Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 4 tema

Sudetim skiriasi.
Atsakyti
Mergaites, ar Jcrew megztukus, kur sudetyje yra merino ir nurodyta dry clean (sausas valymas), nesat i valykla ar ir namie skalbiat skalbimo masinoj? Bijau sugadinti, bet pabodo jau tampyt i valykla smile.gif
Atsakyti
Skalbiu ir viskas liuks.
Atsakyti
QUOTE(bakardi @ 2011 01 30, 20:53)
kazkas lyg ir uzsakinejot tokias kelnes

kaip jos realiai, nera labai trumpos?
gal matet kur realia foto, niekur nerandu sad.gif

Aš užsisakiau šitas kelnytes, dar negavau, tai pkomentuot labai negaliu. Man jos trumpos, manau, tikrai nebus, nes mano ūgis viso labo 162. Kai gausiu, būtinai pakomentuosiu.
Atsakyti
QUOTE(Zakinta @ 2011 01 30, 20:49)
Mergaites, ar Jcrew megztukus, kur sudetyje yra merino ir nurodyta dry clean (sausas valymas), nesat i valykla ar ir namie skalbiat skalbimo masinoj? Bijau sugadinti, bet pabodo jau tampyt i valykla smile.gif

jei baisu, skalbkit rankomis, tikrai nieko neatsitiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aniuta241 @ 2011 01 30, 18:09)
As del sito ilgai svaigau  rolleyes.gif  tai sulaukiau 40% off ir uzsisakiau  thumbup.gif  Paemiau maziausia 0 dydi, jei bus kaip cia viena mergina rase - teks nunesti siuvejai. Na bet pasiaurinti visada galima, blogiau kai reikia paplatinti  biggrin.gif
Kai gausiu pakomentuosiu.
Beje jau ryt turbut gausiu taip ilgai laukta diidele kruva jcrew  wub.gif  thumbup.gif  Tai galesiu pasigirti, ten daugiausia vasariniai-pavasariniai groziai

Aniuta24 gal sijonuka gavot?? jusu klubai kokie?kuria spalvyte emet?nes as noriu violet dust..kaz kaip realybej ta spalvyte g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smilte: 31 sausio 2011 - 10:53
as siandien gavau megstuka dar viena ir apyranke,vakare paprasysiu vyro kad pafotografuoti,bet apyrankes grozis wub.gif wub.gif jauciu vel kazka is papuosalu bandysiu uzsisakyt,nes atrodo tikrai realiai dar graziau negu nuotraukose wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 01 31, 11:29)
as siandien gavau megstuka dar viena ir apyranke,vakare paprasysiu vyro kad pafotografuoti,bet apyrankes grozis wub.gif  wub.gif jauciu vel kazka is papuosalu bandysiu uzsisakyt,nes atrodo tikrai realiai dar graziau negu nuotraukose wub.gif

O gal galima nuoroda kokią gavote? 4u.gif
Atsakyti
Mergiukai, o gal kuri turite to dzinsinio sijonuko nuoroda g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzinte @ 2011 01 31, 11:31)
O gal galima nuoroda kokią gavote? 4u.gif

apyrankes neberandu g.gif o megstuka sva sitas,tik mano spalvos nebera,vakare pasistengsiu idet realia foto:
http://www.jcrew.com...~~~~~/27925.jsp
Atsakyti
QUOTE(Asstule @ 2011 01 31, 12:43)
Mergiukai, o gal kuri turite to dzinsinio sijonuko nuoroda  g.gif  4u.gif

http://www.jcrew.com...D=1296125080949 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 01 31, 11:44)
apyrankes neberandu g.gif o megstuka sva sitas,tik mano spalvos nebera,vakare pasistengsiu idet realia foto:
http://www.jcrew.com...~~~~~/27925.jsp

Labai butu idomu pamatyti megztuko foto, as ir tokio laukiu ax.gif O kaip jo dydis?
Papildyta:
Pasirodau dar pora rubeliu foto, vis neprisiruosiau nufotografuot...

Lorelei Dress - silkines taftos suknute, audinys realiai labai prabangus wub.gif Tik atsiprasau, kad nelyginta blush2.gif Visa su pamusalu, virsutineje dalyje pamusalas standus ir susisega kaip korsetas kabliukais viduje, pati suknute uzsitraukia uztrauktuku nugaroje, liemens linija aukstinta. Dydis padidintas, su 89cm (32C) krutine tilpau i 0 dydi, gal 2 butu buves ir geriau, bet galejau kvepuoti ir su sia.
user posted image
user posted imageuser posted image

Felted Wool Mini - padidintas, 2 dydis tiks klubams 92-96cm, man su 93cm jis gula ne ant juosmens, o zemiau (man taip dar labiau patinka, nes ant juosmens butu labai jau trumputis). Su pamusalu, siltas.
user posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti