Šelma, likau sužavėta. Nu tikrai, moteriškė visur spėjanti Skaičiau dienoraštį ir tokios geros emocijos sklido
Žolia, gražūs
O stalas superinis, gera idėja, ačiū
As pabandziau velti vonioje,padejau skersai medini skyda,yra tokiu senukose pirkti,tik va nugara pavargsta,bet sisip labai gerai
Mole
Fyja, tai tas stalas būtent dėl nugaros, jei neskauda, tai tikrai skaudės pavėlus nepatogiai Dabar galiu dešimt valandų be sustojimo velt, delnai, rankos susikočioja, bet nugaros NIEKADA neskauda (o turiu bėdų su ja)
Fyja, tai tas stalas būtent dėl nugaros, jei neskauda, tai tikrai skaudės pavėlus nepatogiai Dabar galiu dešimt valandų be sustojimo velt, delnai, rankos susikočioja, bet nugaros NIEKADA neskauda (o turiu bėdų su ja)
QUOTE(Šelma @ 2011 02 07, 11:30)
Mole
butent aukstis stalo nugarai ir yra svarbiausias...as kadangi ne is zemuju, tai virtuves komplekta uzsisakinejant, prasiau biski aukstesniu baldu
Negaliu visai velti atsistojus, tai man idealiausia darbo vieta vonia , kaip sakant paatgailauju paklupėjus už visus griekus .
QUOTE(Katinytis @ 2011 02 07, 12:32)
Negaliu visai velti atsistojus, tai man idealiausia darbo vieta vonia , kaip sakant paatgailauju paklupėjus už visus griekus .
ir dar besimaudydama
Katinyti, ar ten tavo kokia vonia ypatinga? Prisimenu, kaip kažkada esi sakius apie tą vėlimą vonioje, tai kartais pabandau, bet man tai niekaip nepavyksta. Gal gali papasakoti, kaip tu ten veli? Kočioji vonioje?
Bandžiau tokius daiktus, kaip šlepetės, kur telpa, kočioti vonioje, tai man tik slidinėja ten, nugarą pakerta ir nieko neišeina
Bandžiau tokius daiktus, kaip šlepetės, kur telpa, kočioti vonioje, tai man tik slidinėja ten, nugarą pakerta ir nieko neišeina
Katinyti, o siaube kiek prigriešijai
QUOTE(kadabra @ 2011 02 07, 12:56)
Veliat? Plepat?
Kuo cia Katinytis taip sugriesijo (ar su kuo reikia klausti )?
Ikeliu savo dzinsines ir vasarines, nes su praskiepais :
Kuo cia Katinytis taip sugriesijo (ar su kuo reikia klausti )?
Ikeliu savo dzinsines ir vasarines, nes su praskiepais :
Kokios pavasarinės