Nauji vėlėjėlių namučiai
Rodom, giriamės, giriam, kritikuojam, patariam...
Senieji namučiai
jupiteri, Trakšt-ačiū už komentarus
Laukiu daugiau kritikos
Man jupiteri gražios tapkytės,o daugiau kažką komentuot- dar neturiu kompetencijos
Laukiu daugiau kritikos
Man jupiteri gražios tapkytės,o daugiau kažką komentuot- dar neturiu kompetencijos
QUOTE(DOLLILYTE @ 2011 01 29, 15:15)
jupiteri, Trakšt-ačiū už komentarus
Laukiu daugiau kritikos
Laukiu daugiau kritikos
DOLLILYTE, juperi as
o del kritikos- kai nera prie ko prikibti, kaip kritikuoti. As savo pasakiau, bet kaip sako Trakst, del skonio nesigincysim
juperi riestos nosys irgi ne mano skonio. Esu pora seip padarius, bet kazkaip padariau ir supratau, kad nenoriu tokiu "kiauliuko uodegyciu" ant avalynes kabint. Bet yra zmoniu, kam patinka ir tikrai negaliu sakyt, kad tai prastas skonis ar kazkas panasaus. Tiesiog vieniem zmonem patinka vieni dalykai, kitiems kiti. Ir del to tik geriau. Ivairove yra pats geriausias dalykas, kurio LT veltinyje kazkaip truksta man.
Tavo pirmosios, tik nesupyk, bet tas padraskymas prieky, gal ir nereikalingas. Nors zadejau nebekritikuot, bet negaliu susilaikyt.
Zalios - pavasariskos, mergaitiskos
Ai aciu uz nauja tema.
Tavo pirmosios, tik nesupyk, bet tas padraskymas prieky, gal ir nereikalingas. Nors zadejau nebekritikuot, bet negaliu susilaikyt.
Ai aciu uz nauja tema.
QUOTE(Trakst @ 2011 01 29, 15:43)
juperi riestos nosys irgi ne mano skonio. Esu pora seip padarius, bet kazkaip padariau ir supratau, kad nenoriu tokiu "kiauliuko uodegyciu" ant avalynes kabint. Bet yra zmoniu, kam patinka ir tikrai negaliu sakyt, kad tai prastas skonis ar kazkas panasaus. Tiesiog vieniem zmonem patinka vieni dalykai, kitiems kiti. Ir del to tik geriau. Ivairove yra pats geriausias dalykas, kurio LT veltinyje kazkaip truksta man.
Ai aciu uz nauja tema.
Ai aciu uz nauja tema.
nu va !!! o tie padraskymai, ir tos "paslaptys" viduj- mano "skaniausios", dievaz... atrodo visokio bieso ten viduj prikavociau...gal vaikyste prisimenu, "sekretus" su gelikem uzdengtus alaus butelio suke ir uzkastus po kokiu krumu (ar taip nezaizdavot vaikystej?) ir pykti neturiu ko...
zinai, o del tu uodegyciu...gal cia visu pradedanciu "arkliukas"...pamenu , kad mano pacios pirmosios irgi su uodegikem buvo nesumeluosiu, esu nuvelusi ne daugiau kaip 2-i poras , kazkaip norejosi isbandyt ta "modeliuka"...isbandziau ir ramu
OOOOOOiiii !!! pasislykstejau.... pradariau ta kokona...merginos, ten sudziuves viksro lavonelis-ir dar toks dyyyyydelis... fuiiiii... nematydama iskr psciau, veliau ir foto ikelsiu, viso nepamatysit iskrapsciau tiesiai i siuksline...feeeeeee kavos nebenoriu
Vaikiškiems tapukams man visai patinka riestos nosytės, bet suaugusiems . Na čia tikrai tik skonio reikalas. Gal tik skylę sekantį kartą kirpk aukščiau". kad vėliau galėtum apdailinti. Dabar kulno apkirpimas biski skiriasi nuo šonų. Atsiprašau, jei perdaug kišu savo nosį...
Juperi(taip ir norisi sakyt jupiteri) , nu bet kas per hipnozė-aš irgi pilkas nuvėliau vakar. Einu dekorą galvot ir pasirodysiu. Buvo melanžinis karšinys-sunkiai traukėsi, tai vėl reikėjo pavargt iki 39 išmieros.
Juperi(taip ir norisi sakyt jupiteri) , nu bet kas per hipnozė-aš irgi pilkas nuvėliau vakar. Einu dekorą galvot ir pasirodysiu. Buvo melanžinis karšinys-sunkiai traukėsi, tai vėl reikėjo pavargt iki 39 išmieros.
QUOTE(juperi @ 2011 01 29, 15:57)
nu va !!! o tie padraskymai, ir tos "paslaptys" viduj- mano "skaniausios", dievaz... atrodo visokio bieso ten viduj prikavociau...gal vaikyste prisimenu, "sekretus" su gelikem uzdengtus alaus butelio suke ir uzkastus po kokiu krumu (ar taip nezaizdavot vaikystej?) ir pykti neturiu ko...
zinai, o del tu uodegyciu...gal cia visu pradedanciu "arkliukas"...pamenu , kad mano pacios pirmosios irgi su uodegikem buvo nesumeluosiu, esu nuvelusi ne daugiau kaip 2-i poras , kazkaip norejosi isbandyt ta "modeliuka"...isbandziau ir ramu
Nu matai, kaip... Kiek paslapties tose slepetese, o as taip tiesmukai "padraskyma". Ir kas mane uz liezuvio tempe. Atsiprasau
Mano antros buvo su uodegytem, o gal trecios. Aplamai, kaip pagalvoju, tai gi viska isbandyt rupi. O kaip kitaip atsirinksi, kas "veza", o kas ne. Dabar zinau, kad nemegstu su auliukais, nemegstu su "uodegytem" ir kartais jau su rozem nebemegstu
oho koks geras blynukas su biseriuku na išskyrus nosytes, jų tiesiog nesuprantu, tai tik papezu - skonio reikalas. Mergaitiškos skaniai žalios, pavasario laukt
Grįžau išpirkusi visą vilniaus vilną galėsiu pastoges kamšyt... Siūlų oazėj kažkuri prieš mane viską išpirko, teko karšinio mažus maišiukus kelis pasiimt, woole visgi nesusiturėjau ir sluoksnos prisipirkau, galgi velsis, bet 18 mikronų baltos tenusipirkau - aš nemėgstu tamsių, o yra tik balta ir tamsios..
Grįžau išpirkusi visą vilniaus vilną galėsiu pastoges kamšyt... Siūlų oazėj kažkuri prieš mane viską išpirko, teko karšinio mažus maišiukus kelis pasiimt, woole visgi nesusiturėjau ir sluoksnos prisipirkau, galgi velsis, bet 18 mikronų baltos tenusipirkau - aš nemėgstu tamsių, o yra tik balta ir tamsios..
QUOTE(žollia @ 2011 01 29, 16:39)
Juperi(taip ir norisi sakyt jupiteri) , nu bet kas per hipnozė-aš irgi pilkas nuvėliau vakar.
pamisus as del tos pilkos man nera tokios spalvos, su kuria pilka nederetu... o jau svajonese pilka su rozine mmmm
va ir dabar kepure veliau- pilka...veliau sau- bus matyt ar nesiosiu-as kepuriu NeNesiotoja
QUOTE(raganele @ 2011 01 29, 15:56)
... Siūlų oazėj kažkuri prieš mane viską išpirko, teko karšinio mažus maišiukus kelis pasiimt, .......
Aš išpirkau ir iš mažos patirties manau, kad karšinys jų geriausias
jupiteri , gražios tavo šlepetės, tik pilkųjų kulnas toks skystokas atrodo (jau aš tai turiu teisę kritikuoti, ar ne?! )
juperi
Vienas šlepetes užmiršau nufotografuoti , gal dar sugrįš , dariau 22cm pėdutei, įtariu gal persiauras padariau . Man jos taip keistai atrodė, kaip dešrelės
QUOTE(juperi @ 2011 01 29, 15:17)
DOLLILYTE, juperi as
o del kritikos- kai nera prie ko prikibti, kaip kritikuoti. As savo pasakiau, bet kaip sako Trakst, del skonio nesigincysim
atsiprašau bet kažkaip man tu "jupiteri"
O dėl tų riestų nosyčių,tai,kaip jau čia ir dauguma sakėt,tai labai norėjosi išbandyt O ir draugei čia jos bus,tai jai tokios patinka...Nors nežinau ar antras tokias daryčiau...Kol nebandžius,tai įdomu Dabar dar planuose mažyliui nuvelt,kažin kaip seksis mažą dydį velt
Ačiū visoms už komentarus,kurių turbūt daugiau nei pastabų (dėl nosyčių nesiskaito ) Na,jei dar kas norėsit pakritikuot,tai mielai lauksiu kritikos ir pastabų