Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

[quote=Trakst,2011 02 10, 19:55]
biggrin.gif Gal ir taip, o gal ir ne. Nuskalpuot tikrai nera del ko. Juk garsiai issakei savo nuomone, o ja tokia, gal net ne tu viena turi. As nelabai pasitikiu savim, todel man irgi kartais atrodo, kad ne verta dalyvaut tokiuose renginiuose. Gerai, kai zmones pasitiki savim ir galvoja, kad va as darau juk graziau, geriau, bet manes tai kazkodel nepakviete. Geras dalykas pasitikejimas savo jegomis. As to neturiu. Bet va pavydo tai labai nemegstu biggrin.gif


Gal ne taip mane supratot,bet as tikrai nepavydziu. o kas liecia del pasitikejimo savimi,tai jau nereikia rasyti ,kad as taip jau pasitikiu. as net nesiliginu prie jusu visu. esu kelis daiktus nuvelus ir tiek .kiekviena diena cia bunu su jumis ( tik aisku tiliai )uztai manes niekas nemato. skaitau ir laukiu ko nors gero kokio patarimo ar pamokymo.neisiu as i jokias parodas ir net netaikau nes neturiu ka rodyti.turiu as daug uzsiemimu ir moku daug ka.tiesiog Lietuvoje tokia yra realybe ir tiesa.
Atsakyti
Visas žvėrinčius thumbup.gif nurodytuose puslapiuose. Su manim bendravo Ekaterina. Ji rašė, kas mums pigiau apmokėt per Pai Pal, nes Junistrim kažkodėl Lietuvoj ima 3% nuo pervedamos sumos. Ir persiuntimai dar+. Kai sudedi, tai jau beveik woolo didmeninė kaina ir gaunasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žollia: 11 vasario 2011 - 09:11

jei taves nekviecia - eik pati 4u.gif . Zinai, kad ir kaip gaila butu, bet niekas tiesiog ir neprivalo kviesti. Te baliona ir skinkis kelia pati biggrin.gif 4u.gif
[/quote]
Tai vat uztai ,kad niekas neprivalo kviesti tai as ir rasau ,kad nieks ir nepakvies.jei blato neturi. mirksiukas.gif
Atsakyti
Žollia, matai jei kaina tokia pati, o kokybė gera, tai man pvz. klausimų nekyla. Woolo natūralus karšinys gerai susivelia galutiniam variante, bet vėliasi sunkiai, ir akuoto labai daug. Bg atsiliepimuose rašo, kad akuoto praktiškai nėra, susivelia irgi atseit daug greičiau nei įprastai karšinys. Tad bent jau aš pvz. planuoju užsakinėti karšinį ir jo kainas lyginu su Siūlų oazės, nu aišku ir sluoksnos, ir dar kai ko smile.gif imčiau pabandymui smile.gif .

ŪB rašo, kad per junistrym
lėšų pervedimas - 1 proc. + užsienio bankų mokesčiai (0,5-2 proc., priklausomai nuo gavėjo banko mokesčių), tai matyt jų bankas ima 2 proc. ir gaunąs 3.

http://www.ub.lt/Sho...;PageFontSize=1

Atsakyti
nepasimeskit...temos pabaiga arteja wink.gif
prasau NAUJUS NAMUCIUS
Atsakyti
Sveikos, vel atsalo, brrr..
Besijuokianti, tai jau matau, kad viska kuruosi biggrin.gif , ar taip? Tai kuriuo metu planuojam ta uzsakyma (mazdaug, kad orientuotis)?
Vakar Zmones pirkau, tai Laima Vaikule ten yra, ir lygtais dar su raudonais veltiniais, paziurejau, pasigrozejau... latvijoje veltiniavimas irgi populiarus.
Atsakyti
QUOTE(karosimi @ 2011 02 10, 18:46)
Aisku fainai,kad taip zmones sugeba graziai velti ,bet jei neturi pazystamu tai ir liksi nematoma ir nepakliusi i tokias parodas. verysad.gif ( gal dabar ir nuskalpuosit mane uz toki pasisakima )  doh.gif



Nuskalpuoti? Už ką? Už tai kad turi savo nuomonę?

O parodą gali organizuoti pati. Susirask bendraminčių ir pirmyn.
Buvau šeštadienį netyčia pakliuvus į rankdarbių parodą, tai neatsistebėjau doh.gif Buvo tokios veltos tapkytės, net formos nesimatė, sudribusios, minktos, visiškai nedaveltos.
Atsakyti
Žinok, kuruot visai nenoriu smile.gif . Gal Žollia, kad jau neapsikentė ir pradėjo biggrin.gif . Bet jei visos prisidėsim, kad ir kas imtųsi užsakinėt, būtu lengviau smile.gif .
Šiaip buvau ankčiau juos išsistudijavus, jie jau senokai prekiauja ir vis knietėjo, tad tiesiog dalinuos ką atsimenu kur mačiau. Pas tą Katavlasija dar labai faina iš rudo natūralaus karšinio kepurė vyriška su bryliais buvo, bet dabar nerandu. Ten ir spalva aiškiai matėsi, ir matėsi kaip plonas jų karšinys formą laiko (kepurė gi nepalygint plonesnė nei tapukai). Paskui gal paieškosiu detaliau...
Atsakyti
[quote=karosimi,2011 02 11, 10:12]
jei taves nekviecia - eik pati 4u.gif . Zinai, kad ir kaip gaila butu, bet niekas tiesiog ir neprivalo kviesti. Te baliona ir skinkis kelia pati biggrin.gif 4u.gif
[/quote]
Tai vat uztai ,kad niekas neprivalo kviesti tai as ir rasau ,kad nieks ir nepakvies.jei blato neturi[B]. mirksiukas.gif
[/quote]



Man atrodo, kad teisingai supratau mirksiukas.gif
Atsakyti
Ikeliau i nauja tema sarasa, norinciu pirkt vilna is BG, kas norit prisijunkit.
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 02 11, 09:26)
Žollia, matai jei kaina tokia pati, o kokybė gera, tai man pvz. klausimų nekyla. Woolo natūralus karšinys gerai susivelia galutiniam variante, bet vėliasi sunkiai, ir akuoto labai daug. Bg atsiliepimuose rašo, kad akuoto praktiškai nėra, susivelia irgi atseit daug greičiau nei įprastai karšinys. Tad bent jau aš pvz. planuoju užsakinėti karšinį ir jo kainas lyginu su Siūlų oazės, nu aišku ir sluoksnos, ir dar kai ko smile.gif  imčiau pabandymui smile.gif .

Aš kai woolo karšinio neimu, tai nežinau. O siuluoazėz po 56 perku, veliasi gerai. O iš bg tai labai tų natūralių noriu wub.gif . Galvoju, juk karšinys pas mus 29 mikronų-ir nieko, geras. Tai sluoksna iš ten 30 mikronų (ir pigesnė truputį gaunasi) turėtų irgi gerai veltis.
Paskaičiuokim, kurmiai. rolleyes.gif
Jei pinigų persiuntimui sumokam dar 3%, tai nuo 200 eurų bus 60 eurų(207 lt). Dalinam iš 20 kg ir gaunasi 46 lt+10,30 lt. viso 56,30 lt. (čia kaina sluoksnos gaunasi). Na, dar persiuntimas Liertuvoje.
Atsakyti
Žollia, aš tik 6 eurus gaunu. Nuo 100 - 3 proc. lygu 3. Tai nuo 200 lygu 6 eurai smile.gif .

Gal dar paverktumėm ir nuolaidą gautumėm. Ansčiau jie buvo rašę, kad jei užsakymas virš 10 kg, siuntimą apmoka jie. Gal kažką panašaus išsiprašytumėm...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besijuokianti: 11 vasario 2011 - 09:58