Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(Trakst @ 2011 02 01, 12:19)
Seip faina, dziaugiuosi, kad TB taip tave palaiko.  wub.gif O, kad pas tevus nu tai tu ziurek is tos puses, kad jie jas augins, rupinsis. Tu atvaziuosi ju nusikirpt ir vilna turesi ir rupesciu maziau.  thumbup.gif

o ir mesyte skani, mes dabar tokia megaujames jau keli men.
tik as nezinau, ar pati su savim susitvarkyciau, kai toki sava miela gyvuliuka reiktu skerst unsure.gif
Atsakyti
Lt kiek anksčiau rašė, priklauso 1 zonai, tai siuntimo kainos būtų palankiausios (jei tik atmintis nepaveda smile.gif ).
Atsakyti
kadabra MB motyvuoja aviu nelaikyma tu, kad atseit neskani mesa. Del paskerdimo, tai itariu ne tu turetum jas skerst. g.gif Seip reikia nusiteikt, kad tai gyvulys su savo paskirtim, o mes, zmones, grobuoniai ir plesrunai. MB medziotojas, be to yra jaunystej net skerdykloj dirbes ir aplamai jis toks ukiskas. Net kartais jo praso paskerst gyvuli kaime. Mat reikia ne tik sugebet, bet ir moket tinkamai tai atlikti su visa derama pagarba gyvuliui.

Besijuokianti
nu tai liuks, jei sitaip. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Trakst @ 2011 02 01, 12:19)
E... kalausai, ar ne per gerai tau? Ir stala velimui turi, ir avys planuose.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Seip faina, dziaugiuosi, kad TB taip tave palaiko.  wub.gif O, kad pas tevus nu tai tu ziurek is tos puses, kad jie jas augins, rupinsis. Tu atvaziuosi ju nusikirpt ir vilna turesi ir rupesciu maziau.  thumbup.gif

Kaip tu mane..kaliause pavadinai blink.gif lotuliukas.gif
Ir aš labai džiaugiuosi rolleyes.gif Gerulis diedulis toks wub.gif

Jei siųsitės tos vilnos (nematau kainos niekur) tai garsiai sakykite, dėčiausi za kompaniju ax.gif

Kadabra, o mėsa kažkokio spec kvapo neturi? Nereikia kažkaip ypatingai jos ruošt g.gif
Papildyta:
Trakšt, jaučiu reikia mums naglai prašytis pas kadabrą pietų mėsos ragauti dirol.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šelma: 01 vasario 2011 - 11:36
Šelma atsikersyjau. cool.gif Bet nicko nesikeisk, gerai. lotuliukas.gif

Vis tarp vilnos klojamu sluoksniu pritupiu prie PC tai ziuriu klauduuuuu... Tai per daug raidziu, tai per mazai parasau. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Trakst: 01 vasario 2011 - 11:39
Šelma, karšinys čia
http://www.ecohobby.info/produkcia/ш...91;р.html
http://www.ecohobby.info/produkcia/ш...99;й.html

Sluoksna čia
http://www.ecohobby.info/produkcia/ш...87;с.html

Čia dar šilkiniai siūlai mane sudomino:
http://www.ecohobby.info/produkcia/п...46;А.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besijuokianti: 01 vasario 2011 - 11:48
kad atseit neskani mesa

Mano skoniui mėsa labai specifinė. Kiek kartu bandžiau valgyt paruošta tikrai tos mėsos specifika išmanančiu žmoniu ir galėjau nuryt vos kelis kasnius.
Atsakyti
QUOTE(Trakst @ 2011 02 01, 12:35)
kadabra MB motyvuoja aviu nelaikyma tu, kad atseit neskani mesa. Del paskerdimo, tai itariu ne tu turetum jas skerst.  g.gif Seip reikia nusiteikt, kad tai gyvulys su savo paskirtim, o mes, zmones, grobuoniai ir plesrunai. MB medziotojas, be to yra jaunystej net skerdykloj dirbes ir aplamai jis toks ukiskas. Net kartais jo praso paskerst gyvuli kaime. Mat reikia ne tik sugebet, bet ir moket tinkamai tai atlikti su visa derama pagarba gyvuliui.

trakst, na as toks zmogus, kuris vaikams laidu apie medziokle ziureti neleidzia biggrin.gif
viska suprantu ir mesa valgau, ale matyt jei kas rimtai pagraudintu, tai i vegetarus isipaisyciau, tuolabiau zinant vidurzemio virtuveje naudojama darzoviu gausa ir ju paruosimo skanuma wub.gif

QUOTE(Šelma @ 2011 02 01, 12:37)
Kadabra, o mėsa kažkokio spec kvapo neturi? Nereikia kažkaip ypatingai jos ruošt  g.gif
Papildyta:
Trakšt, jaučiu reikia mums naglai prašytis pas kadabrą pietų mėsos ragauti dirol.gif

skani ta mesyte, kur desies, vaikams gi reikia kazka duoti (as kazkodel manau, kad rinktis ka valgyti ir ko nevalgyti gales budami kokiu 16).
ypac skanus kepti marinuoti sonkauliukai, pirstus galima apsilaizyti biggrin.gif .
o kur sriubos nuvirtos, ypac lesiu - mmmm wub.gif
kvapa turi, man jis nemaiso, nenorintiems jo - galima marinuoti, siek tiek palaikyti acte, na, zodziu buda rasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 02 01, 12:46)
Šelma, karšinys čia

Ačiū wub.gif
QUOTE(Katinytis @ 2011 02 01, 12:47)
Mano skoniui mėsa labai specifinė. Kiek kartu bandžiau valgyt paruošta tikrai tos mėsos specifika išmanančiu žmoniu ir galėjau nuryt vos kelis kasnius.

Tai tavęs pas kadabra neimsim pietų schmoll.gif cool.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal galima būtu su savo sumuštinuku aaa blush2.gif , aš kažkur kamputyje ji ir sulapnosiu kol jūs vaišinsitės avim lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2011 02 01, 12:55)
Gal galima būtu su savo sumuštinuku aaa  blush2.gif , aš kažkur kamputyje ji ir sulapnosiu kol jūs vaišinsitės  avim  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

galima lotuliukas.gif
taigi sakiau organizuojames, bet tik apie geguze kokia (gal duos dievas silta jau bus), gal net langus pati busiu issivalius tongue.gif
Atsakyti
Kadabra, jau pietaut pas tave ruošiamės bigsmile.gif . Kad per daug skaudu finansiškai nebūtų, aš savo avį galėsiu atsinešt smile.gif , mes irgi aviena mintam. Su kvapu ji, bet man tai nieko. Sako Romanovo veislės lajaus visai nekaupia ir neturi jokio spec kvapo, bet kiek suprantu tai romanovai labai akuoti, vėlimui netinka...
Atsakyti