Kaip aš neatkreipiau dėmesio į replikas apie juodą nesuvėlimą dusinau aš jas dusinau:
Už darbą medalis ašiku
Aš juodos net nepirkau
Dabar veliu iš šviesos ir tamsios žalios. Tai tamsi žalia sunkiau ešasi ir veliasi nei šviesi. O šviesi žalia gabalais balta.
Ir kažkaip sunkiai kabinas sluoksniai viena sus kitu...
Aš juodos net nepirkau
Dabar veliu iš šviesos ir tamsios žalios. Tai tamsi žalia sunkiau ešasi ir veliasi nei šviesi. O šviesi žalia gabalais balta.
Ir kažkaip sunkiai kabinas sluoksniai viena sus kitu...
raganele ale otgi rupi viska ant savo kailio isbandyt. Ar galvoji, ka cia jos peza, velt nemokai, tai ir nesivelia jom. Grazios slepetes. Tavo rankos nusipelno palepinimo.
srauni_upe man ju visos zalios buvo superines
srauni_upe man ju visos zalios buvo superines
kažkaip nepagalvojau apie juodos nesivėlimą, kol nepaglosčiau pirmo sluoksnio, o jis gyvatė liko kaip buvąs, kai tas pats kitų spalvų karšinys vos prispaudus jau sukibdavo...
Mano rankos gal ko ir nusipelnė, ale labiausiai vaikai nusipelnė kokios zacirkos pietums bile ko valgė, nes mama apsivėlus buvo.
Mano rankos gal ko ir nusipelnė, ale labiausiai vaikai nusipelnė kokios zacirkos pietums bile ko valgė, nes mama apsivėlus buvo.
QUOTE(srauni_upe @ 2011 01 31, 19:58)
Kita vertus - iš klaidų mokomės. Aš kai pažiūriu kiek skirias darbai dabar ir kad ir prieš gerą pusmetį... Klaidų darymas irgi investicija savotiška.. aišku
(Paguodžiau save)
(Paguodžiau save)
Dėl pirštinių, tai gal nerėmink dar-gal prakirpus galima kokį raištelį įvert Arba riešines kokias prie jų, na tą kraštuką nukirpus
QUOTE(Šelma @ 2011 01 31, 19:44)
Dėl pirštinių, tai gal nerėmink dar-gal prakirpus galima kokį raištelį įvert Arba riešines kokias prie jų, na tą kraštuką nukirpus
nu galvojau... arba jei koki trikotažą įsiuvus
Papildyta:
QUOTE(Trakst @ 2011 01 31, 19:33)
man svarbiausia kad v ioletinė būtų superinė
Nugaliu pasakyt velt taopkes iš karšinio ir iš sluoksnos biški skirtingas dalykas... (nors atrodo kas čia gali būti skirtingo). Na dėjau lygiai tiek pat gramų kiek karšinio, bet luoksnos gauna splonesnės ir mažesnės Reiks atsižvelg į tai kita veliant
violetinės žinok liuks veliasi
sluoksnos man irgi gaunasi plonesnės, stipriau traukiasi, bet kietesnės ir nemanau kad joms tiek storumo reik kiek iš karšinio veliant atrodo tvirtos, nors plonos.
sluoksnos man irgi gaunasi plonesnės, stipriau traukiasi, bet kietesnės ir nemanau kad joms tiek storumo reik kiek iš karšinio veliant atrodo tvirtos, nors plonos.
Nea nu tapkėm ta sluoksna ok, gal kažkurias spalvas ir pakartosiu, bet kadangi pirkau anydama kad ir pirštines ir šalikėlį nuvelsiu- tai šiek tiek nusivyliau, nes pasirodo reikės velti milijardą tapkių Nu nieko - gyveni ir mokaisi
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 01 31, 20:25)
Srauni upe, o 18 mic jau isbandei?
nea, pirmą apmaudą dėl pirštinių nesėkmės numalšinsių taokėse, tada jau bandysiu 18 mic
[quote=Trakst,2011 01 31, 19:50]
[quote=kadabra,2011 01 31, 19:19]
Trakst, grazi forma slepeciu, o pupeles tai ten kas? Nelabai imatau, bet matau, kad kazkas lyg padrapiruota, ar ne?
Tik tu ir MB pupeliu ten nematot. Ir kaip sitaip fantazijos neturet...
[/quote]
niu va, tai, kad matau matau tas pupeles, ale man idomu kaip tu jas ir is ko padarei, nes matyt neizlibinu...
o vyrai maista tik lekstej mato, tep, kad viskas tvarkoj su tb fantazija tikriausiai
[quote=kadabra,2011 01 31, 19:19]
Trakst, grazi forma slepeciu, o pupeles tai ten kas? Nelabai imatau, bet matau, kad kazkas lyg padrapiruota, ar ne?
Tik tu ir MB pupeliu ten nematot. Ir kaip sitaip fantazijos neturet...
[/quote]
niu va, tai, kad matau matau tas pupeles, ale man idomu kaip tu jas ir is ko padarei, nes matyt neizlibinu...
o vyrai maista tik lekstej mato, tep, kad viskas tvarkoj su tb fantazija tikriausiai
nuto tai nesitikėjau - 180 gr. zelandijos karšinio = 39 dydžio ganėtinai storos šlepetės, 180 gr. sluoksnos = ~36 dydžio plonos šlepetytės neįsivaizdavau kad ant tiek skiriasi