Kadabra, tooookios meniškos,
Dzūke, mamytės teisios - negalima rodyti vaikams, nors mano jau suaugusi, bet vis tiek rėkia: " kada man nuvelsi???"
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 01 30, 16:09)
Kadabra, Juperi, Dzūke, faini tapukai visų
tai jau tikrai
Nu gražios ir kiekvienos savam stiliuj - liuks Kadabros glostytiniai lengvučiai gražučiai, man irgi patinka glostymo būdu velt, ale kai kurpaliai nebent nuosavi, tai retai taip būna.
aš ką tik padžioviau krokų spalvos su krokais, jau negaliu net išsižiojus pavasario laukiu...
aš ką tik padžioviau krokų spalvos su krokais, jau negaliu net išsižiojus pavasario laukiu...
aš dar vėluoju su pagyrimo žodžiais dzūkei, kadabrai, juperiui Labai puikios . Tokiais tempais čia visos velt pradėjo , net po kelias per dieną. Bandau ir savo kukliąsias pūslėtąsias įdėt...
Kadabra...sventines toookios...sekmadienines
QUOTE(kadabra @ 2011 01 30, 14:46)
Nemustos, nedauzytos ir net bambukiniam nevoliotos- gryyyynai ranku nuglostytos :
Labai gražios
Mano ūkiškasias nelabai paglostysi , reikia kaip reikiant skūron duot
Matau žollia tapces, na taip, mes prie ūkio
Papildyta:
QUOTE(juperi @ 2011 01 30, 15:55)
Aha, tik į mišias su tokiom
Zollia, o ka tu ten prieki paklojus ar man tik taip atrodo?
Kiek daug pilkos spalvos, ar pastebejot
Raganele, kelk cia tuos krokus, as irgi pavasario noooooriu, laukiu nesulaukiu, saule islenda tai net sielai linksmiau tampa, ale fotkinant nosi teko i terasa iskisti, tai vos vejas nenuse - toooks zvarbus
saipaisi, Juperi, - jau kad sekmadieni ikeliau, tai jau sekmadienines, ane
Raganele, kelk cia tuos krokus, as irgi pavasario noooooriu, laukiu nesulaukiu, saule islenda tai net sielai linksmiau tampa, ale fotkinant nosi teko i terasa iskisti, tai vos vejas nenuse - toooks zvarbus
QUOTE(juperi @ 2011 01 30, 16:55)
saipaisi, Juperi, - jau kad sekmadieni ikeliau, tai jau sekmadienines, ane
žollia, kodel "pusletasias"?? super, as irgi ivardinciau tokiom rimtom, ukiskom, be utiutiu
kazin, kaip butu , jeigu ikelciau vakar dienos savo darba??? bet su tapukais nieko bendro... bet uz tai kaip sakaiu "pilka, pilka"...
gal netersiu cia temos kepurem ir kaklaskarem, jeigu bus idomu, ikeliu savo temos nuoroda "papilkejusia" iki isprotejimo
http://www.supermama...;#entry44167849
kazin, kaip butu , jeigu ikelciau vakar dienos savo darba??? bet su tapukais nieko bendro... bet uz tai kaip sakaiu "pilka, pilka"...
gal netersiu cia temos kepurem ir kaklaskarem, jeigu bus idomu, ikeliu savo temos nuoroda "papilkejusia" iki isprotejimo
QUOTE(juperi @ 2011 01 30, 17:02)
žollia, kodel "pusletasias"?? super, as irgi ivardinciau tokiom rimtom, ukiskom, be utiutiu
zinok, nukrist galima - super, o kaklaskare koks ismislas geras .
Modeliukas irgi grazus - gal mergyte tavo (bet negi.. o gal- tyrineju veida, bandau amziu ispet, ale su tom moterom sunku ) ?
QUOTE(kadabra @ 2011 01 30, 17:07)
zinok, nukrist galima - super, o kaklaskare koks ismislas geras .
Modeliukas irgi grazus - gal mergyte tavo?
Modeliukas irgi grazus - gal mergyte tavo?
modeliukas-mano draugyte, vaziavom siandien i miskeli fotosesijai...jai labai kepures tinka... o man nors ir kaip grazu, netinka joks modeliukas
QUOTE(dzūkė @ 2011 01 30, 16:01)
Matau žollia tapces, na taip, mes prie ūkio
Papildyta:
Papildyta:
kad mes švelniai sunkiai... Tik mušam ir mušam, tai ir gaunasi prie ūkio...
QUOTE(kadabra @ 2011 01 30, 16:02)
Zollia, o ka tu ten prieki paklojus ar man tik taip atrodo?
Šilko servetėlė. Norėjau kitaip, gavosi kaip visada... Paiilgom žemės spalvos tikriausiai...
QUOTE(juperi @ 2011 01 30, 16:02)
kazin, kaip butu , jeigu ikelciau vakar dienos savo darba???
kazin, kaip butu , jeigu ikelciau vakar dienos savo darba???
pūslėtosios todėl, kad visa servetėlė dingo kažkur ( o norėjau tokių stambių klosčių) ir liko tik mažos pūslytės . Nežinau kaip daryt, kad neišsisklaidytų, o liktų vienoj puokštėj tas šilkas . Bandysiu dar, kol išeis taip, kaip noriu.
Na, bet pirmą kartą dėjau servetėlę, tai manau atleistinas neišmanymas..
Juperi, o tavo komlektėlis tooks mmm labai pavykęs. Ten jau plona sluoksna, ar ne?
QUOTE(juperi @ 2011 01 30, 17:09)
modeliukas-mano draugyte, vaziavom siandien i miskeli fotosesijai...jai labai kepures tinka... o man nors ir kaip grazu, netinka joks modeliukas
jep. aisku. as irgi su kepurem nedraugauju - kapisonai (t.y. gobtuvai) man tinka nuo salcio saugotis