Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai vaikams

QUOTE(Arktos @ 2010 09 04, 14:33)
Turiu merinosų vilnos čiužinuką į lovytę, bet jis man atrodo toks plonytis. Kaip manote,ar į lovytę tiesti tik jį,ar dar ir kito čiužinuko po juo reiktų?

Pati neturiu, bet draugė neseniai pirko, tai apačioj dėjo įprastinį čiužinuką 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif
gal zinote ar kas lietuvoje daro ciuzinukus pagal individualius uzsakymus? ax.gif Reikia 80*160. Norim lovyte tokia pasidaryti, bet bijau, kad paskui ciuzinio nerasiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(oii @ 2010 09 09, 22:05)
Sveikos mamytes  4u.gif
gal zinote ar kas lietuvoje daro ciuzinukus pagal individualius uzsakymus?  ax.gif  Reikia 80*160. Norim lovyte tokia pasidaryti, bet bijau, kad paskui ciuzinio nerasiu  doh.gif

Pasiteiraukite lonas.lt 4u.gif
ir dar girdėjau, kad perka kokosinius didesnius ir nupjauna kiek reikia 4u.gif
Atsakyti
tai stai kur dingsta visi grikiai is parduotuviu! biggrin.gif
o jeigu rimtai, tai man iskilo klausimas, bunant anglijoj:o kodel tenai niekur nera jokiu kokosagrikiniu ciuziniu?pasiziurejau idomumo delei kelias parduotuves ir vokietijoj, bet ten irgi nieko panasaus.
tai kas gi tada atsitiko lietuviams?Kas sugalvojo visus "Vaikucius", "Baby CIter" uzkraut tik siais ciuziniais? g.gif
Papildyta:
QUOTE(saulyte1986 @ 2010 05 03, 20:44)
mes ir kokosini, naudojam jau 11men ir nesiskundziam rolleyes.gif

turbut 11 menesiu kudikiai dar nemoka itikinamai issakyti savo nusiskundimus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(mildike @ 2010 09 10, 00:19)
o jeigu rimtai, tai man iskilo klausimas, bunant anglijoj:o kodel tenai niekur nera jokiu kokosagrikiniu ciuziniu?pasiziurejau idomumo delei kelias parduotuves ir vokietijoj, bet ten irgi nieko panasaus.
tai kas gi tada atsitiko lietuviams?Kas sugalvojo visus "Vaikucius", "Baby CIter" uzkraut tik siais ciuziniais? g.gif
Papildyta:
turbut 11 menesiu kudikiai dar nemoka itikinamai issakyti savo nusiskundimus tongue.gif

kas , kas... prekybininkai biggrin.gif
Atsakyti
kokosiniai thumbup.gif kvepuojantys tokie, kudikis nesiskundzia kol kas biggrin.gif
Atsakyti
Naudojam kokosini-grikini, bet miegam ant kokosines puses. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mildike @ 2010 09 10, 00:19)
Papildyta:

Ir man idomu kas sugalvojo tuos kokosinius grikinius ciuzinukus. As girdejusi, kad jie apdorojami chemikalais - priesgrybeliniais ir t.t.
Atsakyti
Mes irgi miegam ant Lietuvos prekybininku isreklamuoto kokoso/grikiu ciuzinuko, bet man jis nepatinka schmoll.gif salta vaikeliui ant jo miegoti, as patiesusi adijaliuka dar ant virsaus. Tikrai ieskosiu kito, poroloninio greiciausiai
Atsakyti
QUOTE(vikiel @ 2010 09 29, 21:46)
Mes irgi miegam ant Lietuvos prekybininku isreklamuoto kokoso/grikiu ciuzinuko, bet man jis nepatinka  schmoll.gif  salta vaikeliui ant jo miegoti, as patiesusi adijaliuka dar ant virsaus. Tikrai ieskosiu kito, poroloninio greiciausiai

na va pagaliau kazkas mano mintis patvirtino, galvojau kad ne visai protinga as , sakau ta pati, salta, niekas manim netiki biggrin.gif tiesiu adiala , maze malasi, sukasi , gaunas guzais tas adialas, nebekeiciam nes jau 2 m tuoj, dairysimes naujos lovos, bet man tie kokosai nepatiko visiskai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vikiel @ 2010 09 29, 22:46)
Mes irgi miegam ant Lietuvos prekybininku isreklamuoto kokoso/grikiu ciuzinuko, bet man jis nepatinka  schmoll.gif  salta vaikeliui ant jo miegoti, as patiesusi adijaliuka dar ant virsaus. Tikrai ieskosiu kito, poroloninio greiciausiai

Šalta tai šalta (ne viena pažįstama mamytė vis keitė kaldras, ant viršaus priklodavo dekių, bet nesuprasdavo, ko sušalęs leliukas...), mūsiškiui ir baisi alergija nuo jo buvo doh.gif Visa laimė, kad paskui nusipirkom Lono mimi. Tik jis gana brangus... Bet jie prekiauja ir lietuviškais (gal sapnelis vadinasi), tai bent jau man jie atrodo geriau už kokosinius (aišku, nekreipiant dėmesio į pardavėjų, prekiaujančių kokosinukais, kalbas).

P.S. Šiaip, kiek teko domėtis, nededa kokoso į gerus čiužinius, nebent i tuos, kurie skirti sunkiasvoriam.
Atsakyti
http://www.traeumeland.com/

Cia tinklalapis rimtesnio gamintojo, kuris specializuojasi vien kudikiu ciuziniu gamyboje. Reiks bandyt per ebay uzsakyt blush2.gif Prie natura serijos yra ir kokosinis/lateksinis

O gal kas nors matet ka nors analogisko parduodamo musu parduotuvese?
Atsakyti