Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 4 tema

QUOTE(VVaiva @ 2011 02 01, 22:22)
As turiu ta suknyte XXS dydzio  mirksiukas.gif

aš irgi laukiu šios suknytės xxs dydžio, tai galvoju, ar įlįsiu aš į ją g.gif labai jau smalsu gauti bigsmile.gif turiu panašaus tipo "tortinį" jcrew sijonuką, tai šiek tiek storina blush2.gif bet vis tiek nerealus, to paties tikiuosi ir iš suknelės flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2011 02 01, 22:27)
Kaip jus idomiai matuojat  ax.gif Is pradziu pamaciau - per klubus 82  doh.gif  biggrin.gif Siaip klubai matuojami per storiausia vieta, t.y sedmenis. Visos dydziu lenteles tai nurodo. To klubu matmens net nereikia  ax.gif  mirksiukas.gif
Papildyta:

Aha, galvojau apie tai. Tik kol ja rengsiuos, gal nuo kabejimo issitiesins  lotuliukas.gif

Nuo kabėjimo tikrai kažkiek pasitiesino, palyginus, kaip buvo, kai iš maišo ištraukiau smile.gif
jei tau xxs tinka, tai vadinasi suknutė padidinta, bent kažkiek. nes aš į kiek mažesnę palaidinę, tai nieeeekaip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausriausias @ 2011 02 01, 21:30)
Nuo kabėjimo tikrai kažkiek pasitiesino, palyginus, kaip buvo, kai iš maišo ištraukiau smile.gif
jei tau xxs tinka, tai vadinasi suknutė padidinta, bent kažkiek. nes aš į kiek mažesnę palaidinę, tai nieeeekaip  biggrin.gif

Taip, manau, kad padidinta mirksiukas.gif As palaidine irgi turejau XS dydzio, tai, jei gerai pamenu, buvo tokia, kaip suknele XXS dydzio g.gif Ta prasme, per krutine panasiai buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2011 02 01, 21:27)
Kaip jus idomiai matuojat  ax.gif Is pradziu pamaciau - per klubus 82  doh.gif  biggrin.gif Siaip klubai matuojami per storiausia vieta, t.y sedmenis. Visos dydziu lenteles tai nurodo. To klubu matmens net nereikia  ax.gif  mirksiukas.gif

tai jeigu klubai per sedmenis,tai pas mane per sedmenis parasiau kiek biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 02 02, 07:58)
tai jeigu klubai per sedmenis,tai pas mane per sedmenis parasiau kiek biggrin.gif

Aha, supratau biggrin.gif Is pradziu tik issigandau, pamacius 82 lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Ne i tema, bet buvo toks ivykis, kai kazkokius mazuliukus dzinsus pardaviau merginai, kuri rase, kad jos klubai 85cm, tik, pasirodo, ne per storiausia vieta doh.gif Per sedmenis buvo 95 ar daugiau dar... Aisku, kad ji neitilpo doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(KERERA @ 2011 02 02, 11:07)
Uzsisakinejau pries pora savaiteliu is FACTORY linini megtuka, kaip ir viosos blush2.gif O siandien tarpininke parase, kad jis pas ja atkeliaus tik geguzes 3 doh.gif
Nieko blogo tame nematau, kai neskubu... bet idomu kaip kitoms 4u.gif

o kuris cia megztukas? vienspalvis ar tas dvieju spalvu? g.gif
Atsakyti
Vadinasi lauksim 4u.gif
Tik idomu ar as viena cia tokia busiu ir uzmirsiu apie ji kol gausiu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ausriausias @ 2011 02 02, 10:21)
o kuris cia megztukas? vienspalvis ar tas dvieju spalvu?  g.gif

Vienspalvis, zydras 4u.gif
Atsakyti
Pažiūrėjau jcrew, tai ten būtent prie kelių spalvų rašo expected to ship 05.03.2011. Aš ėmiau šviesiai žydrą prie kurio būtent šis užrašas yra.. tik nepamenu, ar kaip užsakinėjau jau buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2011 02 02, 10:26)
Pažiūrėjau jcrew, tai ten būtent prie kelių spalvų rašo expected to ship 05.03.2011. Aš ėmiau šviesiai žydrą prie kurio būtent šis užrašas yra.. tik nepamenu, ar kaip užsakinėjau jau buvo g.gif

Kazkaip nepamenu ar buvo taip rasyta g.gif O gal tiesiog nepaziurejau...
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2011 02 02, 09:45)
Aha, supratau  biggrin.gif Is pradziu tik issigandau, pamacius 82 lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Ne i tema, bet buvo toks ivykis, kai kazkokius mazuliukus dzinsus pardaviau merginai, kuri rase, kad jos klubai 85cm, tik, pasirodo, ne per storiausia vieta  doh.gif Per sedmenis buvo 95 ar daugiau dar... Aisku, kad ji neitilpo  doh.gif  biggrin.gif

o as vepla irgi,nzn pe rkur matuot lotuliukas.gif galvoju velnias,kaip cia pas kitas taip daugiau per tuos klubus,nesu gi kazkokia perkarus lotuliukas.gif o cia pasirodo ne ten matuoju.man cia like turbut nuo tu kartu kai pas siuveja eidavau tai ji atskirai per sedemenis matuodavo ir klubus doh.gif
Atsakyti
Merginos, viskas turetu buti gerai, nes as kai perku su nuolaida, visuomet tarpininei salia parasau: "pirkti tik su nuolaida X" 4u.gif

Uzsakymo patvirtinimas, tikrai pati nenuziurejau 4u.gif

Factory linen-cotton V-neck sweater expected to ship 05.03.2011
$23.70 item 35798
COLOR: cool breeze SIZE: x-small

Atsakyti
QUOTE(KERERA @ 2011 02 02, 10:25)
Vadinasi lauksim 4u.gif
Tik idomu ar as viena cia tokia busiu ir uzmirsiu apie ji kol gausiu lotuliukas.gif

Tai dar gerai, kad lininis megztukas, o ne kokia kepure ar paltas doh.gif Dabar bent jau spes vasaros sezonui atkeliauti mirksiukas.gif

QUOTE(Vlastimila @ 2011 02 02, 11:25)
Man taip jau buvo vieną kartą, pirkau marškinius-buvo nuolaida, o aš išsirinkau spalvą prie kurios buvo parašyta expended to ship-tai žinokit jiems nuolaidos nepritaikė, kai gavau-ot gerai tada susimokėjau doh.gif

Cia jau tarpininkes klaida schmoll.gif Juk darant uzsakyma uz prekes apmokama iskart ir aiskiai matosi kam pritaiko nuolaida, o kam ne - jei uzsakinejot su nuolaida, tarpininke turejo jus ispeti pries uzsakant pilna kaina, kad nuolaidos nebus. Speju, kad greiciausiai nupirko tada su nuolaida, o kai preke atejo ir suskaiciavo, tai pamirso minusuoti nuolaida, paskaiciavo pagal jusu uzsakymo krepselio sumas (na kai siunciat tarpininkei uzsakyma juk krepselis pilnom kainom buna, nuolaida atsiranda tik apmokant ir ivedus nuolaidos koduka) mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KRISTELA: 02 vasario 2011 - 12:21