QUOTE(Trakst @ 2011 02 03, 16:04)
Kazkaip anksciau ta dazyta wool vilna tikrai kokybiskesne budavo. Ir man pora paskutiniu "issipute". Del vienu labai sielojausi, nes labai su dekoru privargau, o del blogos vilnos guli dabar broko dezej. . Kazkokia nekokybiska balta dazo matyt... Jei pirksiu tai tik "patikrintas" spalvas is tu 18 mikronu.
Einu sliopkiu fotkint.
Kazka dar norejau pasakyt, bet pamirsau.... Ai pirstiniu speces, prasom man pasakyt, kiek didesni sablona reik daryt. Gi turi but didesnis nei tapcem, nes plonesnes - trauksis labiau. B riesiniu nuo ziemos pradzios praso. Esu vyriskas jau dariu, viskas gerai, bet maniskis tokiu su "navarotais" uzsimane, kad dabar galva suku, kaip padaryt jas reiks...
Einu sliopkiu fotkint.
Kazka dar norejau pasakyt, bet pamirsau.... Ai pirstiniu speces, prasom man pasakyt, kiek didesni sablona reik daryt. Gi turi but didesnis nei tapcem, nes plonesnes - trauksis labiau. B riesiniu nuo ziemos pradzios praso. Esu vyriskas jau dariu, viskas gerai, bet maniskis tokiu su "navarotais" uzsimane, kad dabar galva suku, kaip padaryt jas reiks...
as aplink apie 2 cm uzdedu-man pakanka