Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 4 tema

KRISTELOS nuotraukos visos (kaip visada) FANTASTIŠKOS bigsmile.gif
Norėjau paklausti dėl paskutinio sijonuko. Su klubais 98 kokį dydį patartum imti, jog jis kabėtų ant klubų (ne ant liemens)? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzinte: 31 sausio 2011 - 15:44
QUOTE(KRISTELA @ 2011 01 31, 15:35)
Labai butu idomu pamatyti megztuko foto, as ir tokio laukiu ax.gif  O kaip jo dydis?
Papildyta:
Pasirodau  dar pora rubeliu foto, vis neprisiruosiau nufotografuot...

vakare paprasyisu kad pafotografuotu mirksiukas.gif del dydzio tai net nzn,as nesioju toki tarpini tarp xs ir S,tai sakyciau man XS sitas kaip tik smile.gif ax.gif tai gal ir atitinka dydi g.gif net nzn,jeigu buciau bent kiek stambesne tai per sagas prasiskirtu,na negraziai atrodytu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzinte @ 2011 01 31, 15:43)
KRISTELOS nuotraukos visos (kaip visada) FANTASTIŠKOS  bigsmile.gif
Norėjau paklausti dėl paskutinio sijonuko. Su klubais 98 kokį dydį patartum imti, jog jis kabėtų ant klubų (ne ant liemens)? 4u.gif

Aciu 4u.gif
Su 98 klubais gal 6 imciau g.gif na sunku pasakyti tiksliai, per klubus tai jis nera siauras, turbut svarbiausia pagal juosmens linija orientuotis, 2 dydis per liemeni 38cm mirksiukas.gif

QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 01 31, 15:44)
vakare paprasyisu kad pafotografuotu mirksiukas.gif del dydzio tai net nzn,as nesioju toki tarpini tarp xs ir S,tai sakyciau man XS sitas kaip tik smile.gif  ax.gif tai gal ir atitinka dydi g.gif net nzn,jeigu buciau bent kiek stambesne tai per sagas prasiskirtu,na negraziai atrodytu g.gif

tai busiu turbut nugrybavusi su dydziu doh.gif Paziurejau, kad yra ir XXS, tai galvoju bus stipriai padidinti, pasiemiau XS unsure.gif

QUOTE(Asstule @ 2011 01 31, 15:48)
bigsmile.gif Nuostabi suknele nuostabiai moteriai  thumbup.gif
Labai labai grazu  4u.gif

Aciu blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2011 01 31, 16:35)
Felted Wool Mini - padidintas, 2 dydis tiks klubams 92-96cm, man su 93cm jis gula ne ant juosmens, o zemiau (man taip dar labiau patinka, nes ant juosmens butu labai jau trumputis). Su pamusalu, siltas.

Vajei, kaip graziai gula rubeliai ant grazios figuros wub.gif. Jau ir as uzsimaniau tokio sijonuko, tik kaip suprantu, kad norint, kad jis butu ne ant juosmens, o zemiau, man su 95cm klubais jau reiktu imti koki 4 dydi, ar ne? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglaite2: 31 sausio 2011 - 16:04
QUOTE(KRISTELA @ 2011 01 31, 16:57)
tai busiu turbut nugrybavusi su dydziu doh.gif  Paziurejau, kad yra ir XXS, tai galvoju bus stipriai padidinti, pasiemiau XS unsure.gif

as toki turiu xxs dydzio, ir emiau su mintim, kad bais didintas bus cool.gif (krutine apie 84cm) per pecius, per juosmeni pats tas, rankoves ilgos, per krutine nesiskecia. tik per klubus (apie 90cm) nesusisega lotuliukas.gif tai nesioju nesusegta, nes labai patiko megztukas, graziai krenta wub.gif
Atsakyti
Kaip graziai ta suknele atrodo wub.gif Viskas, pirksiu ir as doh.gif Tik noriu tos paprastos medziagytes, neblizgios ax.gif
Kristela, kaip manai, man su 92cm per krutine ta Lorelei dress koki dydi imti, 2 ar 4?
Ir sakyk, koks tavo ugis? Apie 170 kazkas?
Atsakyti
Kristela, o  tos suknytes šonus eitu pasiaurinti jei būtų per platu. g.gif  Aš vis užmetu akį į tokio tipo suknutes, bet vis bijau su savo maža apimtimi per krūtinę. doh.gif

Man pagaliau pagavo šį šalikėlį. 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Preila: 31 sausio 2011 - 17:17
QUOTE(KRISTELA @ 2011 01 31, 15:35)
Labai butu idomu pamatyti megztuko foto, as ir tokio laukiu ax.gif  O kaip jo dydis?

KRISTELA, nuostabiai atrodote wub.gif

As siandien irgi pasiemiau kruvele jcrew.
Labiausiai dziaugiuosi paltu, nes visgi siek tiek kainavo. Bijojau del dydzio baisiausiai, bet tinka idealiai wub.gif Emiau 0 su 84-69-89. Ir dar striuke pasiemiau doh.gif Bet jau xxs dydzio, irgi tiko.

O shimmy suknele kazkas nerealaus, nieko panasaus, nei viename bloge raso apie ja.
Kuri laika dziaugsiuos gauta tinkanciu rubu doze biggrin.gif

Veliau surasysiu matmenukus, gal kam prireiks 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laputa: 31 sausio 2011 - 17:32
Panos,gal galetumete patarti,kokio dydzio sito megztuko reikia su 90 ir 92 cm per krutine? S ar M? Matau,kad su 80 tinka XS dydis 4u.gif
Megztukas
Atsakyti
Štai kaip dar galima dėvėti šį sash belt bigsmile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzinte: 31 sausio 2011 - 18:11
QUOTE(Smilte @ 2011 01 31, 18:33)

Preila bukit gera imeskit nuorodele salio,turejau bet ziuriu dingo is favoritu unsure.gif

Prasom. smile.gif
http://www.jcrew.com...~~~~~/20496.jsp
Papildyta:

Laputa, koki paltuka gavot? bigsmile.gif
Atsakyti
Ant KRISTELOS sijonukas nerealiai ziurisi, patarkit , prasau, kokio man dydzio reikia, jei liemuo yra apie 65, o klubai apie 89 4u.gif 4u.gif

Ir kaip manot balltas sijonukas su vilna sueitu ivairiems sezonams ? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktorija69: 31 sausio 2011 - 19:28