Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai vaikams

O tai iki keliu menesiu ar metu galima naudoti kokosini ciuzinuka? ax.gif
Atsakyti
mes ir pirkom dvipusi,kokosinis-grikinis, parduotuvej patare pirma naudoti kokoso puse o nuo puses metuku jau galima ir grikiu puse naudoti,dar nebandem nestuke.gif bet tikiuosi jis mums tiks 4u.gif
Atsakyti
O kokį čiužinį patartumėt rinktis jau 2 metų vaikui į didesnę lovą?
Pasimečiau juodai, vieni gamintojai siūlo spyruoklinį, kiti lateksinį, kainos virš 500 visur (matmenys 0,7x1,8 m). doh.gif
Atsakyti
Mes pirkome kokosini-grikiu del tos pacios priezasties kaip ir dauguma, kad iki 6men vaikelis guletu kieciau, o poto ant grikines puses minksciau. Bet tiek mes ta lovyte ir ciuzini tenaudojam- teveliu lovoj visad miega doh.gif gerai kad musu ciuzinys lateksinis, pakankamai kietas tai stuburiukui nekenkia...
Atsakyti
Sveikos,

Aš tai manu taip , kad pas mus neauga palmes ir apdirbti ši pluošta, kad nesiveistu pelėsis būtina, tad ar nelieka visas tas brudas vaikiškuose čiužinukuose.
Bendraujam su užsienio firmų vaikiškų prekių gamintojais ir ten tikrai nerasit kūdikiams jokių kokoso čiužinukų. Pamastykim kodėl? Šiais laikais griebiam viską kas pigiausia ir net nebežiūrim į gaminio sudėtį. Jau geriau šiuo atveju putų poliuretano čiužinukas- jokių alergijų. Jei turim lėšų rinkitės aukštesnės kokybės latekso, bet būtinai natūralaus arba visko elesto čiužinukus. Mano tokia nuomonė.
O pediatrai galėtų pasidomėti naujovėmis ir išguiti ta nesveiką nuomonę, kad kokoso natūralus čiužinys- šventa.
Atsakyti
QUOTE(voriukai @ 2010 02 12, 17:22)
Sveikos,

Aš tai manu taip , kad pas mus neauga palmes ir apdirbti ši pluošta, kad nesiveistu pelėsis būtina, tad ar nelieka visas tas brudas vaikiškuose čiužinukuose.
Bendraujam su užsienio firmų vaikiškų prekių gamintojais ir ten tikrai nerasit kūdikiams jokių kokoso čiužinukų. Pamastykim kodėl? Šiais laikais griebiam viską kas pigiausia ir net nebežiūrim į gaminio sudėtį.  Jau geriau šiuo atveju putų poliuretano čiužinukas- jokių alergijų. Jei turim lėšų rinkitės aukštesnės kokybės  latekso, bet būtinai natūralaus arba visko elesto čiužinukus.  Mano tokia nuomonė.
O pediatrai galėtų pasidomėti naujovėmis ir išguiti ta nesveiką nuomonę, kad kokoso natūralus čiužinys- šventa.

Visiskai pritariu drinks_cheers.gif turejom ir mes ta "dziaugsma"- kokosini ciuzinuka... maniski nuo jo baisiausiai bere (kol neisigijom kito, nesupratau kad berimas nuo kokosinio ciuzinuko). Beje, ziema daznai vaikai susala ant ju ir maniskiui tikrai buvo per kietas... be to, tie kokoso plauseliai po kiek laiko islenda ir duria.... Paklausiau patarimu ir isigijom Lono MIMI ciuzinuka... nuo pat pirmos nakties mazylis pradejo miegot savo lovytej - nereikejo pas mus i lova mirksiukas.gif Bet aisku, kiek zmoniu - tiek nuomoniu. Gal kitiem vaikuciam tikrai labiau patinka ant kietesnio pagrindo 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, as pirkau grikiu - kokoso ciuzinuka, ir man patere pirma menesi vaika guldyti ant grikiu o poto tik ant kokoso idomu ar tai tiesa? nes ziuriu cia rasete kad iki 6 men vaikas miegojo ant kokoso ax.gif
Atsakyti
man atrodo is pat pradziu reiktu ant kokosinio kad neiskryptu stuburiukas g.gif
Atsakyti
As nuo senoves turiu kokosini-grikini jau trecias ten uzaugs.Patenkinta kaip nezinau kas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(burundukas @ 2010 02 09, 12:38)
O kokį čiužinį patartumėt rinktis jau 2 metų vaikui į didesnę lovą?
Pasimečiau juodai, vieni gamintojai siūlo spyruoklinį, kiti lateksinį, kainos virš 500 visur (matmenys 0,7x1,8 m).  doh.gif

Pati paklausiau, pati ir atsakysiu.
Po ilgų svarstymų ir dvejonių, pasirinkom Lono importuojamą čekišką čiužinį Norka 13 cm aukščio, spec patys miegojom po viena nakti ant jo, kad pažiūrėti kaip jis, mums patiko, tikiuosi ir vaikui tiks, nes problemų dėl miego nebuvo iki šiol, nėra ir dabar. Bet čia jau kalbu apie didesnį ne vaikiškos lovytės čiužinį.
Atsakyti
geriausias ciuzinukas, kai nezinai ar vaikelis bus alergiskas ar ne, tai kokosinis ciuzinukas, nes yra tokiu ciuzinuku kur viena puse kokosine, o kita grikine, bet vaikeliai gali buti alergiski grikiams, tad geriausia rinktis kokosini, nes jis yra skirtas alergiskiems ir astma sergantiems vaikams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ritulkaaaa @ 2009 12 12, 19:52)
Nebūkit nusistačiusios prieš kokosini ir grikini čiužinuką. Ant kieto pagrindo vaikui iki pusės metukų yra rekomenduojama miegoti, kadangi jo stuburiukas formuojasi, o jai jūs paguldysit ant minkšto vaikas miegos kreivai. Todėl ir rekomenduojama dvipusį čiužinuką, nes iki pusės metų miegat ant kokosinio o paskui apverčiat grikinį ir vaikas jau miega minkštčiau. smile.gif

Seniau nebuvo nei tu kokosiniu,nei grikiniu ciuzinuku,uzaugom ant paprastu paraloniniu ir nieko nenutiko smile.gif Esu girdejus, kad grikiniai labiau alergizuoja. schmoll.gif
Atsakyti