QUOTE(stewie)
Merginos, atėjau pasiguosti pirkau wool rudą sluoksną, vakar vėliau, tai pirmą kart toks baisus darbelis gavosi. Sluoksna perkaitinta, sunkiai vėlėsi ir taip pikta, jei mato, kad brokuota, tai kam pardavinėti? Vietom nenusidažius, kyšo balti taškiukai, kažkokių šokoladinės spalvos brūžių.....žodžiu, šįkart wool mane užpykdė.
pas mane irgi vietom nenusidažę baluoja... jų sluoksna tikrai nebent tapkėm ir tašėm tinkama
MAn iš jos pirštinės tookios kietso gavosi ir šiurkščios... Teko pirštinaitėm dasipirkt iš veltinio namų, aišku ten kaina
Papildyta:
juperi gražūs tapukėliai
Papildyta:
QUOTE(raganele)
Nagi nekas jei su wool.lt taip darosi... Planas buvo važiuot šiandien ten rinktis krūvą vilnos, bet kažkaip po tokių atsiliepimų gal reikia bandyt kokią kitą parduotuvę Kur Vilnoiuje išbandyta gera vilna parduodama? Noriu bandyt plonytę sluoksną.
Mano turėtoji iš wool vėlėsi sunkiau nei N.Zelandijos karšinys ir kietesni dalykai gaudavosi, bet aš tik bandau dar, tai maniau taip turi būti. Tiesa, pirmą vilną siunčiausi pabandymui iš jų rinkinuką lietuviškos, ten buvo sudėta kažkas baisaus tokios suplotos nuopjovos, galiukai - na bet nurašiau, kad akcija buvo, matyt taip turi būti. Be to nebuvau paskaičius, kad lietuviška šlapiam vėlimui nelabai tinka - keleta gražesnių gniužulėlių išsirinkusi šiaip ne taip vaikam pirmus tapukus nuvėliau, likusi nežinau kam tinkama.
Mano turėtoji iš wool vėlėsi sunkiau nei N.Zelandijos karšinys ir kietesni dalykai gaudavosi, bet aš tik bandau dar, tai maniau taip turi būti. Tiesa, pirmą vilną siunčiausi pabandymui iš jų rinkinuką lietuviškos, ten buvo sudėta kažkas baisaus tokios suplotos nuopjovos, galiukai - na bet nurašiau, kad akcija buvo, matyt taip turi būti. Be to nebuvau paskaičius, kad lietuviška šlapiam vėlimui nelabai tinka - keleta gražesnių gniužulėlių išsirinkusi šiaip ne taip vaikam pirmus tapukus nuvėliau, likusi nežinau kam tinkama.
na pasikartosiu... nors jaudaug ant to woolo bambu, bet tegu daro išvadas
jų 21 mic sluoksna tai susivelia tai kietumas panašus į zelandijos karšinį ko gero Turiu dar pabandymui 18 mic. kuri parduotuvėj kainuoja 13 Lt - o veltinio namuose kainuoja tiek 21 mic. Tai noriu palygint kas kokybiškesnė