Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

As ir nepasitikiu savo jegom ax.gif manau neisdrysciau parodoi dalyvauti ,dabar tai isvis esu nusivylusi savo darbais ,gal del to kad neturiu galimybes sudalyvaut kursuose patobulet blush2.gif unsure.gif
Atsakyti
O aš tai aplamai norėčiau kokių kursų, kad PRAMOKT-IŠMOKT. O tai dabar duoduos su visom vis kitaip doh.gif , t.y. kaip tą dieną išeina, o ne kaip reikia, kad išeitų...
O ta bg sluoksna tikrai stora labai. Nusipirkus, ar nereiktų galvot kur padėt g.gif ?
Atsakyti
Aš žydras su gėlytėm vėliau iš 24mic sluoksnos, man labai patiko smile.gif
Atsakyti
Panos, apie ka konkreciai is bulgaru jus snekat? Apie karsini ar sluoksna? Kazka apie sluoksnos storuma snekejo Besijuokianti, lygtais, kad sunkiai dideliu mikronu veliasi g.gif . Gal uzeis papasakos.
Tai man idomu, kokia sluoksnos kilo kaina gaunasi prie realaus dydzio uzsakymo (jau iskaiciavus ir siuntima), na, mazdaug, jeigu uzsisakom 10, 20, arba 30kg (nemanau, kad daugiau gausis g.gif ).

QUOTE(karosimi @ 2011 02 10, 18:46)
Aisku fainai,kad taip zmones sugeba graziai velti ,bet jei neturi pazystamu tai ir liksi nematoma ir nepakliusi i tokias parodas. verysad.gif ( gal dabar ir nuskalpuosit mane uz toki pasisakima )  doh.gif


jei taves nekviecia - eik pati 4u.gif . Zinai, kad ir kaip gaila butu, bet niekas tiesiog ir neprivalo kviesti. Te baliona ir skinkis kelia pati biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 02 10, 20:13)
Panos, apie ka konkreciai is bulgaru jus snekat? Apie karsini ar sluoksna? Kazka apie sluoksnos storuma snekejo Besijuokianti, lygtais, kad sunkiai dideliu mikronu veliasi  g.gif . Gal uzeis papasakos.

aš praitam puslapy viską suskaičiavau. Ten sluoksna sukalkuliavom. Karšinio dažyto kaina pas juos tokia kaip sluoksnos beveik.
Dzūke, o kur tokios storos sluoksnos perki?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žollia: 10 vasario 2011 - 20:21
QUOTE(žollia @ 2011 02 10, 21:20)
aš praitam puslapy viską suskaičiavau. Ten sluoksna sukalkuliavom. Karšinio dažyto kaina pas juos tokia kaip sluoksnos beveik.
Dzūke,  o kur tokios storos sluoksnos perki?


tai jeigu 46 uz kg tai tikrai nedaug, ta prasme pigiau nei Lietuvoj.
Ziuresim kaip cia bus ir kiek norinciu isliks.
Reikia vis norinciu sarasiuka issikelti i prieki, kad nenusidangint (nes ir nauja tema ne uz kalnu) biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kadabra: 10 vasario 2011 - 20:35
Mielosios, man atrodo, kad kai kurios iš jūsų pačios galite organizuoti kursus ir tikrai netruktų norinčių pas jus patekti, pasitobulinti ax.gif .
O beveliant kiekviena pasidalintų savo žiniom, pastebėjimais ir atradimais mirksiukas.gif
Aš būčiau pirma į tokius kursus ax.gif .Prieš porą metų buvau kursuose (ėjau nemačiusi organizatorės darbų) , tai labai nusivyliau.
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2011 02 10, 20:20)
Dzūke,  o kur tokios storos sluoksnos perki?

Aš pirkau iš Ornamentų, mačiau yra ir pas Mažąeriuką, žinoma, čia ir kaina 9,5Lt 100g
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2011 02 10, 18:23)
Tai va. Gavau atsakymą iš bg. Jei užsakymas 20-21 kg ( rašiau pilka-ruda  sluoksna, pieno sluoksna ir tos spalvotos), tai siuntimas į Lietuvą 58  eurai (2 zoną paskaičiavo). Užsakymo kaina gavosi 204 eurai. Viso 262 eurai.  Kažkodėl  tai spalvotai sluoksnai netaiko jokių nuolaidų, nes ir taip jau akcija. Tai gaunasi, kad nuolaidos išvis nebelieka. Nors  info yra, kad jei užsakymo suma  virš 200 eurų, taikoma 10% nuolaida. Vienž, 1 kg kaina gaunasi apie 46 lt. Jei būtų pritaikę 10% nuolaidą, tai 42 lt/kg.  Už 2 savaičių praplės dažytos vilnos spalvų paletę. Klausia, kokių spalvų pageidautume (renka info). Muito mokesčių nėra, nes ta pati ES. Aš čia tik išklausinėjau , bet  pirkt  dar galvosiu iki pavasario g.gif .


čia ta ruda, pilka tai nedažyta?
Atsakyti
aha, natūrali pilka-ruda ir natūrali pieno po 30 mikronų, dar violetinė ir ciklameno(ten mikronai išvis nerašomi,). Plonesnė brangiau. galima pasiskaičiuoti. O persiuntimas 2 zonai. Kaip ir viskas aišku.
Atsakyti
Kiek as zinau tai mikronai - plauko storis. Bet jei storesnis plaukas - tai nereiskia, kad velsis blogai. Tai reiskia, kad gaminys gausi grubesnis. Velimuisi ar gaminio formos islaikymui svarbus ir plauko ilgis. Kuo ilgesnis plaukas - tuo geriau.

As turiu naturalios 24 mikronu merinosu sluoksnos. Veliasi puikiai.


As dalyvauju. Tikrai noreciau tu naturaliu vilnu.

Galiu keleta dienu nesirodyt. Isvaziuoju su seima i kaima. Tai nezinau ar noresiu ten kompa jungt. ax.gif


Saqdo[B] tavo darbai turi savo veida, savo stiliu. Tikrai turetum turet savo auditorija. As manau, kad kiekvienas, kuris kuria savotiskai, i kitus nesidairydamas - visada laimi. O del pasitikejimo... as vyliuosi gal su laiku tai ateis ir man. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Trakst: 11 vasario 2011 - 08:25
Ornamentai tikrai stora prekiauja
http://www.ornamenta...l-products.html
Ir ji puikiai veliasi.

Aš vėliau iš lietuviško storo merino karšinio. Vėlėsi sunkiai, nors veislė ta pati merino.
Šiaip reiktų BG dar užklaust kaip ta jų sluoksna veliasi. Rusaitės rašo, kad ta savininė labai sąžininga, manau atsakytų nevyniodami į vatą.

Čia turputį atsiliepimų ką atsimenu sudedu apie karšinį natūralų:
http://katavlasya.li....com/83887.html
http://katavlasya.li....com/75400.html
http://katavlasya.li....com/73843.html
http://katavlasya.li...446.html#cutid1
http://katavlasya.li....com/71650.html
http://ley-art.livej....com/55940.html

Komentuose atsiliepimų dar ir iš kitų vėlėjų yra.

P.s. o mums kaina tai dar padidėtų, nes pavedimai tarprautiniai ne taip pigūs (kiek žiūrėjau tai jų tas siūlomas junitrym visai neblpgas), + išsisiuntinėt LT dar reiktų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besijuokianti: 11 vasario 2011 - 08:59