @ 2011 02 01, 01:35)
Su 89 klubais emiau 0 dydi, bet labiau orentavausi i krutines ismatavimus  4u.gif
Manau, tikrai nebus didele, tik siek tiek laisvesne  drinks_cheers.gif

Tikiuos:) dabar ramiau jau laukiu, nes forumuose tai apie ją ne kokie atsiliepimai, bet man ji labai patiko drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2011 01 31, 22:51)

Aciu 4u.gif  Su 92 turbut imciau 4 g.gif  nes mano 89 vos telpa i 0, manau man 2 geriau butu. Ugis mano 170

Sakai net 4 g.gif Musu apimtys tik kelias cm skiriasi ax.gif
Va cia radau panasia Lorelei dress, 4 dydis, tai labai jau putlute ji devi unsure.gif http://jadorethesest...ye-lorelei.html
Papildyta:
QUOTE(Laputa @ 2011 02 01, 00:35)
Su 89 klubais emiau 0 dydi, bet labiau orentavausi i krutines ismatavimus  4u.gif
Manau, tikrai nebus didele, tik siek tiek laisvesne  drinks_cheers.gif

Suorganizuokit kuri nors realia ta sukneles foto, labai jau idomu kaip ji atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausriausias @ 2011 02 01, 08:38)
Tikiuos:) dabar ramiau jau laukiu, nes forumuose tai apie ją ne kokie atsiliepimai, bet man ji labai patiko  drinks_cheers.gif

tai kad tuose forumuose ir tebuvo vieninteles nepatenkintos amerikonkos istorija..
as, greiciausia, prasoviau, nes su 90 krutine ir 90 klubais emiau 4 dydi...
Atsakyti
QUOTE(vuolia @ 2011 02 01, 09:03)
tai kad tuose forumuose ir tebuvo vieninteles nepatenkintos amerikonkos istorija..
as, greiciausia, prasoviau, nes su 90 krutine ir 90 klubais emiau 4 dydi...

Va cia dar yra tos skuneles foto, vaizdas zymiai geresnis ir atrodo tikrai dailiai wub.gif
http://tobrightenmyd...e-21-jcrew.html
Papildyta:
QUOTE(Laputa @ 2011 01 31, 17:31)
O shimmy suknele kazkas nerealaus, nieko panasaus, nei viename bloge raso apie ja.
Kuri laika dziaugsiuos gauta tinkanciu rubu doze  biggrin.gif

Koks sukneles ilgis?
Atsakyti