QUOTE(Trakst @ 2011 02 01, 11:08)
kadabra nu va taip greit svajonem galas ir ateina... Nuleidai ant zemes. Reiskia reikes jei ka siustis.
Del vilnos "purvinumo". Seip, kiek zinau, nei Zelandijoj, nei Australijoj avys tikrai nesvaruoles, o del ju laikymo ir nepriziurejimu zalieji visam pasauly bangas kelia. Tiesiog vilna yra paveikiama kazkokiaistai chemikalais, kurie sutirpdo visas siukslytes. Taip, kad jei norit naturalios ir ekologiskos - tai pirkit musiske su visokiom ti zolytem ir spygliukais.
Del vilnos "purvinumo". Seip, kiek zinau, nei Zelandijoj, nei Australijoj avys tikrai nesvaruoles, o del ju laikymo ir nepriziurejimu zalieji visam pasauly bangas kelia. Tiesiog vilna yra paveikiama kazkokiaistai chemikalais, kurie sutirpdo visas siukslytes. Taip, kad jei norit naturalios ir ekologiskos - tai pirkit musiske su visokiom ti zolytem ir spygliukais.
tep jep - istirpina tas siusklexs, ale vat tie apsiaustai avims man idomus pasirode, gal kokiam eko ukyje ir siek tiek apsaugo kailiukus .
matyt tas vilnos apdirbimas iki mums priimtino rezultato yra n kartu brangesnis nei pati zalia vilna.
man tai idomus sluoksnos gaminimo technologinis procesas (cia tik del zinojimo, nemislinkit, kad pati sukuosiu ), jeigu kuri turit kokiu nuorodu - ikelkit, akis paganysim.
Trakst, gali vaziuoti, tik akis reikiamai paruosk vaizdams (as ne tokiu baisybiu maciau, ale man bg tikrai nepatiko...)
Beje, jeigu buciau pradejus velti siek tiek anksciau . As gi vos ne visa vasara pietuose tarp aviu ozku bandu pragyvenu, buciau ten patampius tu ju garbanu, ale sia vasara tik surio gaminimu domejausi