Dedu fotke is interneto platybiu vailoku su kaliosiukais,kaip jums?
Vakar senukose maciau juodus ,zemesnius ir dailesnius,kaina 12 lt
negražu
aagni ar kaip, atsiprasau nebepamenu tiksliai, tokius daro. Pagal braiza tai cia jos. Bet man tai irgi . Nera gerai taip uz akiu zmogu apkalbinet, bet jei kalbesim apie kaliosus ne apie veltini, tai gal ir etiska... Tokie kaliosai + baltarusiski veltinukai naturaliu spalvu = silta gera patogu vaiksciot kaime
Ps. as irgi i koperatyva jugciaus mielai.
1. Besijuokianti.
2. Zollia.
3. Kadabra.
4. Raganele.
5. Šelma
6.Trakst
Ps. as irgi i koperatyva jugciaus mielai.
1. Besijuokianti.
2. Zollia.
3. Kadabra.
4. Raganele.
5. Šelma
6.Trakst
Na va,rodausi savo mažuosius nevykėlius
Laukiu kritikos ir pastabų
Laukiu kritikos ir pastabų
QUOTE(Trakst @ 2011 02 04, 12:42)
Pirštinių ir lekalo santykiavimas...
Ir beje, net ir veltinio namu juoda velias šiek tiek blogiau nei kitos spalvos. Gal ča apskritai juodos problema. Aišku su woolo juoda nėr ką lygint.
rarika, nu man tie kaliošai... Nu negražu ma jie.
QUOTE(DOLLILYTE @ 2011 02 04, 12:25)
o kas jiem blogai? man tai faini. Pati daba kaupiuosi naujagimiškiems, matyt iš 18 sluoksnos ir dar su nėrinukais paeksperimentuosiu.
QUOTE(raganele @ 2011 02 04, 13:49)
o kas jiem blogai? man tai faini. Pati daba kaupiuosi naujagimiškiems, matyt iš 18 sluoksnos ir dar su nėrinukais paeksperimentuosiu.
Man jie kažkokie ne vienodi Labai sunku buvo suformuot,ypač kulniuką...žadėjau dar krikštasūniui dovanų tokius padaryt,bet nežinau jau..nebent po didesnės praktikos su normaliom šlepetėm
Srauni_upe, grazios tos juodosios, o ir slepeciu spalvos kokios
p.s. ziuriu, ziuriu as i ta lekala, ir matau, kad sunku su tom pirstinem : lekale pirstu vieta atitinka rieso apimti, o va galutiniam rezultate rieso susiaurejimo vieta platesne uz pirstu atrodo. Ar taip is tikruju? Jeigu taip, tai ar cia tam, kad isimautu lengviau, ar kaip? Gal kitai ziemai ir as prie savo veiloku (mintyse kol kas), pilkos rankines (taip pat) nusivelsiu kumstinukes .
Dolilyte, man tie tavo tapukai irgi visai nieko, o uzkulnio tu nerodai
p.s. ziuriu, ziuriu as i ta lekala, ir matau, kad sunku su tom pirstinem : lekale pirstu vieta atitinka rieso apimti, o va galutiniam rezultate rieso susiaurejimo vieta platesne uz pirstu atrodo. Ar taip is tikruju? Jeigu taip, tai ar cia tam, kad isimautu lengviau, ar kaip? Gal kitai ziemai ir as prie savo veiloku (mintyse kol kas), pilkos rankines (taip pat) nusivelsiu kumstinukes .
QUOTE(DOLLILYTE @ 2011 02 04, 12:25)
Na va,rodausi savo mažuosius nevykėlius
Visai neblogi. Gal raištelius tikrus storesnius reikėtų
QUOTE(srauni_upe @ 2011 02 04, 12:44)
Pirštinių ir lekalo santykiavimas...
Oho, vos ne pusiau Pirštinės labai gražios. Man tokios tamsesnės spalvos su šviesių įvėlimais labai patinka. Tapkytės kuklios ir bus ilgai nešiojamos-storokos.
QUOTE(kadabra @ 2011 02 04, 13:02)
Srauni_upe, grazios tos juodosios, o ir slepeciu spalvos kokios
tai kitaip neprakištumėt rankos, turi but platesnė nei pirštų, ir lekale ji platesnė biški.
Iš tiesų tai či ajau trečias lekalas... ir ant to pačio lekalo, pirštinės gali būti skirtingos. Jei sau veli, tai ok, bet jei kažkam, tai jau sunkiau atitaikyt, nes veltinis nesitampo, o mūsų rankos gali nežymiai skirtis ir jau netikt...
Tos pirštinės tai... nu buvo prašymas juoda balta... tai kai su prašymais tai man niekad nesiseka...