QUOTE(barric @ 2011 02 04, 10:50)
labas rytas, aciukas visoms uz info
trakst, tapkytes kai visad be priekaistu, man ypac patiko tos smelines, bet nuotraukoje jos man labiau kaip marmuras
del tos vilnos putimosi - pasakysiu taip, dejau 6 sluoksnius baltos vilnos, o ant virsaus 2 sluoksnius rudos, tai va -prakirpus tie 2 sluoksniai buvo kone tokio pat storumo, kaip balti 6, tai ka as zinau kaip toki reiskini paaiskint?
Aciuks
Tos smelines tai keliu atspalviu, gerai pastebejai, viduj tamsesnes, o ant virsaus sviesesne ruda, skudziu balksvai rusva ir dar baby alpaka tokia karameline ir silko siulai tokie panasus i ta alpaka.
As tai pastebejau, kad ta besipuciancia geriau yra det plonesniais sluoksniais. Jei uzdedu 8 normalius - neimanomai storos gaunasi. Tai dazniausiai dedu i vidu 6 arba 8 plonus sluoksnius tos, kuri puciasi ir is virsaus 2 geros, jau patikrintos. Bet vargo tikrai yra. Vetl reikia dvigubai ar trigubai ilgiau ir vistiek labai dailiai nesusivelia. Kai pagalvoji, tai geriau 10 ar 20 Lt brangiau sumoket ir maziau vargo turet. Laikas gi irgi kainuoja, o kur dar nervai, nuovargis.
Papildyta:
QUOTE(raganele @ 2011 02 04, 10:57)
o kodėl tiek ilgai kaimo laukt? Aš rezgu mintį plautis iš miesto, kol vaikai į mokyklą eiti nepradėjo, tik nežinia kaip įtikint miestietį vyrą...
Greito "sudėvėjimo" mintis maniškiams patiktų
Nespejom iki vaikai prades lankyt mokykla persikelt, o dabar jau sunku ryztis, kai vaiku mokslai, bureliai, papildomi visokie mokslai ir ttt. mieste, o dar ir B darbas... Vasara visa kaime su vaikais gyvenam. Kita savaite atostogos mokykloj papildomos, tai jei busim sveiki vaziuosim kaime pabut. Noriu pailset. Labai pavargus jauciuosi.