Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 4 tema

QUOTE(success @ 2011 01 29, 13:06)
Jcrew Silk-Linen Slouchy kelnes
user posted image
Kiek pamenu, skaičiau, jog būtent šita spalva realiai nėra pilka, o kažkokia žalsva ar į samaninę kažkiek. Jeigu rasite kur nors pirkti, pasidomėkite dėl spalvos, nes ji nelabai atitinka tai, kas čia matosi.
Toks jausmas, kad nusiuntę žinutę iškart lekiam į virtuvę ir pasičiupę keptuvę laukiam kitame laido gale to nelemto "Ačiū, bet man nepatiko" pagatavos duoti per galvą  lotuliukas.gif

va del siu kelnyciu klausiau anoj temoj ir baigesi doh.gif jos turi bent kiek elastano? koki su 98 reiktu imt? radau pardavineja 6dydi,kazin tilps mano storoji? senuju silko kelniu 8 man geras buvo,bet sedantis nesmagiai kojas tempe blush2.gif
Atsakyti
Kalusimas i tema biggrin.gif :

gal kuri pirkot SITAS kelnes? Idomu kaip su dydziais... J.Crew puslapyje dar tik 30% nuolaida, o jau dydziu nebelike, idomu gal tikrai vertos demesio, kad taip sluoja jas g.gif
Atsakyti
Mane irgi nervina SM skelbimų lenta. visiškai pritariu anksčiau pareikštom nuomonėm.... aš tai nežinau ar kada su pelnu pardaviau, nes perku dažniausiai, kai patinka, o ne tada, kai visai nukainuoja...Dėl paltuko-nepamenu kuri klausėt, vistiek netiks dydis, mano 8 arba 10....tikiuosi parduot be didelių nuostolių, nors vieną pirkau brangiau-tik sekančius 2 pigiau, bet visa laimė, kad turiu galimybę kai kada parduoti ne SM, jei ne tai tikrai namus reiktų parduot doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Smilte @ 2011 01 29, 14:32)
va del siu kelnyciu klausiau anoj temoj ir baigesi doh.gif  jos turi bent kiek elastano? koki su 98 reiktu imt? radau pardavineja 6dydi,kazin tilps mano storoji? senuju silko kelniu 8 man geras buvo,bet sedantis nesmagiai kojas tempe blush2.gif

Tilps laisvai, gal net didelės bus-sakau jos labai plačios, elastano neturi

QUOTE(KRISTELA @ 2011 01 29, 14:35)
Kalusimas i tema biggrin.gif :

gal kuri pirkot SITAS kelnes? Idomu kaip su dydziais... J.Crew puslapyje dar tik 30% nuolaida, o jau dydziu nebelike, idomu gal tikrai vertos demesio, kad taip sluoja jas g.gif

Man tos kelnės irgi labai, bet jau baisu ir pirkti, nes gali tuoj būti po 20$ ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilte @ 2011 01 29, 13:32)
va del siu kelnyciu klausiau anoj temoj ir baigesi doh.gif  jos turi bent kiek elastano? koki su 98 reiktu imt? radau pardavineja 6dydi,kazin tilps mano storoji? senuju silko kelniu 8 man geras buvo,bet sedantis nesmagiai kojas tempe blush2.gif

Jos visiskai nesitampo, i 0 dydi tilpau su 93cm, bet del smagumo gal ir 2 butu geriau, del didesniu dydziu nelabai ka galiu pasakyt... ju dydis panasiai kaip tu blizgiu silko-lino mirksiukas.gif

QUOTE(Dominyyka @ 2011 01 29, 13:34)
del saskaitos siuntimo tai man biski baime kelia  g.gif va tas, kad jau perka, kai gauna rekvizitus ir dingsta......Nepatinka man visa tai. kvepia kitais dalykais, nei tikrai noru pirkti  g.gif  doh.gif

unsure.gif labai tikiuosi, kad cia tik neatsakingas perkanciuju poziuris ir tiek...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KRISTELA: 29 sausio 2011 - 13:55
QUOTE(savita1 @ 2011 01 29, 13:08)
Cia kaip Kristelos, man kaip tik kulniukas siu labai idomus bigsmile.gif Va ant kojos, dailiai atrodo: http://www.kaboodle....rap-bootie-heel

Ziauriai grazus batai, o ant kojos isvis pasaka, kaip atrodo wub.gif Tik man toks klausimas naturaliai kyla, o kaip kulnas (kiek imatau jis visas dengtas oda), ar nenusibruzina labai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vlastimila @ 2011 01 29, 13:50)
Man tos kelnės irgi labai, bet jau baisu ir pirkti, nes gali tuoj būti po 20$ ax.gif

Gali buti, bet jei liks iki tol nors vienas dydis, nes jau dabar tik 0 ir 4 telike doh.gif

Atsakyti
QUOTE(preta @ 2011 01 29, 13:58)
Ziauriai grazus batai, o ant kojos isvis pasaka, kaip atrodo  wub.gif  Tik man toks klausimas naturaliai kyla, o kaip kulnas (kiek imatau jis visas dengtas oda), ar nenusibruzina labai?  g.gif

Turiu tokias vienas, nerealiai grazias, kulnas trauktas oda, tai man jos viso labo buvo 2 kartams uzsideti, ir visi kulnai nuvaryti doh.gif
Veliau dar nusipirkau platformines basutes, irgi aptrauktas oda, tai tas pats-nuo to laiko padariau isvada, kad tokie batai tikrai ne man schmoll.gif O toms kurios moka normaliai vaikscioti ir saugoti batus biggrin.gif
As ir paprastus batus sugebu suvaryti vairuodama, tai apie oda trauktus kulnus net nekalbu irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(preta @ 2011 01 29, 13:58)
Ziauriai grazus batai, o ant kojos isvis pasaka, kaip atrodo  wub.gif  Tik man toks klausimas naturaliai kyla, o kaip kulnas (kiek imatau jis visas dengtas oda), ar nenusibruzina labai?  g.gif

Na kolkas pavyko visiskai nenubruzinti, gal kad storesnis kulnas, tai paprasciau. Tik yra kita problema - del vairavimo, kadangi juoda spalva ir versta oda, tai amzinai islipus kulniukus valytis reikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 01 29, 14:02)
Turiu tokias vienas, nerealiai grazias, kulnas trauktas oda, tai man jos viso labo buvo 2 kartams uzsideti, ir visi kulnai nuvaryti doh.gif
Veliau dar nusipirkau platformines basutes, irgi aptrauktas oda, tai tas pats-nuo to laiko padariau isvada, kad tokie batai tikrai ne man schmoll.gif O toms kurios moka normaliai vaikscioti ir saugoti batus biggrin.gif
As ir paprastus batus sugebu suvaryti vairuodama, tai apie oda trauktus kulnus net nekalbu irnesakyk.gif

Va va, turėjau vienus rudeninius tokio tipo kulno, tai irgi labai greit nuvariau doh.gif Dabar galvoju, gal su sitais vasariniais butu lengviau biggrin.gif Na maziau purvo ir t.t. blush2.gif biggrin.gif

QUOTE(KRISTELA @ 2011 01 29, 14:02)
Na kolkas pavyko visiskai nenubruzinti, gal kad storesnis kulnas, tai paprasciau. Tik yra kita problema - del vairavimo, kadangi juoda spalva ir versta oda, tai amzinai islipus kulniukus valytis reikia doh.gif

Del sitos problemos, tai neko tokio - pratus jau biggrin.gif Visad, jei su juodais batais budavau, turedavau skudureli pasivalymui biggrin.gif

Atsakyti
turbūt daug kas pirkot, tai va ir aš gavau šiuos šortukus..patiko jie man..ta medžiaga, medvilnė turbūt, tokia tvirta, neskysta.
O dydis pats tas man:

http://www.jcrew.com...t...&findIt.y=8

ir sijonuką šitą gavau, pilkos spalvos:
http://www.jcrew.com...t...&findIt.y=6

tai hmmm, ant greitųjų tik užmoviau dėl dydzio pažiūrėti...įdomiai taip..0 dydis, tai jau grynai ant liemens segti turiu, zemiau nesismaukia...tai ilgis trumpas man atrodo g.gif biggrin.gif
bandysiu gal 2 dydį sakytis, kad žemiau liemens būtų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(blackberry @ 2011 01 28, 21:09)
user posted image
sita man nieko, gal nepadidinta? 4u.gif  jin is factory, maziausias dydis xsmall.. nemaciau dar ne karto factory xxsmall..

Grazute thumbup.gif

QUOTE(KRISTELA @ 2011 01 28, 22:33)
Tai su J.Crew isvis problema lieknutems, ten praktiskai nera tikru XS dydziu, didzioji dalis XS atitinka S doh.gif

Va va, buvau uzsisaliusi kelis rubelius XS ir per dideli buvo doh.gif Bijojau vel uzsisakineti. Bet dabar, per ta ispardavima vel prisisakiau doh.gif Kai ka XS, kai ka XXS, tikiuosi kazkas tiks biggrin.gif

QUOTE(charisma2121 @ 2011 01 29, 11:55)
man su 86 cm klubais 0 dydis tu kelniu buvo kaip parasiutai biggrin.gif  isvis be rysio atrode irnesakyk.gif

Tai man su 88cm irgi parasiutai butu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jonozmona @ 2011 01 29, 14:52)
turbūt daug kas pirkot, tai va ir aš gavau šiuos šortukus..patiko jie man..ta medžiaga, medvilnė turbūt, tokia tvirta, neskysta.
O dydis pats tas man:

http://www.jcrew.com...t...&findIt.y=8

ir sijonuką šitą gavau, pilkos spalvos:
http://www.jcrew.com...t...&findIt.y=6

tai hmmm, ant greitųjų tik užmoviau dėl dydzio pažiūrėti...įdomiai taip..0 dydis, tai jau grynai ant liemens segti turiu, zemiau nesismaukia...tai ilgis trumpas man atrodo g.gif  biggrin.gif
bandysiu gal 2 dydį sakytis, kad žemiau liemens būtų ax.gif

Koks dydis sortuku su kokias klubais tiko? As tokiu laukiu 2 dydziu su 93cm idomu nebus mazi g.gif
Atsakyti