mes isigijimome nesenai troll ciuzinuka
http://www.tavovaika...R...358&lang=lt
kol kas juo labai patenkinti, ne per kietas ir ne per minkstas
QUOTE(ramuner @ 2011 02 22, 16:59)
mes isigijimome nesenai troll ciuzinuka
Kokio amziau vaikui pirkote si ciuzini?
Ar naujagimiui nera per minkstas TROLL quilted fiber block ciuzinukas?
QUOTE(Jolantele- @ 2011 03 12, 18:48)
Kokio amziau vaikui pirkote si ciuzini?
Mes pirkom 1.5 metu vaikiukui, ismatavimus i 140x70 lovyte. As asmeniskai kudikiui pirkciau kokosini, jis gerokai kietesnis, kiek teko dometis, rekomenduojama naujagimiams kuo kietesni ciuziniai. Be to, ju ir kainyte mazesne, o naudosit max 2 metus, paskui vistiek keisit lovyte i ididesne, tada ir nusipirksit minkstesni ir kiek brangesni ciuzinuka
Sveikos visos mamytės
Esu kolkas tik krikšto mama ir mano krikštasuniui greit sueis 4 metukai. Jo tėveliai puikiai įrengė kambarį vaikui , bet naujoje lovoje yra paprastas čiužinys. Kaip manote, ar gerai butų vaikui pakloti ant to čiužio kažkokį papildomą čiužinuką, ortopedinį, grikių lukštų itt. Patarkite prašau. Noriu padaryti dovaną mažyliui
Laukiu nuomonių.
Esu kolkas tik krikšto mama ir mano krikštasuniui greit sueis 4 metukai. Jo tėveliai puikiai įrengė kambarį vaikui , bet naujoje lovoje yra paprastas čiužinys. Kaip manote, ar gerai butų vaikui pakloti ant to čiužio kažkokį papildomą čiužinuką, ortopedinį, grikių lukštų itt. Patarkite prašau. Noriu padaryti dovaną mažyliui
Laukiu nuomonių.
QUOTE(širdutė @ 2011 03 15, 15:01)
Sveikos visos mamytės
Laukiu nuomonių.
Laukiu nuomonių.
Sveikos,
vaikams iki kol neprasides brendimas nereikia ortopedinio ciuzinio, grikiai irgi vaikams netinka, nes jie ceza ir galima naudoti tik kokus du metus, po to reikia keisti i nauja jau grynai del higieniniu sumetimu.
Tokiais atvejais geriasia imti koki nelabai brangu vientiso porolono ciuzinuka su nuimamu uzvalkalu, kad galetumet isplauti istikus bedai.
dar vienas geris... mano sesuo saviskiam sunui nupirko uztiesaliuka (nes kazkas nutiko ir i lova pradejo laiks nuo laiko d...) HS2000 vadinasi. sesuo patenkinta baisiai nes nebereikia ciuzinio balkone dziovinti...
Kadangi nesulaukiau komentarų ir nuomonių įsigijau http://www.ryteksma....o...niai&sub=14 čiužinuką vaikams. Padovanojau krikšto sūnui Kaip ir patenkintas vaikas, bet labiau tėveliai. Paklojome ant paprasto čiužinio, gavosi . Laiksime dabar nuomonių iš vaiko. Ačiū Sapniuk, kad sureagavai Laukiu nuomonių dėl mano įsygito čiužinuko.
QUOTE(kurapka @ 2010 06 02, 13:21)
mes ir naudojom kokosini, bet iskilo klausimas nuo keliu metuku keisti i kitoki ir i koki kitoki keisti?
kaip rašo pvz lonas.lt tai vaikiški iki 3 metų...
QUOTE(makse* @ 2011 01 14, 21:46)
ieskau info, koki pirkti ciuzini vaikui i didesne lova, isaugus pirmaja lovyte?
mamos pasidalinkit patirtim!
mamos pasidalinkit patirtim!
aš irgi ieškau .... bet turbūt reiks čiupinėti parduotuvėj kad ne per minkštas ne per kietas būtų. Dabar mąstau apie poroloną, lateksą...
QUOTE(Emmy @ 2011 04 04, 16:22)
kaip rašo pvz lonas.lt tai vaikiški iki 3 metų...
aš irgi ieškau .... bet turbūt reiks čiupinėti parduotuvėj kad ne per minkštas ne per kietas būtų. Dabar mąstau apie poroloną, lateksą...
Latekso vaikams nerekomenduoja niekas, nes jis neisgarina dregmes.
Ziurinekites geriau is poliuretanu, gali buti ir viskoelastinis poliuretanas, jis maziukui nespaus nieko, patogu jam bus miegoti ant tokio. Kokosas irgi variantas ka tik gimusiam, bet geriau gal be jo, nes nezinia ar jis tikrai nera ten visokios konservuojancios chemijos nuo pelesio prifarsiruotas.
Papildyta:
O del ciuzinio keitimo... tai keiskit tada, kai mazyliui pasidarys anksta kudikio lovyteje. Paprastai, kai sueina 3 metukai, tai vaikams kudikiu lovose pasidaro ankstoka, naturaliai pradesit ieskotis kitos lovos ir kito ciuzinio...
QUOTE(sapniukas @ 2011 04 06, 21:29)
O del ciuzinio keitimo... tai keiskit tada, kai mazyliui pasidarys anksta kudikio lovyteje. Paprastai, kai sueina 3 metukai, tai vaikams kudikiu lovose pasidaro ankstoka, naturaliai pradesit ieskotis kitos lovos ir kito ciuzinio...
O jei pasirinkus kūdikiui "augančią" lovytę, į kurią dedasi čiužinukas jau 70 x 140 cm, tai idealu būtų ir čiužinuką rasti tokį, kuris atlaikytų iki 5 m. (lovyčių gamintojai teigia, kad vaikiukam tinka iki 5-7 m?
Ką manot apie čiužinukus: Mimi , Babysnyček nova , Miegė-2?
Jei čiužinukas neturi skysčiams pralaidaus paviršiaus, kur ir kokią čiužinio geriausia įsigyti, kad vaikiukas nešustų? Kažin kaip Mimi čiužinuko apsauga šituo klausimu?
Mes naudojam kokosinį-grikinį čiužinuką, o dičkei net nežinau, gal porolono pagrindu
Mes turim lenkišką kokosinį ir tikrai jokių nusiskundimų. Antri metai įpusėjo naudojant, mokėjau nedaug ir džiaugiuosi.
Selekta 10 ir Mimi abu čiužiniai yr 40 kg/m3 tankio putų poliuretano HR, tik tiek, kad Mimi 7 cm, o Selekta 10 cm, tik ant vieno teigiama, kad iki 3 m., o kitas nuo 3 m. amžiaus. Babysnyček nova yra 10 cm aukščio bet rašo, kad kūdikiams tinka, tai taip išeina, kad ne čiužinio aukštis įtakoja vaikučio amžių
Nesuprantu kažko, matyt
Nesuprantu kažko, matyt