KRISTELOS nuotraukos visos (kaip visada) FANTASTIŠKOS
Norėjau paklausti dėl paskutinio sijonuko. Su klubais 98 kokį dydį patartum imti, jog jis kabėtų ant klubų (ne ant liemens)?
QUOTE(KRISTELA @ 2011 01 31, 15:35)
Labai butu idomu pamatyti megztuko foto, as ir tokio laukiu O kaip jo dydis?
Papildyta:
Pasirodau dar pora rubeliu foto, vis neprisiruosiau nufotografuot...
Papildyta:
Pasirodau dar pora rubeliu foto, vis neprisiruosiau nufotografuot...
vakare paprasyisu kad pafotografuotu del dydzio tai net nzn,as nesioju toki tarpini tarp xs ir S,tai sakyciau man XS sitas kaip tik tai gal ir atitinka dydi net nzn,jeigu buciau bent kiek stambesne tai per sagas prasiskirtu,na negraziai atrodytu
QUOTE(Dzinte @ 2011 01 31, 15:43)
KRISTELOS nuotraukos visos (kaip visada) FANTASTIŠKOS
Norėjau paklausti dėl paskutinio sijonuko. Su klubais 98 kokį dydį patartum imti, jog jis kabėtų ant klubų (ne ant liemens)?
Aciu
Su 98 klubais gal 6 imciau na sunku pasakyti tiksliai, per klubus tai jis nera siauras, turbut svarbiausia pagal juosmens linija orientuotis, 2 dydis per liemeni 38cm
QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 01 31, 15:44)
vakare paprasyisu kad pafotografuotu del dydzio tai net nzn,as nesioju toki tarpini tarp xs ir S,tai sakyciau man XS sitas kaip tik tai gal ir atitinka dydi net nzn,jeigu buciau bent kiek stambesne tai per sagas prasiskirtu,na negraziai atrodytu
tai busiu turbut nugrybavusi su dydziu Paziurejau, kad yra ir XXS, tai galvoju bus stipriai padidinti, pasiemiau XS
QUOTE(Asstule @ 2011 01 31, 15:48)
Aciu
QUOTE(KRISTELA @ 2011 01 31, 16:35)
Felted Wool Mini - padidintas, 2 dydis tiks klubams 92-96cm, man su 93cm jis gula ne ant juosmens, o zemiau (man taip dar labiau patinka, nes ant juosmens butu labai jau trumputis). Su pamusalu, siltas.
Vajei, kaip graziai gula rubeliai ant grazios figuros . Jau ir as uzsimaniau tokio sijonuko, tik kaip suprantu, kad norint, kad jis butu ne ant juosmens, o zemiau, man su 95cm klubais jau reiktu imti koki 4 dydi, ar ne?
QUOTE(KRISTELA @ 2011 01 31, 16:57)
tai busiu turbut nugrybavusi su dydziu Paziurejau, kad yra ir XXS, tai galvoju bus stipriai padidinti, pasiemiau XS
as toki turiu xxs dydzio, ir emiau su mintim, kad bais didintas bus (krutine apie 84cm) per pecius, per juosmeni pats tas, rankoves ilgos, per krutine nesiskecia. tik per klubus (apie 90cm) nesusisega tai nesioju nesusegta, nes labai patiko megztukas, graziai krenta
Kaip graziai ta suknele atrodo Viskas, pirksiu ir as Tik noriu tos paprastos medziagytes, neblizgios
Kristela, kaip manai, man su 92cm per krutine ta Lorelei dress koki dydi imti, 2 ar 4?
Ir sakyk, koks tavo ugis? Apie 170 kazkas?
Kristela, kaip manai, man su 92cm per krutine ta Lorelei dress koki dydi imti, 2 ar 4?
Ir sakyk, koks tavo ugis? Apie 170 kazkas?
Kristela, o tos suknytes šonus eitu pasiaurinti jei būtų per platu. Aš vis užmetu akį į tokio tipo suknutes, bet vis bijau su savo maža apimtimi per krūtinę.
Man pagaliau pagavo šį šalikėlį.
Man pagaliau pagavo šį šalikėlį.
QUOTE(KRISTELA @ 2011 01 31, 15:35)
Labai butu idomu pamatyti megztuko foto, as ir tokio laukiu O kaip jo dydis?
KRISTELA, nuostabiai atrodote
As siandien irgi pasiemiau kruvele jcrew.
Labiausiai dziaugiuosi paltu, nes visgi siek tiek kainavo. Bijojau del dydzio baisiausiai, bet tinka idealiai Emiau 0 su 84-69-89. Ir dar striuke pasiemiau Bet jau xxs dydzio, irgi tiko.
O shimmy suknele kazkas nerealaus, nieko panasaus, nei viename bloge raso apie ja.
Kuri laika dziaugsiuos gauta tinkanciu rubu doze
Veliau surasysiu matmenukus, gal kam prireiks
Štai kaip dar galima dėvėti šį sash belt
QUOTE(Smilte @ 2011 01 31, 18:33)
Prasom.
http://www.jcrew.com...~~~~~/20496.jsp
Papildyta:
Laputa, koki paltuka gavot?