apsiuvinėjau vilnoniu siūlu. Labai jau skurdžiai atrodė, norėjau pagyvinti.
Labai gražios vyriškos, ale su jom darbo daug ir kvarbatkinimo mažai, man tokias daryt nesmagu
QUOTE(srauni_upe @ 2011 02 04, 14:33)
maz ir noreciau...
Stok koperatyvan
QUOTE(žollia @ 2011 02 04, 15:12)
apsiuvinėjau vilnoniu siūlu. Labai jau skurdžiai atrodė, norėjau pagyvinti.
Gražu, labai kraštelis pagyvina
QUOTE(raganele @ 2011 02 04, 15:26)
Labai gražios vyriškos, ale su jom darbo daug ir kvarbatkinimo mažai, man tokias daryt nesmagu
Ir man
Iš kur jūs matot tą gražumą ? Čia karšinys iš siuluoazės. Jau iš vyriškų išspausi-kaip iš ožio pieno. Moteriškom ir spalvytės ryškesnės, ir išmieros mažesnės, žyyymiai maloniau. Ir papuošimų galima prifantazuot. Tik man su rožem reik šį kartą daryt, tai nieko naujo.
QUOTE(žollia @ 2011 02 04, 15:03)
O čia mano ūkinės paskirties" seriją tęsiant. 44 dydis. Nepatinka man vyriškas daryt, bet kad reikia...
gražios tapkės, tik bandau įsivaizduot kokio dydžio šablonas joms
QUOTE(bulaukiux @ 2011 02 04, 15:37)
gražios tapkės, tik bandau įsivaizduot kokio dydžio šablonas joms
šitoms šablono ilgis 39 cm, o prieš tai dariau 46 išmierą, tai šablonas buvo 42 cm
Kažko paskutiniu metu vis vyriškos- nusiplūkiu siaubingai su tokiais dydžiais.
kursai vėlimo
QUOTE(raganele @ 2011 02 04, 12:11)
Ir mane prie bulgariškos vilnos įrašykit
Et, norėjau į kursus pas ing00tę, ale neliko vietų tai dienai, kai bus jau kažką suvėlusioms, o į pradedančių dieną jau kažkaip netraukia, įsivaizduoju kad jpatipradėjau ...
Et, norėjau į kursus pas ing00tę, ale neliko vietų tai dienai, kai bus jau kažką suvėlusioms, o į pradedančių dieną jau kažkaip netraukia, įsivaizduoju kad jpatipradėjau ...
Domina ir mane vėlimo kursai, parašykit kur jie Kaune organizuojami
QUOTE(žollia @ 2011 02 04, 15:49)
šitoms šablono ilgis 39 cm, o prieš tai dariau 46 išmierą, tai šablonas buvo 42 cm
kursai vėlimo
kursai vėlimo
Už arbą ir kantrybę
Man vyriškas daryti ir sunku ir nuobodu... dekoras ten nekoks, dydžiai griozdiški... bet gl reiks kada padaryt vėl
QUOTE(rarika @ 2011 02 04, 12:33)
Dedu fotke is interneto platybiu vailoku su kaliosiukais,kaip jums?
Vakar senukose maciau juodus ,zemesnius ir dailesnius,kaina 12 lt
Vakar senukose maciau juodus ,zemesnius ir dailesnius,kaina 12 lt
man patinka su kaliosu, tik reik kalioso tokios pat spalvos, va maciau po 30 lt tokius spalvotus, oranzinius visokius ir t.t. maximkoj - tai pagal kaliosu psalva jei parinkt vilna - man visai miela
QUOTE(Trakst @ 2011 02 04, 12:42)
aagni ar kaip, atsiprasau nebepamenu tiksliai, tokius daro. Pagal braiza tai cia jos. Bet man tai irgi . Nera gerai taip uz akiu zmogu apkalbinet, bet jei kalbesim apie kaliosus ne apie veltini, tai gal ir etiska... Tokie kaliosai + baltarusiski veltinukai naturaliu spalvu = silta gera patogu vaiksciot kaime
Ps. as irgi i koperatyva jugciaus mielai.
1. Besijuokianti.
2. Zollia.
3. Kadabra.
4. Raganele.
5. Šelma
6.Trakst
Ps. as irgi i koperatyva jugciaus mielai.
1. Besijuokianti.
2. Zollia.
3. Kadabra.
4. Raganele.
5. Šelma
6.Trakst
o cia tos vilnos pirkt korporuojates? kazka praleidau? as tada irgi prisijungciau
O kam tau vėlimo kursai? Tuoj pats kaip vėlimo kursas būsi
QUOTE(srauni_upe @ 2011 02 04, 16:50)
O kam tau vėlimo kursai? Tuoj pats kaip vėlimo kursas būsi
a tai čia, kur kursais domisi ne JI, o JIS?