Ar kas bandet Troll antialergini ciuzini? Planuoju pirkti, bet galvoju, o gal kokosini vis delto? Didesniems ismatavimams ir kaina nelabai skiriasi.
Dabar naudojam dvipusi, tuoj 2 metai vaikui, tai ant kokosinio miega Buvom apverte, bet nepatiko jam grikiai...
sveiki
atidave kokosini-grikini ciuzinuka. Bet man idomu ar galima ji isskalbti? nes grikiai tai kaip ir isiuti i uzvalkala
atidave kokosini-grikini ciuzinuka. Bet man idomu ar galima ji isskalbti? nes grikiai tai kaip ir isiuti i uzvalkala
QUOTE(sapniukas @ 2011 11 07, 21:49)
Nezinau, bet cia aiskiai dvelkia atvira reklama... Pastarasis ciuzinys yra nieko vertas, paprastas porolono gabalas imautas i pacia pigiausia drobe... tas pats pasakytina ir apie lono ciuzinuka sapnas.. Beja, tas lenkiskas, kuri idejo "Oksan" is visu pareklamuotuju cia paskutiniu metu, butu geresnis kelis kartus.
Beja, aš visiškai nereklamuoju o noriu išgirsti patarimu ar vertas dėmesio toks čiužinys nes niekaip neišsirenkam bet kokosini nenoriu, nes man jis nelabai patiko (turėjom)
Nes kiek skaičiau apie poliuretano putų -tai atsiliepimai geri apie ši produktą
QUOTE(oksan @ 2011 11 08, 20:16)
noriu išgirsti patarimu ar vertas dėmesio toks čiužinys nes niekaip neišsirenkam
Užsukit į šią temą
QUOTE(sapniukas @ 2011 11 07, 21:49)
Nezinau, bet cia aiskiai dvelkia atvira reklama... Pastarasis ciuzinys yra nieko vertas, paprastas porolono gabalas imautas i pacia pigiausia drobe... tas pats pasakytina ir apie lono ciuzinuka sapnas.. Beja, tas lenkiskas, kuri idejo "Oksan" is visu pareklamuotuju cia paskutiniu metu, butu geresnis kelis kartus.
nematau cia jokios reklamos - kiekviena renkasi tai kas priimtiniausia beja, man lono ciuzinukai kur kas geresni nei tie lenkiski kokosiniai
nebutina visur matyti tik bloga bet cia tik mano nuomone
QUOTE(Tiffany @ 2011 11 09, 21:34)
nematau cia jokios reklamos - kiekviena renkasi tai kas priimtiniausia beja, man lono ciuzinukai kur kas geresni nei tie lenkiski kokosiniai
p.s. tas lenkiskas neturi nei gramo kokoso... Beja, as to ciuzinio irgi nereklamuoju, o tik sulyginau su kitais, veliau i sio forumo puslapi imestais ciuziniais. Turiu savo favoritus, kurie nei vieno nenuvyle, todel drasiai ir toliau laikysiuosi savo linijos.
Dormeo memory (sūnui 4 m.) Lygtai nieko
QUOTE(vaikuliukas @ 2011 11 11, 18:10)
gal kuri turite ciuziniu centro ciuzini Princas? cia spyruoklinis (ivilktos spyruokles) ir porolonas
ka manot?
atkalbineja mane nuo kokosinio nes latekso klijai alergizuoja ir nesveika kviepuoti
ka manot?
atkalbineja mane nuo kokosinio nes latekso klijai alergizuoja ir nesveika kviepuoti
nuoroda cia http://www_ciuziniu-...160-cm-h-12-cm/
QUOTE(vaikuliukas @ 2011 11 11, 19:10)
gal kuri turite ciuziniu centro ciuzini Princas? cia spyruoklinis (ivilktos spyruokles) ir porolonas
ka manot?
ka manot?
Kur jus matete narturaliame latekse klijus?
Lateksas- naturali medziaga. Tuo tarpu putu poliuretanas- sintetine.
QUOTE(voriukai @ 2011 11 14, 14:31)
Kur jus matete narturaliame latekse klijus?
Kiek as domiejausi,tai lateksas taip pat nera jau toks "nekaltas".
Laba, gal žinote kokioje parduotuvėja Kaune galima būtų nusipirkti čiužinį Baby de Luxe? Internete jau naršiau, bet sakau gal dar ne viską apžiūrėjau.