Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 4 tema

QUOTE(KERERA @ 2011 02 02, 10:07)
Uzsisakinejau pries pora savaiteliu is FACTORY linini megtuka, kaip ir viosos blush2.gif O siandien tarpininke parase, kad jis pas ja atkeliaus tik geguzes 3 doh.gif
Nieko blogo tame nematau, kai neskubu... bet idomu kaip kitoms 4u.gif

Man buvo is kitos parduotuves toks atvejis. Cia kaip pavyzdziui..
Uzsakinejau dvi prekes, viena gali pristatyti iskart, kita balandzio menesi. Tai paklausiau tarpininkes kaip geriau daryt, ar laukti balandzio ir tada uzsakineti, ar galima dabar. Kadangi iki balandzio jis jau gali buti visu rezervuotas, tai uzsakinejom dabar. Tai viena prekyte gausiu anksciau, kita kur kas veliau, bet man tinka, nes labai reikejo blush2.gif
Manau, nieko blogo cia tame, jei tik paciai priimtina.
Pasiziurekit laiskiuke kokia busena to megztuko buvo uzsakymo metu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Vlastimila @ 2011 02 02, 11:25)
Man taip jau buvo vieną kartą, pirkau marškinius-buvo nuolaida, o aš išsirinkau spalvą prie kurios buvo parašyta expended to ship-tai žinokit jiems nuolaidos nepritaikė, kai gavau-ot gerai tada susimokėjau doh.gif

vaje.. cia tai nekas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(micefee @ 2011 02 01, 21:19)
Kokie gražūs pirkinukai.  bigsmile.gif

Aciu, micefee blush2.gif

Kazkuri mergaite dar prase pamatuoti palto ir sukneles klubus, neberandu dabar tik kas ax.gif Tai ir sukneles, ir palto ~46cm 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laputa: 02 vasario 2011 - 13:10
QUOTE(Girl_not4_you @ 2011 02 02, 11:42)
Eina sau blink.gif  to megztuko kaina nėra labai didelė, bet visvien užsisakėm tai su nuolaida.. o tai kažin tarpininkėm pinigų iškart nenuskaičiavo už jį? idomiai čia cool.gif

Tokiu atveju, kaina būna su nuolaida. Nežinau, kas ten su vlastimilos užsakymu buvo, bet greičiausiai, jos prekei užsakymo metu nuolaida negaliojo, todėl ir gavus reikėjo mokėti pilną kainą. Nesvarbu, kada prekė atsiunčiama,nors ir po metų, mokėti tikrai reikia tokią kainą, kokia būna perkant.
Mačiau, kad toks megztukas jau išsiųstas iš parduotuvės, tik nesu tikra, kad ten jūsiškis mirksiukas.gif

QUOTE(KRISTELA @ 2011 02 02, 12:19)
Speju, kad greiciausiai nupirko tada su nuolaida, o kai preke atejo ir suskaiciavo, tai pamirso minusuoti nuolaida, paskaiciavo pagal jusu uzsakymo krepselio sumas (na kai siunciat tarpininkei uzsakyma juk krepselis pilnom kainom buna, nuolaida atsiranda tik apmokant ir ivedus nuolaidos koduka) mirksiukas.gif

Pagal užsakymo krepšelio kainas iš laiškų, tikrai niekas neskaičiuoja schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Prancuzyte @ 2011 02 02, 11:40)
Siaip kiek pirkau j.crew dar nabuvo taip kad anuliuotu ar neatsiustu.. cia va su TH tai normalu  doh.gif
Buvo bent pora kartu doh.gif ir beje ilgai gaudytu daiktu verysad.gif
O as vakar gavau sita bliuzele:
user posted image
Paprastute, minkstute, kaip ir visos trikotazines, gerokai padidinta (su 83 cm krutine XXS gana laisva), netrumpa. Kaip ir kazkuri buvo minejusi, tas "mazgas" gana aukstai, todel netiks dideliu krutiniu savininkems mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2011 02 02, 11:26)
Pažiūrėjau jcrew, tai ten būtent prie kelių spalvų rašo expected to ship 05.03.2011.

Tai gal cia ne geguze, o kovas? ax.gif Tas datas uzsienieciai ivairiai raso.
Atsakyti
QUOTE(Dzinte @ 2011 02 01, 21:19)
Mergaitės, gal kuri turite šią suknutę Vilniuje arba Kaune XS dydį? Norėčiau pasiprašyti pasimatuoti 4u.gif  Nes noriu iš vienos merginos perpirkti ir dvejoju ar neišpūs ji manęs unsure.gif

user posted image

As gavau siandien sia suknute wub.gif xxs dydis man nesiojanciai xs idealiai tiko thumbup.gif
Vaizdas kolkas neypatingai grazus, nes suglamzyta labai, reiks kazkaip su garais bandyt lygint g.gif
Bet medziagyte laabai maloni prie kuno thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *perlyte*: 02 vasario 2011 - 20:29
Atsiėmiau marškinukus - Loretta ruffle shirt iš Factory
user posted image

galiu pasakyti, kad vaizdas atitinka kataloginę foto (tik tas garbanėles reikės sukelinėti, nes dabar jos prigludusios), medžiaga plonytė, bet labai maloni, dydis XS atitinka daugmaž S, nėra labai padidinti, žodžiu, maloniai nustebau po to, kiek neigiamų atsiliepimų čia buvau anksčiau prisiskaičiusi ax.gif tik kadangi spalva juoda, tai traukia visokius pūkus, bet taip jau būna su daugeliu juodų rūbų rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucrezia: 02 vasario 2011 - 21:40
Oi mergaitės mano širdis pasruvusi krauju verysad.gif Taip laukiau ir išgirtų ir išpeiktų Madras kelnyčių ir kaip tyčia vietoj jų gavau... tigrinius šortus doh.gif doh.gif doh.gif
user posted image

Gavau šituos šilko/lino. Tokia įdomi jų medžaigytė. Tokia su blizgesiuku vos vos, bet ir tokia pagarinta. Nu įdomi žiauriai. Niekad nesu čiupinus kažko panašaus. Nėra, kad būtų vientisa spalvytė. Kieno platesni klubai ir dailios kojos būt gražu wub.gif
user posted image

Dabar vėl teks nuolaidos laukti ir žvejoti iš naujo doh.gif Nes gi čia buvo laukiamiausias pirkinys doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Eimutė @ 2011 02 02, 22:50)
Oi mergaitės mano širdis pasruvusi krauju  verysad.gif Taip laukiau ir išgirtų ir išpeiktų Madras kelnyčių ir kaip tyčia vietoj jų gavau... tigrinius šortus  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Man sitie sortukai grazus wub.gif tik mano klubai 106 cm, netilpsiu verysad.gif
Dabar del dydziu visai esu pasimetusi, sortuku dydis 12 ir man bus mazi, situ spalvotu kelniu mergaites rase kad 8 dydis jau klubams virs 100, tai visai nesuprantu g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KERERA @ 2011 02 02, 11:07)
Uzsisakinejau pries pora savaiteliu is FACTORY linini megtuka, kaip ir viosos blush2.gif O siandien tarpininke parase, kad jis pas ja atkeliaus tik geguzes 3 doh.gif
Nieko blogo tame nematau, kai neskubu... bet idomu kaip kitoms 4u.gif

QUOTE(KERERA @ 2011 02 02, 11:35)
Kazkaip nepamenu ar buvo taip rasyta g.gif  O gal tiesiog nepaziurejau...

tai vat reikia ziureti, ka isidejus i krepseli raso, as tai maciau, kad geguzi (nesupratau, prie ko cia kova kazkuri minejo) sius, kazkaip labai aiskiai parasyta buvo smile.gif Daznai parduotuves issiuncia anskciau, nei nurodo mirksiukas.gif

jei parasyta, kad expected to ship tokia ir tokia data, tai parduotuves kaltes nera, viskas tvarkinga ir laiku.

QUOTE(Ausriausias @ 2011 02 03, 00:43)
man per tuos sale yra tekę gauti batus skirtingo dydžio - vienas buvo 10, kitas 8,5 dydžio  doh.gif  lotuliukas.gif

Jei per tarpininke siuntetes, tai cia ir jos kalte, kad issiunte nesutikrinus dydziu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evelinki: 03 vasario 2011 - 01:03
QUOTE(evelinki @ 2011 02 03, 00:59)
tai vat reikia ziureti, ka isidejus i krepseli raso, as tai maciau, kad geguzi (nesupratau, prie ko cia kova kazkuri minejo)

05.03.2011 ta prasme gal cia diena-menesis-metai, o ne menuo-diena-metai, tada gautusi kova biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eimutė @ 2011 02 02, 22:50)
Oi mergaitės mano širdis pasruvusi krauju  verysad.gif Taip laukiau ir išgirtų ir išpeiktų Madras kelnyčių ir kaip tyčia vietoj jų gavau... tigrinius šortus  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Kokie grazus sortai wub.gif Gaudziau juos, bet nepavyko doh.gif Noreciau 0 dydzio biggrin.gif
Tiesa, gal kas nuorodele ju turit? ax.gif

Turiu tokius lininius - fantastiski, medziagyte, pasiuvimas labai labai wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VVaiva: 03 vasario 2011 - 09:19
QUOTE(Eimutė @ 2011 02 02, 23:50)
Gavau šituos šilko/lino. Tokia įdomi jų medžaigytė. Tokia su blizgesiuku vos vos, bet ir tokia pagarinta. Nu įdomi žiauriai. Niekad nesu čiupinus kažko panašaus. Nėra, kad būtų vientisa spalvytė. Kieno platesni klubai ir dailios kojos būt gražu  wub.gif
user posted image

man tai grazus sortai ax.gif
O siaip tai idomiai.. nes kalbejua su tarpininke, tai mano tu sortu kur neatejo, nebus schmoll.gif verysad.gif Vietoj ju gavo dzinsinius, sortus.. bet man tarpininke ju neatsiunte drinks_cheers.gif Nu ir manau teisingai, cia pardes klaida.. o kitas dalykas ne tai jus uzsaket rolleyes.gif
Bet sitie sortai grazus.. o jeigu dar dydis geras tai pasilikciau.. tokius gavus as nesupykciau biggrin.gif
Atsakyti