Siandien papildymo kaip supratau ir nebuvo, papilde siek tiek ryte, kai nuolaida padare Lauksium gal rytoj ka nors gero pasiulys
Savita1, o sukneles sudetyje kiek % vilnos? Ar pukus renka medziaga?
As pasirodau savo pirkinuka, sita linini megztuka jau turi ne viena, tai tik pasikartosiu - tikrai padidintas ir labai ryskus, jau spalva vasarai tai kazkas nerealaus
QUOTE(Smilte @ 2011 02 04, 14:53)
tai sito niekas neturit
ir blog apie si nerandu..
ir blog apie si nerandu..
Tai ka, medvilninis brangus tysalelis, kam jums?
QUOTE(Prancuzyte @ 2011 02 04, 14:45)
Emiau 8 dydi.. nu labai jau tikiuosi, kad tiks
Manau Jei 38 nešiojate turėtų
QUOTE(Gyte66 @ 2011 02 04, 15:00)
Neatsilaikiau ir as sios suknytes reklamai temoje ir pasiemiau 2 dydi. Pasakykit, kad su 89-90 cm klubais tiks, ka
Per klubus tai tikrai bus gerai, per krutine gali but anksta Man su 92cm, 4 dydis kaip tik, netilptu ten joks papildomas cm
QUOTE(linamog @ 2011 02 04, 15:01)
Tai ka, medvilninis brangus tysalelis, kam jums?
perkalbejot. as kazko paprasato ieskau..
KRISTELA jums sis megstukas cia xs ar s?
QUOTE(Gyte66 @ 2011 02 04, 15:00)
Neatsilaikiau ir as sios suknytes reklamai temoje ir pasiemiau 2 dydi. Pasakykit, kad su 89-90 cm klubais tiks, ka
As tokios su 89-90 0 dydzio laukiu
Kodel jus visos sakot, kad tas lininis megztukas padidintas? Argi jis turi buti aptemptas? Juk nebutinai rubas turi buti aptemptas Turiu toki XS, laaaabai graziai atrodo, krenta tiesiai, neapsitempia, bet gi cia toks stilius
Ir ant jusu, KRISTELA , jis labai graziai atrodo, nei kiek ne per didelis Man tai jis ant klubu nesilaiko, kabo isvis, bet man grazu
Ir ant jusu, KRISTELA , jis labai graziai atrodo, nei kiek ne per didelis Man tai jis ant klubu nesilaiko, kabo isvis, bet man grazu
QUOTE(Gyte66 @ 2011 02 04, 16:00)
Oi nzn.. cia loterija su tuo j.crew
QUOTE(KRISTELA @ 2011 02 04, 16:00)
As pasirodau savo pirkinuka, sita linini megztuka jau turi ne viena, tai tik pasikartosiu - tikrai padidintas ir labai ryskus, jau spalva vasarai tai kazkas nerealaus
Nu jau kaip grazu As va vakar irgi baltus dzinsus usisakiau.. galvojau irgi su megztukeliu derint.. graziai ziurisi, labai
QUOTE(Dzinte @ 2011 02 04, 16:01)
Manau Jei 38 nešiojate turėtų
Jo 38 nesioju
Kristela megztukas tai tikrai super jums atrodo
As tai lauksiu is jcrew merino dore megztukelio http://www.jcrew.com...~~~~~/35148.jsp, emiau XXS, niu labai tikiuosi, kad tiks, pas mane tik 82-83 cm per krutine...
Kazkada seniau buvau pirkusi megztuka is jcrew XS dydzio, tai buvo toks grazus, bet per didelis, tai teko parduot.... Tikiuosi kad sikart tiks. Taip noriu rubeliu is cia, tokia grazus, ale vis pabijau del dydziu. Beda smulkiam zmogui su jcrew
As tai lauksiu is jcrew merino dore megztukelio http://www.jcrew.com...~~~~~/35148.jsp, emiau XXS, niu labai tikiuosi, kad tiks, pas mane tik 82-83 cm per krutine...
Kazkada seniau buvau pirkusi megztuka is jcrew XS dydzio, tai buvo toks grazus, bet per didelis, tai teko parduot.... Tikiuosi kad sikart tiks. Taip noriu rubeliu is cia, tokia grazus, ale vis pabijau del dydziu. Beda smulkiam zmogui su jcrew
QUOTE(VVaiva @ 2011 02 04, 15:11)
Kodel jus visos sakot, kad tas lininis megztukas padidintas? Argi jis turi buti aptemptas? Juk nebutinai rubas turi buti aptemptas Turiu toki XS, laaaabai graziai atrodo, krenta tiesiai, neapsitempia, bet gi cia toks stilius
Lino megstukus du turiu abu M ir man tinka
Sito napagaunu,dabar irgi tik xs yra
QUOTE(Prancuzyte @ 2011 02 04, 14:53)
*Nu as kazkaip po silkiniu kelniu.. kai visos sake 4 dydis gerai butu.. o man 6 negraziai atrode, per daug aptraukta.. tai kazkaip dabar galvoju, kad su 96 cm reikia 6 dydzio.. nors gal dar labai nuo modelio priklauso.
Bet kaip idomiai, mistika man kazkokia As esu turejus ir 4 ir 2 ir 0, tai su 92/93 klubais 0 atrodo graziausiai, ir sedantis diskomforto nejauciu, ir atsitupti galiu, ir rankos kisenese telpa... na tikrai nera jos man aptrauktos, turi laisvumo, o 4 man jau buvo kaip Aladino kelnes
QUOTE(VVaiva @ 2011 02 04, 15:00)
as kazkodel taip pat mieliau renkuosi jcrew.com, o ne factory Kaip suprantu factory rubai specialiai siunami, jie nera tie patys, uzsilike is jcrew kolekciju. Pastebejau, kad skiriasi audiniai, pvz celosia kardiganai buvo merino vilnos, o cia medvilnes, megztukai originalioje kolekcijoje buvo silko/lino, o cia medvilnes/lino ir t.t.
QUOTE(savita1 @ 2011 02 04, 15:04)
Per klubus tai tikrai bus gerai, per krutine gali but anksta Man su 92cm, 4 dydis kaip tik, netilptu ten joks papildomas cm
o su 106 cm klubais tos sukneles 10 dydis bus mazas