Kadabra, gražios labai
Šelma, na tikra šaunuolė, ir šeimyna, ir veltiniai, pavydėtinas aktyvumas
O aš iš sluoksnos šiandien veliu tapkutes, tai tenka mokytis naujai , nes tik kelias pirmąsias iš sluoksnos vėliau, o paskui visus metus iš karšinio, tai ir įgūdžiai kitokie. Dėliojaus pusantros valandos , kai iš karšinio per 20 min. susidėliodavau...
kadabra, tu saunuole o ir reikia visokiu, ne tik prie "ūkės"
sitos tokios su "ventiliacija" ane?
Besijuokianti, o as atvirksciai...startavau su sluoksna...ir veliau iki sio rudens- igudziai buvo voo bet pameginau velt "ukiskai" su karsiniu, be tu visokiu sluoksnos tiu tiu...ir ka? patiko, greitas vilnos issiklojimas, o ir susitraukimui ne tiek reikia pastangu... bijociau dabar po penkiu men pertraukos sluoksna imt...bet neissizadu, tik tas jos issiklojimas kiek uzima laiko
Besijuokianti, o as atvirksciai...startavau su sluoksna...ir veliau iki sio rudens- igudziai buvo voo bet pameginau velt "ukiskai" su karsiniu, be tu visokiu sluoksnos tiu tiu...ir ka? patiko, greitas vilnos issiklojimas, o ir susitraukimui ne tiek reikia pastangu... bijociau dabar po penkiu men pertraukos sluoksna imt...bet neissizadu, tik tas jos issiklojimas kiek uzima laiko
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 02 07, 13:27)
Kadabra, gražios labai
O aš iš sluoksnos šiandien veliu tapkutes, tai tenka mokytis naujai , nes tik kelias pirmąsias iš sluoksnos vėliau, o paskui visus metus iš karšinio, tai ir įgūdžiai kitokie. Dėliojaus pusantros valandos , kai iš karšinio per 20 min. susidėliodavau...
dekui
man is sluoksnos irgi kitaip - delioju ilgiau, veliu trumpiau
dabar dar bulgariukus ziurinejuos ir seile varva, mintys kyla
QUOTE(kadabra @ 2011 02 07, 12:27)
nerimtos, ne prie ukio mano, zinau, kad ne tokiu zmones iesko
Manau kaip tik dauguma elegantiškų nori , o dėl rimtumo, tai pakankamai rimtos - gražios
QUOTE(Juperi @ 2011 02 07, 13:30)
kadabra, tu saunuole o ir reikia visokiu, ne tik prie "ūkės"
aha, ventiliacine anga silumos pertekliui sone eina (pazaidziau).
dekui, Dzuke
kadabra[B] labai dailios. Grazi spalva, bet as kalbant apie dzinsine truputi kitokia turejau omeny. Nesakau, kad ir sita ne dzinsine?
O man vakar karsinys "rebilituotas" buvo. Kitaip tariant man jo prisireike, bet ne slepetem. Uzsimaniau rankines, tik isimtinai sau, nes kitu atveju tai butu neetiska, manau... Kogero ne sunkiai galima atspet su kuo vakar veliau.
O man vakar karsinys "rebilituotas" buvo. Kitaip tariant man jo prisireike, bet ne slepetem. Uzsimaniau rankines, tik isimtinai sau, nes kitu atveju tai butu neetiska, manau... Kogero ne sunkiai galima atspet su kuo vakar veliau.
QUOTE(Trakst @ 2011 02 07, 14:07)
kadabra labai dailios. Grazi spalva, bet as kalbant apie dzinsine truputi kitokia turejau omeny. Nesakau, kad ir sita ne dzinsine?
o tai kur ta rankine, [B]Trakst, dziusta jau?
o dzinsine tai rimtai tikriausiai ne ta, nes kai pasaket, kad ji jums vos ne paciausia, tai pagalvojau tikrai, kad galveles susisuke
p.s. vajei, kad uzryskino visai ne tai ko reikia ... pataisysiu gal. Trakst, koki cia virusa uznesei - nepasitaiso
QUOTE(kadabra @ 2011 02 07, 14:10)
o tai kur ta rankine, Trakst, dziusta jau?
o dzinsine tai rimtai tikriausiai ne ta, nes kai pasaket, kad ji jums vos ne paciausia, tai pagalvojau tikrai, kad galveles susisuke
p.s. vajei, kad uzryskino visai ne tai ko reikia ... pataisysiu gal. Trakst, koki cia virusa uznesei - nepasitaiso
Rankine dar planuose, o cia toks mazuciukas sudziukas mano maziems akiniams. Bet laiko atima Juvelyrika, ne kitaip. B niekaip nepatikejo, kaip toki maza dalyka sitiek laiko galejau daryt, kai slepetes kartais ir per 2 valandas nuveliu.
Kadabra, labai elegantiškos
Trakšt, bet čia ne rankinė Būtų riešinė, bet kodėl viena?
Nu ir prašoviau . Kažkaip neatkreipiau dėmesio į dydį. Kad ir ilgai užtrukai, bet užtat kokia graži kompozicija išėjo
O aš užsiprašiau jau plokštės stalviršiui
Trakšt, bet čia ne rankinė Būtų riešinė, bet kodėl viena?
Nu ir prašoviau . Kažkaip neatkreipiau dėmesio į dydį. Kad ir ilgai užtrukai, bet užtat kokia graži kompozicija išėjo
O aš užsiprašiau jau plokštės stalviršiui
Gražūs tapai panos, nepamenu jau kurių, tas su kaspinu ir tos juodos su rožėm (Žolės lygtais)
Aš tai vienas tapkes jau trečią dieną darau, nes vakar sugebėjau pirštą įsikirpt
Aš tai vienas tapkes jau trečią dieną darau, nes vakar sugebėjau pirštą įsikirpt
QUOTE(kadabra @ 2011 02 07, 12:56)
Veliat? Plepat?
Kuo cia Katinytis taip sugriesijo (ar su kuo reikia klausti )?
Ikeliu savo dzinsines ir vasarines, nes su praskiepais :
Kuo cia Katinytis taip sugriesijo (ar su kuo reikia klausti )?
Ikeliu savo dzinsines ir vasarines, nes su praskiepais :
o rankos irgi džinsinės liko?
QUOTE(Trakst @ 2011 02 07, 14:07)
Kogero ne sunkiai galima atspet su kuo vakar veliau.
bandau spet...su R...