Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 4 tema

user posted image

GAL kas toki pakomentuotu??kaip dydis?realybej fainas jis?
Atsakyti
QUOTE(Lucrezia @ 2011 01 30, 01:25)
man tai šita kokio grožio  wub.gif  gal kuri pirkot?
Palmera ruffle cami

turiu tokia bliuskute, realiai labai smagi ir graziai atrodo, tik mano kito rasto, kur greta parodyta smile.gif viska nesioju xs, tai si bliuskute 0 dydzio galetu buti gal kokiu puse dydzio mazesne, bet graziai atrodo ir taip, nereikia siaurinti ax.gif

QUOTE(Smilte @ 2011 01 30, 01:32)

turiu parsisiuntusi ir toki sijona su mano ~87- 88 cm klubais 00 dydis per platus, reiktu siaurinti po kokia puse cm is abieju sonu, bet neprisiruosiu nest siuvejai, tai taip ir guli spintoje gal puse metu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2011 01 29, 18:49)
Jei kalbam apie Toothpick cord, su uztrauktukais, tai jie man prasitampo - su klubais 93 turiu 27 dydi, kaip tik, nauji aptempti buvo, o panesiojus smunka, kojos dar nieko, o per liemeni gerokai laisvi  ax.gif

Turejau be uztraukuku velvetus, dabar turiu su uztraukukais, galiu abejus pakomenuoi. Abu 26 dydzio, taciau su uzraukukais man laisvesni nei be uzraukuku. Pasiuvimas ir kokybe geresne su uztraukukais. Be uztraukuku yra plonesni ir tikrai neissitampo. Beje, be uztraukuku asmeniskai man graziau arodydavo apsirengus...
O su uztrauktukais neapsitempia taip graziai, galbut graziau arodyu 25 dydis g.gif Nes dabar kaip KRISTELA sake per liemeni laisvi...
Atsakyti
QUOTE(KERERA @ 2011 01 30, 09:53)
Turejau be uztraukuku velvetus, dabar turiu su uztraukukais, galiu abejus pakomenuoi. Abu 26 dydzio, taciau su uzraukukais man laisvesni nei be uzraukuku. Pasiuvimas ir kokybe geresne su uztraukukais. Be uztraukuku yra plonesni ir tikrai neissitampo. Beje, be uztraukuku asmeniskai man graziau arodydavo apsirengus...
O su uztrauktukais neapsitempia taip graziai, galbut graziau arodyu 25 dydis g.gif  Nes dabar kaip KRISTELA sake per liemeni laisvi...

mes dydziu komentaru labai laukiam wink.gif su kokia storaja koki dydi turit?
Atsakyti
QUOTE(Dominyyka @ 2011 01 30, 10:23)

Pas ja 10cm maziau, tai nelabai pagelbes gal mirksiukas.gif Jei gerai pamenu 90cm, nes as pardaviau savo 26 dydi Kererai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dazzle @ 2011 01 30, 01:02)
turiu tokia bliuskute, realiai labai smagi ir graziai atrodo, tik mano kito rasto, kur greta parodyta  smile.gif  viska nesioju xs, tai si bliuskute 0 dydzio galetu buti gal kokiu puse dydzio mazesne, bet graziai atrodo ir taip, nereikia siaurinti  ax.gif

o kiek pas jus cm? aš galvojau su 85cm imti 2 dydį, bet tai gal ir man 0 reiktų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dominyyka @ 2011 01 30, 10:23)

90cm, 26 dydis 4u.gif Be as nesu plonakoja ax.gif , jei kojos plonesnes butu, tai 25 graziau ziuretusi 4u.gif
Atsakyti
gal kuri turi ir galetu pakomentuoti svarkus?ar atitinka dydi ar didinti?
su 84-65-90 koki dydi reiketu ziureti?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Smilte @ 2011 01 30, 00:32)

As del sito ilgai svaigau rolleyes.gif tai sulaukiau 40% off ir uzsisakiau thumbup.gif Paemiau maziausia 0 dydi, jei bus kaip cia viena mergina rase - teks nunesti siuvejai. Na bet pasiaurinti visada galima, blogiau kai reikia paplatinti biggrin.gif
Kai gausiu pakomentuosiu.
Beje jau ryt turbut gausiu taip ilgai laukta diidele kruva jcrew wub.gif thumbup.gif Tai galesiu pasigirti, ten daugiausia vasariniai-pavasariniai groziai
Atsakyti
QUOTE(Lucrezia @ 2011 01 30, 13:49)
o kiek pas jus cm? aš galvojau su 85cm imti 2 dydį, bet tai gal ir man 0 reiktų  g.gif

pas mane apie 87 cm ax.gif imkit 0 dydi su tiek, ji tikra nera maziukas 0 dydis, tiesa, pas mane ne is factory skyrelio pirkta, bet gal nesiskiria dydziai g.gif

dabar uzsisakiau ir laukiu tokiu, tai bijau, kad nebutu placios per pecius
http://www.jcrew.com...~~~~~/34025.jsp
http://www.jcrew.com...~~~~~/32644.jsp

Atsakyti
kazkas lyg ir uzsakinejot tokias kelnes
user posted image

kaip jos realiai, nera labai trumpos?
gal matet kur realia foto, niekur nerandu sad.gif
Atsakyti
Mergaites, na niekaip nesuprantu kuom skiriasi sie svarkai g.gif

http://www.jcrew.com...~~~~~/29786.jsp

http://www.jcrew.com...~~~~~/32493.jsp