Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(Trakst @ 2011 02 03, 16:04)
Kazkaip anksciau ta dazyta wool vilna tikrai kokybiskesne budavo. Ir man pora paskutiniu "issipute". Del vienu labai sielojausi, nes labai su dekoru privargau, o del blogos vilnos guli dabar broko dezej.  blink.gif  doh.gif. Kazkokia nekokybiska balta dazo matyt...  g.gif  Jei pirksiu tai tik "patikrintas" spalvas is tu 18 mikronu.
Einu sliopkiu fotkint.

Kazka dar norejau pasakyt, bet pamirsau....  g.gif Ai pirstiniu speces, prasom man pasakyt, kiek didesni sablona reik daryt. Gi turi but didesnis nei tapcem, nes plonesnes - trauksis labiau. B riesiniu nuo ziemos pradzios praso. Esu vyriskas jau dariu, viskas gerai, bet maniskis tokiu su "navarotais" uzsimane, kad dabar galva suku, kaip padaryt jas reiks...  g.gif

as aplink apie 2 cm uzdedu-man pakanka
Atsakyti
QUOTE(juperi @ 2011 02 03, 16:14)

Du cm daugiau nei ranka? Ar du cm daugiau net tapkem? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Trakst @ 2011 02 03, 16:30)
Du cm daugiau nei ranka? Ar du cm daugiau net tapkem?  blush2.gif

nei ranka mirksiukas.gif
nors viena vilnele , berods dzinsu spalvos, taip gerai velesi, kad buciau ir 5 cm aplink daugiau uzdetus suvelus...
Atsakyti
Man rodos 2 cm mažoka, bet gal turi kiek viena savo tiesa rast ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Trakst @ 2011 02 03, 15:04)
Kazkaip anksciau ta dazyta wool vilna tikrai kokybiskesne budavo. Ir man pora paskutiniu "issipute". Del vienu labai sielojausi, nes labai su dekoru privargau, o del blogos vilnos guli dabar broko dezej.  blink.gif  doh.gif. Kazkokia nekokybiska balta dazo matyt...  g.gif  Jei pirksiu tai tik "patikrintas" spalvas is tu 18 mikronu.

Vakar dariau uzsakyma is wool 18 mik ir klausiau kurios spalvos geriau veliasi. Atsake, kad visos gerai veliasi. Na ka, teks paciai isbandyt...
Atsakyti
nu va Trakšt, aš gi ne veltui bambu blush2.gif Aš net nufotkinus turiu nenudažytus lopus ir dar nufotkinsiu. Ir pvz samanionė žalia bloiau vėlės nei šiaip žalia šviesi.
Nu ***** jei jie daro tai tegu daro, jei ne tai ne. Skaito jie patys tą supermamą, tai tegu daro išvadas.
Papildyta:
QUOTE(juperi @ 2011 02 03, 15:14)

a6 darau apie pusę karto didesnį nei ranka. Dabar šablonas užimtas, vėliaun nufotkinsiu ar šiandien ar ryt...
Atsakyti
Aha, srauni_upe,[B] as irgi kone dvigubinau, kai dariau riesines, bet tik rudeni dariau ir sablonus imeciau, tai ir pamirsus buvau, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juperi @ 2011 02 03, 16:14)

as veltinyje maciau pamokele kaip pasigaminti sablona pirstinem, tai ten visaip kaip sudetingai, pagal formule paskaiciuoja ta sablona... (pati bandziau daryt pirstines situ budu - kazkas gavos blush2.gif )
tai va man ir iskilo klausimas, ar tolygiai aplin ranka pridejus 2cm ir darant pagal ta pamokele vienodai gaunas pats rezultatas g.gif
Atsakyti
"Smelio" slepetes

user posted image

Slepetes "zydintis vanduo"

user posted image

clap.gif clap.gif Ismokau fotkes ikelt vel. O mano "ridikelius" ir "sudygusias bulves" matet? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Trakst @ 2011 02 03, 17:54)
"Smelio" slepetes

Slepetes "zydintis vanduo"

zinom, kad nemegsti pagyru...tai ir negirsiu, va tongue.gif
Atsakyti
[quote=Trakst,2011 02 03, 17:54]
ridikelius" ir "sudygusias bulves" matet

as ne - o kas mate dar mielai paziures biggrin.gif negaliu atsigrozet jusu slepytem 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juperi @ 2011 02 03, 17:59)
zinom, kad nemegsti pagyru...tai ir negirsiu, va tongue.gif

Is kur cia tokias nesamones trauki? Grait kazka grazaus man pasakai. mad.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Negaliu atsidziaugt, kad vel ikeliu foto...

"Sudygusi bulve". Aisku bulviu tai nepamatysit, raik ziuret placiau. Nu tipo stilizuota ax.gif

user posted image

"Ridikeliai"
user posted image
Atsakyti