QUOTE(Juperi @ 2011 02 07, 15:20)
voo tep va ! kiekviena is musu turim savo braiza... kaip kazkada gOOte'ei prisipazinau ,kad jos darbai mano pirmuju veltiniu ikvepejai...ir gal net kazka is jos peremiau( tuokart atsiprasiau, jeigu ka "nugvelbiau")-jos zodziais tariant mano tapukai "juperiski"...nu tai ant dusios paliko lengviau, kad vis tik turiu kazka savito...taip ir Renefelt-su niekuo nesumaisysi
net ir mokine turi mokytojos braiza, ane ,Trakst?
ir dar tos FIRMINES jos aguonos
Na cia toks smagus pasizaidimas isejo. Mes dar su viena veleja juokemes, kad dabar dekliukais akiniam etsi uzkisim. Per nakti, kaip desim 30 kokiu.
Bet viskas tikrai labai nepaprasta. Sita dekliuka tikrai geras 5 valandas dariau su meditacijom.
Bet laikas momentaliai praskrido. Ale vistik tokios geles, gal ir nevisai tokios, bet Renatos yra. O as tai negaliu vadintis Renatos mokine, nes vakar tai taip prisiplakiau i kompanija ir tiek. Mane gOOte savo mokine vadina ir as tuo labai didziuojuosi
. Vat. Buvau pas ja karta pasimokyt, ji mane ismoke "du viename" ir kaip slepetes ne tris dienas, o tris valandas velti. Bet as jos iskart paklausiau, ar ji nesupyks ir nebus pries jei as realizuosiu tokias slepetes "du viename". Gavau leidima. O su gelem, tai tik sau galima pasikrapstyt nebent, tikrai ne pardavimui.
, nes tam reikia turet nepaprastai daug spalvu, laiko ir noro. Bet va karsinys tam reikalui.
Papildyta:
QUOTE(raganele @ 2011 02 07, 15:58)
Hm, jūs čia rimtai? Negalima mokytis pas vietines meistres ir pačiom daryti? Nemanau kad teisingas požiūris, bet jei tai visuotinai paplitusi nuomonė, matyt reikia man brauktis iš ing00tes kursų, nes ketinu toliau maivytis su savo vailokais kur nors etsyje ir savo asmeniniuose fotkių albumėliuose
Bet iš esmės tai neteisinga, geriau laikytumėt gerą lietuvaičių frontą šitoj srity
vistiek kiekviena turi savo stilių, mėgiamas temas ir medžiagas. Pasaulis didelis, tik Lietuva maža
Cia kiekvienam asmeniskai yra tokie dalykai. Tik nemanyk, kad nueisi i kursus ir iskart pradesi velt, kaip Inga, kuri jau tikrai per 1000 slepeciu "perlipo"
Seip reiketu ieskot kazko savito, asmenisko pritaikant gautas zinias kursuose, o ne stengtis daryt taip pat. Na gal as ir ne taip supratau tavo minti, o tu mano
Besijuokianti labai grazus pilnaviduriai narcizai. Ir spalviskai man taip graziai suzaide su slepetem