Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 4 tema

QUOTE(Dominyyka @ 2011 02 06, 18:12)
O KAIP DYDI ISSIRINKOT ??

nesiodama xs-s emiau 2 tall, kazkodel manau kad turetu prigludes gerai atrodyti mirksiukas.gif
tik va del spalvos dvejoju..vistiek gaudysiu ruda dar biggrin.gif
Atsakyti
Gavau pagaliau savo pirmąjį mažytį jcrew smile.gif
Ši daug kartų apkalbėta ir neseniai Savitos rodyta gyvai. Tikrai gerokai padidinta, aš ėmiau S, tai atitinka kokį gerą L. Su 92 cm per krūtinę skęstu pakankamai. smile.gif Šiaip medžiaga tokia labai skysta, realiai, turbūt, aš jos nebūčiau pirkus, bet spalva graži, tai pasiliksiu, nors ir gerokai per didelę biggrin.gif
user posted image
ir šią gavau:
user posted image
Irgi ėmiau S, atitinka gerą M. Ši labai patiko, ir medžiagytė nebloga ir šiaip gražiai žiūrisi.
Kadangi pirmosios foto ir taip daug yra realių, tai nedėsiu, o jei kas norės antrąją gyvai pamatyt, tai galėsiu įmest wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingredd @ 2011 02 06, 18:34)
nesiodama xs-s emiau 2 tall, kazkodel manau kad turetu prigludes gerai atrodyti  mirksiukas.gif
tik va del spalvos dvejoju..vistiek gaudysiu ruda dar  biggrin.gif

As siaip xs viska imu, tai ta svarkeli irgi 2 Tall dydzio (dark indigo) pasiemiau g.gif Galvoju gal bus prigludes, nes viena mergaite nesiojanti xs, eme 4 dydi, kadangi norejo laisvesnio ir rase, kad neskesta.. ax.gif
Ir Tall gal nebus toks trumpas blush2.gif
O Savitos ikelta monikiene su petite 2 smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kubiliuke1: 06 vasario 2011 - 17:50
QUOTE(savita1 @ 2011 02 06, 17:43)
Bet jos bliuskute ten ne is Factory skyriaus, tai ir dydziai skiriasi. Noreciau tos bliuskutes, bet nzn koki dydi imti is Factory doh.gif

aha, mačiau, kad jos ne iš factory, bet surizikavau, iš jcrew dar neteko permažo rūbo nusipirkti blush2.gif ax.gif

QUOTE(Girl_not4_you @ 2011 02 06, 18:41)
Kadangi pirmosios foto ir taip daug yra realių, tai nedėsiu, o jei kas norės antrąją gyvai pamatyt, tai galėsiu įmest wink.gif

įmeskit, įdomu pamatyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 02 06, 18:33)
Va ziurek, velvetukai 30 dydzio, cia tie su uztrauktukais http://1.bp.blogspot.../Photo 49_2.jpg
Nepanasu kad mergina labai placiu klubu butu, ir kojos nera stanbios g.gif

nuotraukoj labai apgaulingai atrodo dydziai. Man atrodo, kad as siauresne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2011 02 06, 18:41)
ir šią gavau:
user posted image
Irgi ėmiau S, atitinka gerą M. Ši labai patiko, ir medžiagytė nebloga ir šiaip gražiai žiūrisi.

Sita man labai patinka, bet taip ir pagalvojau, kad bus padidinta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2011 02 06, 17:41)
user posted image

turiu beveik tokio pacio modeliuko, bet taipogi per didele doh.gif bandysiu nunest siuvejai, kad patrumpintu petneseles, tuomet manau ties krutine graziau ziuresis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gretuteka: 06 vasario 2011 - 19:09
Kad jau buvo pageidavimų, tai dedu realias nuotraukas. Tik jau nuotraukų kokybė baisi (MB fotiką pasiėmęs pasirodo doh.gif ), bet jau, kad antrą kartą apsivilkau, tai su tel nufotkinau. Ištikrųjų antrosios grožio foto neatsipindi visai. Na, bet gal ir įžvelgsit kažką unsure.gif :
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ingredd @ 2011 02 06, 17:05)
ar jums grazi ta spalva?
http://www.jcrew.com...~~~~~/29928.jsp
29928
uzsisakiau dark indigo bet dabar abejoju, gal galejau ta ruda imt  doh.gif

dark indigo man graziau ziurisi mirksiukas.gif nei ruda
Papildyta:
QUOTE(Dominyyka @ 2011 02 06, 16:46)
Tikiuosi,kad bus galima pasiaurinti jas, nes jau mastau,kad man 29 bus dideles.

siaurint juk lengviau nei platint Dominyykut, kokiu jau kelniu su Savituku uzsipirkot? man tai gaila, bet Jcrew trumpos, tai net nebandau pirkti.. bet kaip Savitai nepertrumpos? bigsmile.gif
Atsakyti
Girl_not4_you o koki dydi siaip nesioji?
Man tai abi palaidines graziai ziurisi, ir neatrodo kad dideles ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Gretuteka @ 2011 02 06, 19:15)
dark indigo man graziau ziurisi  mirksiukas.gif  nei ruda
Papildyta:

siaurint juk lengviau nei platint Dominyykut, kokiu jau kelniu su Savituku uzsipirkot? man tai gaila, bet Jcrew trumpos, tai net nebandau pirkti.. bet kaip Savitai nepertrumpos?  bigsmile.gif

O sveika, senei matyta ir girdeta bigsmile.gif drinks_cheers.gif
Cia mes apie tuos patrumpintus velvetukus kalbam, na trumpi jie, bet dar puse velnio, nesioti galima prie kokiu basuciu vasara sueis irnesakyk.gif
Va cia yra foto musu albumelyje: http://www.flickr.co...57625880967980/
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 02 06, 20:16)
Girl_not4_you o koki dydi siaip nesioji?
Man tai abi palaidines graziai ziurisi, ir neatrodo kad dideles ax.gif

Pirmoji tai tikrai per didelė gerokai, ypač matosi kai šonu pasisuku. Foto kažkaip nesimato. Šiaip nešioju S/M. Na gal daugiau M, nes aukšta esu, tai S'ų kartais ilgio trūksta smile.gif
Atsakyti
tam albume dydziu aprasymas labai idomus. Pagal aprasymus, man velvetuku reiktu 31 ar dar didesnio biggrin.gif

Gretuteka, labukas 4u.gif , matyta pries 100 metu biggrin.gif
Atsakyti