Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 4 tema

Dominyyka, mano velvetukai 26 dydis su 89-90, pats tas patogumui..ir laukiu 26 nepatrumpintų dabar
pamenu Rudaplaukės temukėj daug apie dydzio kalbėjo panos irgi..jūsų lyg netoli 100, gal koks 28 ar 29 tiktų g.gif

seniau skelbimuose labai daug mačiau velvetukų aprduodamų 30, 31 dydžio kažkaip tų patrumpintų, tik nepamenu, ką panos prie jų rašė, kokiems klubams g.gif
Papildyta:
QUOTE(aniuta241 @ 2011 01 29, 17:40)
Nea, tikrai nebus, sitas gali net per ilgas atrodyti jei jus dar uz mane zemesne, nors kta vertus mano kojos trumpos  ax.gif

iš foto su rūbeliais atrodo, kad pas jūs kojytės iš pažastų auga bigsmile.gif wub.gif dar pagalvojau, ot kaip smagu ilgakojėms wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jonozmona @ 2011 01 29, 17:59)
Dominyyka, mano velvetukai 26 dydis su 89-90, pats tas patogumui..ir laukiu 26 nepatrumpintų dabar
pamenu Rudaplaukės temukėj daug apie dydzio kalbėjo panos irgi..jūsų lyg netoli 100, gal koks 28 ar 29 tiktų  g.gif

Manau kad kokio 29 reiktu jei ne didesnio, tikrai ne 28 ax.gif Man su 93cm-27 dydis.
Atsakyti
Velvetukus as su 98 turiu 30 dydi,ziauriai dideli,28 gal net imciau butent ju..
Atsakyti
QUOTE(aniuta241 @ 2011 01 29, 19:12)
As dar vakar rudaplaukei nusiunciau pora sortuku maziui, nes vaikiskiems dabar free shipas, nu bet kol kas tylu...  g.gif

As jau klausiau, bet taip ir neatsake niekas, tai bandysiu dar karta: kaip sujungiat zinutes kai rasot atsakyma? na kad vienu kartu kelioms mergaitems atsakyti  blush2.gif ????

Aniuta241, liuksiskai atrodet nuotraukose rolleyes.gif. Toks kuklus, paprastas, bet ne prastas stiliukas wub.gif. Realiai pamaciau ir savo uzsakyta sijonuka, kuris baisiai dailus, tik pradejau abejoti, kad jis man gali buti per ilgas (mano ugis 164cm) ax.gif .
Norint sujungti kelias zinutes reikia po kiekvienos ju spausti cituoti ir tada jau bendrai atsakyti mirksiukas.gif.
Atsakyti
QUOTE(Smilte @ 2011 01 29, 18:18)
Velvetukus as su 98 turiu 30 dydi,ziauriai dideli,28 gal net imciau butent ju..

Bet cia man atrodo nuo ju modelio priklauso, as pvz kur turiu siuos: http://www.jcrew.com...~~~~~/28522.jsp
Tai jie tikrai nera didinti man atrodo g.gif Nesioju 27 dydi dzinsu ir situ emiau 27. Nes buvau parsisiuntusi 26, buvo kaip ir geri, bet ziauriai aptempti, pardaviau mergaitei su 90cm klubais ta 26 dydi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(preta @ 2011 01 29, 18:20)
Reikia paspausti ant +cituoti ant tiek mergaiciu postų, kiek norisi pacituoti, o paskui nuejus zemyn (pacioje apacioje puslapio), tiesiog paspausti + Atsakyti. Atidaius nauja langa, bus visi mergaiciu cituotini postai.  ax.gif

bigsmile.gif
Naujiena suzinojau, aciu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jonozmona @ 2011 01 29, 18:59)

Tai man su 88cm tikriausiai 25 dydzio reiketu g.gif Taip bijau, kad prasitampys ir bus per dideli ax.gif

QUOTE(Dominyyka @ 2011 01 29, 19:10)
Kas perka, kuri tarpininke ?

Palauk iki rytojaus ax.gif Rytoj visos pirks 4u.gif

QUOTE(aniuta241 @ 2011 01 29, 19:12)
As jau klausiau, bet taip ir neatsake niekas, tai bandysiu dar karta: kaip sujungiat zinutes kai rasot atsakyma? na kad vienu kartu kelioms mergaitems atsakyti  blush2.gif ????

Prie kiekvinos parasytos zinutes desineje apacioje yra mygtukai "Atsakyti" ir "Cituoti". Kam norite atsakyti, spaudziate "Cituoti", kol sucituojate visas norimas zinute, o tada jau temos apacioje spaudziate "Atsakyti" 4u.gif
Nezinau, ar aiskiai parasiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Asstule @ 2011 01 29, 18:22)
Tai man su 88cm tikriausiai 25 dydzio reiketu  g.gif Taip bijau, kad prasitampys ir bus per dideli  ax.gif

manau tiktų 25 drinks_cheers.gif
žinokit tie kuriuos aš turiu, patrumpinti, nu nors atrodo su elastanu lyg..bet neprasitampo jie kažkaip labai, nešioju jau gal pusmetį g.gif
pamenu ir Fabiana man rašė, kad turi 25, o ji smulkutė smulkutė, tai sakė, kad laabai aptemptas 25 jai 4u.gif

pažiūrėjau sudėti savųjų: 77 coton, 23 elastilan rašo smile.gif , per klubus matavau kelnytes ramybės būsenoj, plačiausia vieta 42x2 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jonozmona: 29 sausio 2011 - 18:32
QUOTE(Jonozmona @ 2011 01 29, 18:27)
manau tiktų 25  drinks_cheers.gif
žinokit tie kuriuos aš turiu, patrumpinti, nu nors atrodo su elastanu lyg..bet neprasitampo jie kažkaip labai, nešioju jau gal pusmetį g.gif 
pamenu ir Fabiana man rašė, kad turi 25, o ji smulkutė smulkutė, tai sakė, kad laabai aptemptas 25 jai 4u.gif

pažiūrėjau sudėti savųjų: 77 coton, 23 elastilan rašo smile.gif , per klubus matavau kelnytes ramybės būsenoj, plačiausia vieta 42x2 4u.gif

Jei kalbam apie Toothpick cord, su uztrauktukais, tai jie man prasitampo - su klubais 93 turiu 27 dydi, kaip tik, nauji aptempti buvo, o panesiojus smunka, kojos dar nieko, o per liemeni gerokai laisvi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2011 01 29, 18:49)
Jei kalbam apie Toothpick cord, su uztrauktukais, tai jie man prasitampo - su klubais 93 turiu 27 dydi, kaip tik, nauji aptempti buvo, o panesiojus smunka, kojos dar nieko, o per liemeni gerokai laisvi  ax.gif

mano turbut senesnė skolekcijos..be užtrauktukų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Asstule @ 2011 01 29, 18:55)
Siusiu rytoj kazkam  4u.gif

Asstule, o kur Tu skubi? Manau pirmad-antrad vėl bus min 25proc nuolaida, tada ir nusipirksi mirksiukas.gif Juk pora dienelių nieko nepakeis 4u.gif

Kuri ten mergaitė rodėsi su velvetukais ir kitais grožiais bigsmile.gif Super atrodo thumbup.gif Aš irgi laukiu iš naujos kolekcijos velvetų Strech vintage bootcut cord tai tikiuos irgi bus tokie patys gražūs ir tiks wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jonozmona @ 2011 01 29, 18:27)

nono.gif perdėjot gerokai biggrin.gif Bet iš tikrųjų turiu 25 dydį, tik dabar jau nebelabai aptempti, pakūdau smile.gif Klubai apie 90cm.
Atsakyti
man tai šita kokio grožio wub.gif gal kuri pirkot?
Palmera ruffle cami

Atsakyti