Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 4 tema

Mergytes o dirziuku niekaas neturit??? M ir L idomu ilgis

Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2011 02 04, 16:14)
Bet kaip idomiai, mistika man kazkokia g.gif As esu turejus ir 4 ir 2 ir 0, tai su 92/93 klubais 0 atrodo graziausiai, ir sedantis diskomforto nejauciu, ir atsitupti galiu, ir rankos kisenese telpa... na tikrai nera jos man aptrauktos, turi laisvumo, o 4 man jau buvo kaip Aladino kelnes biggrin.gif

As tai kazkaip manau, rubas kuris neturi jokio tamprumo.. ant keikvienos figuros skirtingai ziurisi.. g.gif Rodos kojos pas mane nera storos, nu ir ne sakaliai aisku, vnz normalios.. o su tom kelnem, man kojas aptrauke.. tada prie lemens pasipute.. nu zodziu.. vaizdialis ne koks schmoll.gif
Pvz mes su kaimyne, uodegos vienodos... ji telpa i 27 dydzio dzinsus.. as jau ne..nes jos kojos plonytes labai.. tuom noriu pasakyt, kad cm gali but vienodi, bet figuros formos skirtingos.. ir skirtingai rubas ziurisi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilte @ 2011 02 04, 15:17)
Mergytes o dirziuku niekaas neturit??? M ir L idomu ilgis

Vienas odinis s dydzio - mazdaug 92, o kitas s/m - 104cm.
Atsakyti
QUOTE(Laputa @ 2011 02 04, 15:21)
Vienas odinis s dydzio - mazdaug 92, o kitas s/m - 104cm.

cia su sagtim?

Aciu imu M thumbup.gif

Linamog
ar jus apie si saket tysaliukas???
Liquid rib cardigan

http://www.jcrew.com...~~~~~/34632.jsp

sudeti paziurejau visaki miela...

gal kas blog foto rastumet?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smilte: 04 vasario 2011 - 15:30
QUOTE(Smilte @ 2011 02 04, 15:13)
Lino megstukus du turiu abu M ir man tinka ax.gif

Sito napagaunu,dabar irgi tik xs yra doh.gif

Jus apie linen neon pullover kalbate? ax.gif Kiek matau, kad jo is viso nera schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(***Natalija*** @ 2011 02 04, 15:17)
o su 106 cm klubais tos sukneles 10 dydis bus mazas g.gif  blush2.gif

Manau, 10 bus pats gazas.
Atsakyti
QUOTE(preta @ 2011 02 04, 15:24)
Jus apie linen neon pullover kalbate?  ax.gif  Kiek matau, kad jo is viso nera  schmoll.gif

as apie si..
http://www.jcrew.com...~~~~~/25758.jsp
Atsakyti
QUOTE(Smilte @ 2011 02 04, 15:26)

Aaa, ne apie ta pagalvojau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilte @ 2011 02 04, 15:05)
KRISTELA jums sis megstukas wub.gif  cia xs ar s?

Cia XS mirksiukas.gif

QUOTE(VVaiva @ 2011 02 04, 15:11)
Kodel jus visos sakot, kad tas lininis megztukas padidintas?  g.gif Argi jis turi buti aptemptas? Juk nebutinai rubas turi buti aptemptas  biggrin.gif Turiu toki XS, laaaabai graziai atrodo, krenta tiesiai, neapsitempia, bet gi cia toks stilius  mirksiukas.gif
Ir ant jusu, KRISTELA , jis labai graziai atrodo, nei kiek ne per didelis  wub.gif Man tai jis ant klubu nesilaiko, kabo isvis, bet man grazu  wub.gif

Aciu 4u.gif
Sakau, kad padidintas, nes as nesioju S dydi, o megztukas XS dydzio ir jis man normaliai laisvas, tikrai nemanau, kad reikia didesnio, juk dar devint prasitampys kazkiek ax.gif

QUOTE(Prancuzyte @ 2011 02 04, 15:12)
Oi nzn.. cia loterija su tuo j.crew rolleyes.gif
Nu jau kaip grazu wub.gif  As va vakar irgi baltus dzinsus usisakiau.. galvojau irgi su megztukeliu derint.. graziai ziurisi, labai  wub.gif

Aciu 4u.gif

QUOTE(Linutelia @ 2011 02 04, 15:13)
Kristela megztukas tai tikrai super jums atrodo  wub.gif  thumbup.gif
As tai lauksiu is jcrew merino dore megztukelio http://www.jcrew.com...~~~~~/35148.jsp, emiau XXS, niu labai tikiuosi, kad tiks, pas mane tik 82-83 cm per krutine...
Kazkada seniau buvau pirkusi megztuka is jcrew XS dydzio, tai buvo toks grazus, bet per didelis, tai teko parduot....  verysad.gif Tikiuosi kad sikart tiks. Taip noriu rubeliu is cia, tokia grazus, ale vis pabijau del dydziu. Beda smulkiam zmogui su jcrew  doh.gif

Aciu 4u.gif
Merino megztukai daznai kiek maziau padidinti buna, o dar skalbiant pasitraukia kazkiek, tai turetu tikti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilte @ 2011 02 04, 15:23)
cia su sagtim?

Aciu imu M thumbup.gif 

Be sagties matavau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputa @ 2011 02 04, 15:09)
As  tokios su 89-90 0 dydzio laukiu  unsure.gif

biggrin.gif
Bus gera.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savita1: 04 vasario 2011 - 16:08
Net pamatavau, nu nepadidinta si suknele (kaip ir viskas paprastai is factory skyriaus)
4 dydis- per krutine tik 44cm, tai turekit omenyje 4u.gif
user posted image
Kristela, jos sudetis: 38% wool, 31% polyester, 28% viscose, 3% spandex, per visa eina pamusalas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savita1: 04 vasario 2011 - 15:56