Pas dormeo nera "baby de Luxe" yra tik "Baby". Tai du skirtingi ciuziniai ir du skirtingi gamintojai.
Ta 12 metu garantija, ale suteikiama dormeo baby ciuzinukui, tikrai... kaip kazkokia utopija ten atrodo...
Sveikos, mamytės Norėjau paklausti jūsų nuomonės dėl štai šio čiužinuko http://www.lonas.lt/...
Dabar kaip tik paskutiniai mėnesiukai ir jau visai esu pasimetusi nuo galybės nuomonių, kokį čiužinuką pirkti tik gimusiam kūdikėliui į lovytę... Kažkaip šis čiužinukas mane pačioje pradžioje "užkabino", teko ir čiupinėti, tai jis gana minkštas atrodo stipriai ranka spaudžiant, bet juk kūdikis gulėdamas jo tikrai tiek neįspaus, o aprašyme rašo, kad čiužinys yra kietas. Buvau "persimetusi" ant kokosinių, bet galiausiai grįžau vėl prie svarstymų dėl šio Mimi čiužinuko
Labai lauksiu jūsų nuomonių
Dabar kaip tik paskutiniai mėnesiukai ir jau visai esu pasimetusi nuo galybės nuomonių, kokį čiužinuką pirkti tik gimusiam kūdikėliui į lovytę... Kažkaip šis čiužinukas mane pačioje pradžioje "užkabino", teko ir čiupinėti, tai jis gana minkštas atrodo stipriai ranka spaudžiant, bet juk kūdikis gulėdamas jo tikrai tiek neįspaus, o aprašyme rašo, kad čiužinys yra kietas. Buvau "persimetusi" ant kokosinių, bet galiausiai grįžau vėl prie svarstymų dėl šio Mimi čiužinuko
Labai lauksiu jūsų nuomonių
Sveikos,gal kvailas klausimas,bet kas gal zinote,kokio aukscio ciuzinukas patogiausias(7ar 10cm?)Pagamino vaikui kuriam 4metukai lovyte masina,bet ciuzinuko dar neissirinkau.Reikia 140*70,gal ka patarsite?O tas troll quilted fiber ciuzinukas 7cm?
Aciu,jei kas atrasis
Aciu,jei kas atrasis
QUOTE(kristi-jana @ 2011 05 04, 13:04)
Sveikos,gal kvailas klausimas,bet kas gal zinote,kokio aukscio ciuzinukas patogiausias(7ar 10cm?)Pagamino vaikui kuriam 4metukai lovyte masina,bet ciuzinuko dar neissirinkau.Reikia 140*70,gal ka patarsite?O tas troll quilted fiber ciuzinukas 7cm?
Aciu,jei kas atrasis
Aciu,jei kas atrasis
Jusu vaikutis jau nebe kudikis, jam bus patogiau ant 10 cm aukscio ciuzinuko.
Sveikos mamytes.Ieskom ir mes ciuzinuku,bet kazkaip nerandu tinkamo mums ilgio.140 CM.per mazai mums,o 2m.ilgi.Manau paaugusiam vaikuciui reikia 10cm.aukscio
o gal kas zinot kur galima igyti lietuvoje jurzoliu ciuzinukus? Radau tik viena puslapi kuris prekiauja antciuziniais, bet mane domina ciuzinukai vaikuciams.
QUOTE(Tomaba @ 2011 05 09, 00:29)
o gal kas zinot kur galima igyti lietuvoje jurzoliu ciuzinukus? Radau tik viena puslapi kuris prekiauja antciuziniais, bet mane domina ciuzinukai vaikuciams.
labukas,
labai idomu man, jei galite, parasykit, kodel susidomejote siais ciuziniais, apie kokius siu ciuziniu gerumus esate girdeje...?
mes pirkom kokosini...
QUOTE(ingaul @ 2011 05 07, 15:27)
Sveikos mamytes.Ieskom ir mes ciuzinuku,bet kazkaip nerandu tinkamo mums ilgio.140 CM.per mazai mums,o 2m.ilgi.Manau paaugusiam vaikuciui reikia 10cm.aukscio
nebutinai 10 cm: mano sunenas miega ant 6 cm storio: grikiu kokoso, 190*90,
kartais ir man tenka pagulinet ant to ciuzinuko: sakyciau labai patogus:)
QUOTE(lacham @ 2011 06 03, 16:32)
nebutinai 10 cm: mano sunenas miega ant 6 cm storio:
6 cm tikrai per mazai. Tokio daikto net cuziniu gi niekas nevadina, tai elementariausias antciuzinis gaunasi, kuri reikia deti ant kazkokio kito (sofos, ciuzinio, tachtos) minksto daikto.
Grikiai ir kokosas, tinka naudoti tik 2 metus, paskui siu šieniniu varijantu butina atsisakyti, nes per tiek laiko ten knibzdete knibzda nebenormaliai didelis mikroorganizmu kiekis, kuris salygoje ivairiausiu alergiju bei dermatitu atsiradima.
Mes pirkom kokosini. Taciau siom karstom dienom musu lelius (6 men) labai ant jo prakaituoja. Kai nakti atikeliu maitint, tai buna slaput-slaputelis Jei miega su mumis lovoj ant normalaus ciuzinio - neprakaituoja. Matyt, teks ieskot kito ciuzinuko..
Sveikos, gal kuri esate išbandžiusi Dormeo siūlomą čiužinuką leliukams?