Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 4 tema

QUOTE(VVaiva @ 2011 02 01, 09:30)
Gaila, man su 40% nuolaida jo nepagavo  verysad.gif Kazin, kada vel Jcrew tokia nuolaida palepins  bigsmile.gif

VVaivut, jei bus labai didelis dalinsimes-. kirpsim per puse. lotuliukas.gif

QUOTE(Ausriausias @ 2011 02 01, 10:40)
Preila, įmesk šalikėlio linką  ax.gif , ačiū  4u.gif

žiūriu, kad buvai įdėjus, bet man atidaro ne tokį, o leopardinį  doh.gif  cool.gif

Man kelis kartus taip pat rode ne tuos. schmoll.gif Matyt kai ju nebuna meta be nuolaidos arba kitokio rasto. smile.gif
Papildyta:
Belle Du Jour, ar apyranke tinka plonesniam riesui? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Preila: 01 vasario 2011 - 15:01
QUOTE(savita1 @ 2011 02 01, 08:51)
Sakai net 4 g.gif Musu apimtys tik kelias cm skiriasi ax.gif
Va cia radau panasia Lorelei dress, 4 dydis, tai labai jau putlute ji devi unsure.gif http://jadorethesest...ye-lorelei.html

Na bijau ir suklaidint, as kaip jau sakiau i 0 dydi telpu, bet geriau jausciausi su 2, jei dabar pirkciau imciau 2 su savo cm g.gif Idedu ismatavimus 0 dydzio orientacijai :
suknutes virsus (virs krutines) 38cm, krutinei padaryti isiuvai, as savo 89cm vos sutalpinu
liemuo (aukstintas) 33.5cm
Medziaga visiskai nesitampo !

QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 02 01, 09:34)
sveikutes,ikeliu apyrankes kuria gavau foto,kazkaip nzn,nemoku pati saves fotkint,tai nelabai kokios foto gavosi g.gif paskui gal geresne pavyks ikelt ir megstuko foto tada ikelsiu.

Labai grazu wub.gif O megztukas sakyciau jums net laisvokas, is peciu ir ranku... aisku dar pasitrauks skaibiant. Jei nepaslaptis kiek pas jus cm per klubus ir krutine?
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 02 01, 08:51)
Suorganizuokit kuri nors realia ta sukneles foto, labai jau idomu kaip ji atrodo bigsmile.gif

Na neapsiemu as blush2.gif

QUOTE(savita1 @ 2011 02 01, 09:28)
Va cia dar yra tos skuneles foto, vaizdas zymiai geresnis ir atrodo tikrai dailiai wub.gif
http://tobrightenmyd...e-21-jcrew.html
Papildyta:

Koks sukneles ilgis?

Savita1, man suknele iki keliu, as 164, tai itariu, kad aukstesnei tikrai gali atrodyti taip kaip tam blog'e unsure.gif
O cia tai ji labai realiai atrodo, tik ne toks varpelis apacioj..

Einu kaip tik ismatuosiu viska smile.gif
Atsakyti
Sukneles 0 dydzio ismatvaimai:
per krutine 43
visas ilgis (matuota nugaroje) 92
user posted image

Palto 0 dydzio ismatavimai:
per krutine 43
rankove 47/60
visas ilgis nuo pazasties 71
user posted image
Atsakyti
Ajajai Laputa....tu sita tobulaji palta gavai, pavydu rimtai biggrin.gif
(beje tu gavai mano AZ vakar) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 02 01, 17:02)
Ajajai Laputa....tu sita tobulaji palta gavai, pavydu rimtai biggrin.gif
(beje tu gavai mano AZ vakar) 4u.gif

biggrin.gif Spalva tik kita, bet noreciau ir tokios doh.gif
Ne, negavau.. Pasikimse ten pas mane buna blush2.gif Jau rolleyes.gif

Jei kam tinka dydis ir spalva - 120's dress
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laputa: 01 vasario 2011 - 17:29
QUOTE(KRISTELA @ 2011 02 01, 15:11)

Labai grazu wub.gif  O megztukas sakyciau jums net laisvokas, is peciu ir ranku... aisku dar pasitrauks skaibiant. Jei nepaslaptis kiek pas jus cm per klubus ir krutine?

aciu mirksiukas.gif ax.gif na ,pas mane virsutine dalis labai "kuda",skirtingai nei apatine doh.gif pas mane per krutine 80,dabar per klubus 82(galvoju ar ne cia seniau matavau,berods daugiau buvo) g.gif per sedmenis 91 ir liemuo62.
Atsakyti
QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 02 01, 19:57)

Vaje, jūs gi coliukė bigsmile.gif Viskas dabar aišku, kodėl Jums viskas taip gražiai dera ir tinka thumbup.gif

Mergaitės, gal kuri turite šią suknutę Vilniuje arba Kaune XS dydį? Norėčiau pasiprašyti pasimatuoti 4u.gif Nes noriu iš vienos merginos perpirkti ir dvejoju ar neišpūs ji manęs unsure.gif

user posted image

Radau interneto platybėse jos nuotrauką ant modelio. Bet gi ir modelis coliukė biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzinte: 01 vasario 2011 - 20:28
QUOTE(Dzinte @ 2011 02 01, 21:19)

Vaje, jūs gi coliukė bigsmile.gif Viskas dabar aišku, kodėl Jums viskas taip gražiai dera ir tinka thumbup.gif

Mergaitės, gal kuri turite šią suknutę Vilniuje arba Kaune XS dydį? Norėčiau pasiprašyti pasimatuoti 4u.gif Nes noriu iš vienos merginos perpirkti ir dvejoju ar neišpūs ji manęs unsure.gif

user posted image

Dzinte, aš turiu tokio paties modeliuko palaidinę, visai miela, bet tikrai ne stebuklas, kaip nebūtų keista kalbant apie jcrew mirksiukas.gif tas šilkas viskas ok, gražiai žiūrisi, bet glamžosi (kai viršutinė dalis tai nieko, mažiau, bet su suknele sedeti teks, tai klausimas, kaip bus cool.gif ), plius man nelabai patinka jos šleikos - iš tokios gan pigiai atrodančios medžiagos rolleyes.gif
vienužo, nemačius patariu ne tik dėl dydžio nepirkt, bet ir šiaip, ar patiks ax.gif

palaidinė, beje, atitinka dydį -su 88 cm krūtine man vos ne maža doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ausriausias: 01 vasario 2011 - 20:28
As turiu ta suknyte XXS dydzio mirksiukas.gif Na ka as zinau, man tai ji patinka ax.gif Silkas tai taip, labai susiglamzes ir islygint nera kaip g.gif Pakabinus laikau, sakau, gal issitiesins kiek nors... g.gif Nugara jos ne is silko, o vilnos su kazkuo, tai tikrai nesiglamzo. Gal jei bet kaip atsisedi... Bet siaip tai man nesiglamzo schmoll.gif
Petneseles is tokios storokos, vos ne brezentines medziagos, bet man kazkaip tai neuzkliuvo... Normaliai atrodo, idomi suknyte mirksiukas.gif Galvoju tik, kur cia ja nesiot... Vasaros tikriausia reikes laukti, visgi ant petneseliu g.gif
Apskritai ji storina, todel, manau, geriausia atrodys ant lieknutes ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VVaiva: 01 vasario 2011 - 21:26
Vvaiva, tas garbanas lyginkit su lygintuvo garais, vedziokit 1cm atstumu nuo medziagos ir garinkit.
Atsakyti
aciu mirksiukas.gif  ax.gif na ,pas mane virsutine dalis labai "kuda",skirtingai nei apatine doh.gif pas mane per krutine 80,dabar per klubus 82(galvoju ar ne cia seniau matavau,berods daugiau buvo) g.gif per sedmenis 91 ir liemuo62.

Kaip jus idomiai matuojat ax.gif Is pradziu pamaciau - per klubus 82 doh.gif biggrin.gif Siaip klubai matuojami per storiausia vieta, t.y sedmenis. Visos dydziu lenteles tai nurodo. To klubu matmens net nereikia ax.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(linamog @ 2011 02 01, 21:23)
Vvaiva, tas garbanas lyginkit su lygintuvo garais, vedziokit 1cm atstumu nuo medziagos ir garinkit.

Aha, galvojau apie tai. Tik kol ja rengsiuos, gal nuo kabejimo issitiesins lotuliukas.gif
Atsakyti