Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 4 tema

QUOTE(savita1 @ 2011 01 29, 15:00)
Koks dydis sortuku su kokias klubais tiko? As tokiu laukiu 2 dydziu su 93cm idomu nebus mazi g.gif

0 dydis tiko su 89-90 mirksiukas.gif
tia manau, kad nebus maži mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
mergaites, gal kuri turite linka sijono - balto su stambiom melynom gelem? ax.gif
neseniai buvo idetas linkas, galvojau, kad issisaugojau, bet nea schmoll.gif
bandyciau medzioti, man jis labai wub.gif
Atsakyti
Na pagaliau pridedu zadetu nuotrauku, prasau labai nepykti, nes jas dare mano 3,5 metu pipiras thumbup.gif kito varianto nera doh.gif Pabandysiu padaryti koliazus ( parduotuvines nuotraukos ir realios) bet aiski veliau. Kol kas sudedu tai ka turiu, o be to dar dideles kruvos laukiu nesulaukiu jau pora men. Tai kai gausiu - pasidalinsiu ispudziais 4u.gif
Taip visu ieskomas sijonukas, dabar dar labiau sukudau, tai nebeaptemptas, bet kaip ir sakiau-man nerealus; 0 dydis wub.gif maikute is perfect-fit serijos (XS):
user posted image
Stripe confeti ruffle shirt; 2 dydis. Sitie marskinukai daug kam nepatinka, bet as juos megstu kazkodel, nesioju kartu su sviesiai rudu kardiganiuku, bet jis labai "nori praustis" siuo metu lotuliukas.gif blush2.gif
user posted image
Vienas is mano megstamiausiu deriniu wub.gif Megztukas is vasaros kolekcijos (XS), velvetukai - Stretch bootcut cord (00R), cia dune spalva, dar turiu ruzavas ir tamsiai pilkas biggrin.gif
user posted image
Jau aptarinejome; dydis XS 4u.gif
user posted image
Tokia pat maikute tik pilkos spalvos.
user posted image

4u.gif

Kadangi zadejau, tai ikeliu ir realia paltuko nuotruka, nors as ja realia nu niekaip nepavadinsiu doh.gif Bandziau visuose kambariuose, su blicu ir be, nu zodziu... dedu geriausia kas gavosi, bet zinokit net trecdalio grozio neatspindi... iIr kaip bebutu keista, jis toooks plonas, bet TOKS siltas thumbup.gif manau mamyte bus labai patenkinta wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aniuta241: 29 sausio 2011 - 15:33
Kaip graziai atdrodo velvetukai bigsmile.gif Cia sitie:? http://www.jcrew.com...~~~~~/17047.jsp
Koks dydis ir kokie klubai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 01 29, 16:18)
Kaip graziai atdrodo velvetukai bigsmile.gif Cia sitie:? http://www.jcrew.com...~~~~~/17047.jsp
Koks dydis ir kokie klubai? ax.gif

Aga, sitie mirksiukas.gif mano klubai ~87cm; dydis 00R - thumbup.gif
Pradzioje parsisiunciau situos, ir taaaip patiko ir tokia kaina juokinga, kad uzsisakiau dar pilkus ir... ruzavus (ju dar yra pardavime). Net nezinau kodel man ta ruzava spalva taip uzstrigo, bet is tikruju - su tamsiai ruda arba smeline atrodo - thumbup.gif wub.gif
Veliau dar padarysiu ir ikelsiu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aniuta241: 29 sausio 2011 - 15:27
QUOTE(aniuta241 @ 2011 01 29, 15:24)
Aga, sitie  mirksiukas.gif  mano klubai ~87cm; dydis 00R -  thumbup.gif 
Pradzioje parsisiunciau situos, ir taaaip patiko ir tokia kaina juokinga, kad uzsisakiau dar pilkus ir... ruzavus (ju dar yra pardavime). Net nezinau kodel man ta ruzava spalva taip uzstrigo, bet is tikruju - su tamsiai ruda arba smeline atrodo -  thumbup.gif  wub.gif
Veliau dar padarysiu ir ikelsiu  blush2.gif

Reiks uzsisakyti ir man juos biggrin.gif Idomu koki dydi cia imti, gal 2 g.gif g.gif Bet jie nera labai ilgi, koks ugis?
Tiesus cia modelis ar i apacia kazkiek nuplatejantis?
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 01 29, 16:30)
Reiks uzsisakyti ir man juos biggrin.gif Idomu koki dydi cia imti, gal 2 g.gif  g.gif Bet jie nera labai ilgi, koks ugis?
Tiesus cia modelis ar i apacia kazkiek nuplatejantis?

Mano ugis 172, ilgoki, su kablais idealu. Tiesus jie, neplateja 4u.gif

Pupen, kai ji uzsakinejau rudeni - buvo kaip nulietas, reikia staigiai svorio priaugti pora kg doh.gif
Arba turiu kita gudrybe - jei medziaga tampri, tada ikisu i dziovykle ir truputi ilgiau padziovinu - puse dydzio i minusa garantuota thumbup.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aniuta241: 29 sausio 2011 - 15:39
QUOTE(Ausriausias @ 2011 01 29, 17:11)
mergaites, gal kuri turite linka sijono - balto su stambiom melynom gelem?  ax.gif
neseniai buvo idetas linkas, galvojau, kad issisaugojau, bet nea schmoll.gif
bandyciau medzioti, man jis labai  wub.gif

Sis? cool.gif 4u.gif http://www.jcrew.com...26359/26359.jsp

Jei uztiksit - garsiai saukit - man jis irgi wub.gif - bet vis nepagaunu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loreta_1973: 29 sausio 2011 - 15:40
QUOTE(aniuta241 @ 2011 01 29, 16:36)
Mano ugis 172, ilgoki, su kablais idealu. Tiesus jie, neplateja  4u.gif

Pupen, kai ji uzsakinejau rudeni - buvo kaip nulietas, reikia staigiai svorio priaugti pora kg doh.gif
Arba turiu kita gudrybe - jei medziaga tampri, tada ikisu i dziovykle ir truputi ilgiau padziovinu - puse dydzio i minusa garantuota  thumbup.gif  ax.gif

Aniuta, o koks sijonciko dydis?
Atsakyti
QUOTE(Ausriausias @ 2011 01 29, 16:40)
Aniuta, o koks sijonciko dydis?

Atrodo rasiau prie nuotraukytes - 0 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aniuta241 @ 2011 01 29, 16:15)
Na pagaliau pridedu zadetu nuotrauku

Labai grazus rubeliai wub.gif Ir derinukai thumbup.gif
O sijonuko yra 00dydis? Ar 0 maziausias? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Asstule @ 2011 01 29, 16:47)
Labai grazus rubeliai  wub.gif Ir derinukai  thumbup.gif
O sijonuko yra 00dydis? Ar 0 maziausias?  g.gif

Aciu labai, man gyvai vistiek daug graziau viskas atrodo mirksiukas.gif nuotraukose sunku perteikti realu vaizda, nors mano ir profiskas.
Sijonuko dydis 0 maziausias. Bet galima bandydi imti 0 Petite, nes pagal dydziu lentele tai petite skiriasi ne tik ilgiu bet ir apimtim 4u.gif
Atsakyti