Labas rytas,
Tikrai kuo blogai velt? Mano pačios profesija o ir šeimos narių, artimų draugų visai nieko bendro neturi nei su rankų darbu nei su menu, bet vistiek niekas nieko blogo man už rankdarbiavimus nesako. Dar pasižavi Na bendrakursiai ar kolegos gal pasistebi, bet kad kažkas laikytų "ne lygiu" - niekada.
Na nieko sau "ne lygis" As du metus svajojau pradet velt, bet baugoka buvo kad nesugebesiu, seile varvinau pamacius bet koki velta daikta... O kai pagaliau ryzausi pradeti, tai net dar labiau velejas vertinu, nes dar labiau suprantu kiek reikia ideti darbo ir meiles.
O as nezinau kaip vertina mano artimieji mano pomegius ,isskyrus mama ir mano seimynele ,visi kaip vandens i burna prisiseme ,nei zodzio nepasako nezinau ar del to kad nepatinka ar del kitu priezasciu ...
Kadangi esu naminis katinukas ir beveik asocialus, tai šiemet buvau prikalbėtas sudalyvauti prieškalėdinėje mugėje Megoj. Pirmas dienas tai buvau absoliučiai išsunkta nuo tu žmoniu gausos, po to apsipratau, bet negaliu sakyt , kad man tai patiko, negaliu sakyt , kad ir nepatiko .
Gėda pasakyt ka darai gali būti tik tada , jei blogai darai , o jei darai su meile ir išmone, ir dar kokybiškai , jokios gėdos negali būt . Tai darbas pareikalaujantis daug pastangu tiek fiziškai, tiek smegeninės vingiu .
Gėda pasakyt ka darai gali būti tik tada , jei blogai darai , o jei darai su meile ir išmone, ir dar kokybiškai , jokios gėdos negali būt . Tai darbas pareikalaujantis daug pastangu tiek fiziškai, tiek smegeninės vingiu .
Raganėle, o ta gepiūras prisiūtas ar įveltas? Gražu
Manau gerai, nors nuomonių visokių išgirdau, kai mečiau darbą banke ir išėjau veltinio velt Draugai tai tikrai visi didžiuojasi, o kitų nuomonė man nesvarbi
Vakar sudirbau tepukus, blogai iškirpau, per mažą kulną palikau, o paskui dar ir priekį numažinau Po tokių lepsusų taip krinta noras kažką daryt
Einu rebelituotis, kokias vaikiškas nukočiosiu...
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 02 02, 09:44)
Merginos, o kaip jūsų pažįstami vertina jūsų veltiniavimą?
Manau gerai, nors nuomonių visokių išgirdau, kai mečiau darbą banke ir išėjau veltinio velt Draugai tai tikrai visi didžiuojasi, o kitų nuomonė man nesvarbi
Vakar sudirbau tepukus, blogai iškirpau, per mažą kulną palikau, o paskui dar ir priekį numažinau Po tokių lepsusų taip krinta noras kažką daryt
Einu rebelituotis, kokias vaikiškas nukočiosiu...
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 02 02, 10:25)
Matai, Trakšt, kad pažįstami tai tik tokie ir yra, nes profesija tokia, tad daugelis to tiesiog negali suprast. Jaučiu jei į kokį Kazį atsistočiau su savo tapkėm... Kol kas net pagalvot apie tai negaliu ir ne dėl to, kad nenoriu ar kad man tai nelygis, o dėl tų prakeiktų nuomonių...
Jaučiu to čia šitoj temoj ir mirkstu, kad ieškau kuom tuos pažįstamus pakeist
Jaučiu to čia šitoj temoj ir mirkstu, kad ieškau kuom tuos pažįstamus pakeist
na ka, siaip is vienos drauges siandien isgirdau pasiulyma, kai per kaziuka stovesiu, uzsigrimuot, kad niekas nepazintu tai paklausiau, ar jai tai atrodo gedinga, pasake, kad ne na matyt taip issprudo
Nu ir pavarot jūs , didžiuotis tik reikia, kad taip sugebat
Maniškiai visi tik giria, sako faina. Juk aš močiutė jau, o ir dekupažu, ir ant šilko papiešiu, o dabar vilna užbūrė ir visa tai po darbo dienos
Mano sūnus 26m, tai kai draugai ateina , visad randu mano darbus iškilnotus, draugams rodo. O man su savo darbais , palyginus su jūsiškiais, tik po pernyksčiais lapais slėptis
Turėčiau aš tiek gaminių, kad mugės stovėt, tai galvą iškėlus stovėčiau
Mergaitės, aš taip jumis žaviuosi
Anūko auklėtoja užklausė apie veltini, tai kaip aš jai papasakojau, sako " vajetau, kaip jūs "užsidegus", taip su meile pasakojat"
Man toks relaksas, kad jokiom depresijom nekvepia. 4 metų anūkėlis jau senai kamuoliukus velia.
QUOTE(Šelma @ 2011 02 02, 11:43)
bandytas įvelt, kočiojant "įklotas" nusislinkęs, oi bėda su tom tapkėm, sakau nevykėlės ryte dar pribadžiau ir į skalbyklę įkišau, kad maža nepasirodytų - gavosi storuliai maži vailokai su gipiūriniais triusikėliais...
QUOTE(Molė @ 2011 02 02, 13:57)
Anūko auklėtoja užklausė apie veltini, tai kaip aš jai papasakojau, sako " vajetau, kaip jūs "užsidegus", taip su meile pasakojat"
Man toks relaksas, kad jokiom depresijom nekvepia. 4 metų anūkėlis jau senai kamuoliukus velia.
Močiutė??? su džinsais ir tekina
kokios jus visos fainuoles ir pozityvistes...bandau pasisemti is jusu to gerio , vadinamo "Pozityvu"...
maži vailokai su gipiūriniais triusikėliais...
iš valentininiu širdučiu tik gipiūriniai triusikėliai
Na va mano naujausios iš 18 mic woolo sluoksnos, ir tai geriausia kas gavos per kelia sdienas vėlimo Nu dar tapkės pusė bėdos džiūsta. Kažkokia vėlimo krizė. Kartais atrodo m kad veltinis nuostabu, o kartais kad jui žmones pagaudinėju. Ir ne uok die kokį litą paimu. Bet gal taip su viskuo... nzn
Papildyta:
bet tai kai faina, kad taip palaiko ir didžiuojasi, matyt ir darbeliai puikūs. Man artimųjų palaikymas labai svarbu
Papildyta:
QUOTE(Molė @ 2011 02 02, 12:57)
okiom depresijom nekvepia. 4 metų anūkėlis jau senai kamuoliukus velia.
bet tai kai faina, kad taip palaiko ir didžiuojasi, matyt ir darbeliai puikūs. Man artimųjų palaikymas labai svarbu
srauni_upemmmmmm man laaaabai grazios pirstinytes
As irgi kalta kazkokia jauciuosi, kai pinigus reikia paimt.
As irgi kalta kazkokia jauciuosi, kai pinigus reikia paimt.