Labas rytas, iš pat ryto vietoj vaikų košės fotkinu vailokus kažkokia liga, susivėlimo arba kūtvėlizmo:
raganele, dajioš stranie uglia
saunuole... tapces viena su kita susipyke, bijo viena i kita net paziuret bet rankine vooo !!! ir apskritai jau kelinta kart ziuredama i tavo veltinius- pastebiu , kad rankines tavo laaabai graziai suveltos...ar nebus tai tavo "arkliukas" ? is sluoksnos velta??
saunuole... tapces viena su kita susipyke, bijo viena i kita net paziuret bet rankine vooo !!! ir apskritai jau kelinta kart ziuredama i tavo veltinius- pastebiu , kad rankines tavo laaabai graziai suveltos...ar nebus tai tavo "arkliukas" ? is sluoksnos velta??
Besijuokianti aciu As irgi pavasariop planuoju dairytis vilnos. Gal pavyks per Kazi pinigu prasimanyt, o tai B juokiasi is manes. Sako: "dirbi dirbi, o kaip pinigu ner taip ner" Vakar ziuriu i tas 10 poru ir skaiciuoju, kad tai kazkur mano 30 valandu sudetu.
raganele labai dailus tasiukas. Ir tokia faina mazyte pupyte salia sedi. Et as jau tik anukiu laukiu, pas mane du bernai. Nei suknyciu, nei kasyciu.
Bet taip prajuokino mazius. Gi veliau jam slepetes ir per mazos gavosi. Tas taip liudejo ir vis klausia "kada, kada" O man vis rankos nedaeina . Vakar paimu jo senaja slepete, ziuriu padas prakirptas. Man akis isputes, kad meluoja, tipo prasinesiojo taip. O zandai raudoni... , o taip akyvaizdziai matosi, kad kirpta.
raganele labai dailus tasiukas. Ir tokia faina mazyte pupyte salia sedi. Et as jau tik anukiu laukiu, pas mane du bernai. Nei suknyciu, nei kasyciu.
Bet taip prajuokino mazius. Gi veliau jam slepetes ir per mazos gavosi. Tas taip liudejo ir vis klausia "kada, kada" O man vis rankos nedaeina . Vakar paimu jo senaja slepete, ziuriu padas prakirptas. Man akis isputes, kad meluoja, tipo prasinesiojo taip. O zandai raudoni... , o taip akyvaizdziai matosi, kad kirpta.
QUOTE(Trakst @ 2011 02 04, 10:36)
Et as jau tik anukiu laukiu,
galvoju keik tau dabar metu??? kad taip mociutiskai rasai?
vaikui spaude-prasikirpo
QUOTE(juperi @ 2011 02 04, 10:40)
galvoju keik tau dabar metu??? kad taip mociutiskai rasai?
vaikui spaude-prasikirpo
vaikui spaude-prasikirpo
Ai metu tai man nedaug ir atrodau as gerai. Mane net kartais B dukra palaiko. Tiek nabaga daedziau, kad zilas visas Labai laukiu, kada galesiu i kaima kraustytis. O liko kazkur... 10 metu, kol vaikus uzauginsiu. Dickiui siemet 12, maziui 9.
Tai, kad pada, ne kulna ir ne pirsta ikirpo.
labas rytas, aciukas visoms uz info
trakst, tapkytes kai visad be priekaistu, man ypac patiko tos smelines, bet nuotraukoje jos man labiau kaip marmuras
del tos vilnos putimosi - pasakysiu taip, dejau 6 sluoksnius baltos vilnos, o ant virsaus 2 sluoksnius rudos, tai va -prakirpus tie 2 sluoksniai buvo kone tokio pat storumo, kaip balti 6, tai ka as zinau kaip toki reiskini paaiskint?
trakst, tapkytes kai visad be priekaistu, man ypac patiko tos smelines, bet nuotraukoje jos man labiau kaip marmuras
del tos vilnos putimosi - pasakysiu taip, dejau 6 sluoksnius baltos vilnos, o ant virsaus 2 sluoksnius rudos, tai va -prakirpus tie 2 sluoksniai buvo kone tokio pat storumo, kaip balti 6, tai ka as zinau kaip toki reiskini paaiskint?
Dėkui už gir gir nežinau dar arkliuko, va ryt sueis mėnuo mano veltiniavimui, fotkėse datas pažiūrėjau velta iš karšinio, bandžiau sluoksnos, kažkaip dideliams puresnio storesnio norėjos, iš sluoksnos gaunasi kietoki plonesni reikalai.
tašiaus gi mintis buvo dvipusė, pasirodo visai nieko (reikia tik nepavykusią kišenę likviduot kitoj pusėj, ale nežinau ar gerai gausis...)
Papildyta:
o kodėl tiek ilgai kaimo laukt? Aš rezgu mintį plautis iš miesto, kol vaikai į mokyklą eiti nepradėjo, tik nežinia kaip įtikint miestietį vyrą...
Greito "sudėvėjimo" mintis maniškiams patiktų
tašiaus gi mintis buvo dvipusė, pasirodo visai nieko (reikia tik nepavykusią kišenę likviduot kitoj pusėj, ale nežinau ar gerai gausis...)
Papildyta:
QUOTE(Trakst @ 2011 02 04, 09:49)
Ai metu tai man nedaug ir atrodau as gerai. Mane net kartais B dukra palaiko. Tiek nabaga daedziau, kad zilas visas Labai laukiu, kada galesiu i kaima kraustytis. O liko kazkur... 10 metu, kol vaikus uzauginsiu. Dickiui siemet 12, maziui 9.
o kodėl tiek ilgai kaimo laukt? Aš rezgu mintį plautis iš miesto, kol vaikai į mokyklą eiti nepradėjo, tik nežinia kaip įtikint miestietį vyrą...
raganele, man rankinukas labai labai patiko o as karsinio nemegstu, kazkaip ne mano tas, ir tapkes nekokios man is jo gaunasi, lygumo pasigendu ir t.t., nors su sluoksna tokiu problemu neturiu, gal kazko nemoku
QUOTE(barric @ 2011 02 04, 10:50)
labas rytas, aciukas visoms uz info
Aciuks
Tos smelines tai keliu atspalviu, gerai pastebejai, viduj tamsesnes, o ant virsaus sviesesne ruda, skudziu balksvai rusva ir dar baby alpaka tokia karameline ir silko siulai tokie panasus i ta alpaka.
As tai pastebejau, kad ta besipuciancia geriau yra det plonesniais sluoksniais. Jei uzdedu 8 normalius - neimanomai storos gaunasi. Tai dazniausiai dedu i vidu 6 arba 8 plonus sluoksnius tos, kuri puciasi ir is virsaus 2 geros, jau patikrintos. Bet vargo tikrai yra. Vetl reikia dvigubai ar trigubai ilgiau ir vistiek labai dailiai nesusivelia. Kai pagalvoji, tai geriau 10 ar 20 Lt brangiau sumoket ir maziau vargo turet. Laikas gi irgi kainuoja, o kur dar nervai, nuovargis.
Papildyta:
QUOTE(raganele @ 2011 02 04, 10:57)
Nespejom iki vaikai prades lankyt mokykla persikelt, o dabar jau sunku ryztis, kai vaiku mokslai, bureliai, papildomi visokie mokslai ir ttt. mieste, o dar ir B darbas... Vasara visa kaime su vaikais gyvenam. Kita savaite atostogos mokykloj papildomos, tai jei busim sveiki vaziuosim kaime pabut. Noriu pailset. Labai pavargus jauciuosi.
raganele , labai gražu. O rankenos neištįs su laiku. Gal reiktų kokio tvirtumo joms . Seniau būdavo tokios medinės baronkos naudojamos rankinėms. Dabar vėl, žiūriu, atsiranda tokių rankinių. Vaizdo nepablogintų, nes medis irgi natūralu, o tvirtumo rankenoms priduotų
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 02 04, 10:13)
Raganėle, labai fainas ridikulis. Spalva nereali. Man pavasariui reiktu pilko tasiuko, tokio didelio. suvelsi?
O šablonas kokios formos buvo? Faina forma labai.
O šablonas kokios formos buvo? Faina forma labai.
nufotkinsiu šabloną