pas mus kokosinis
kokosinis
Pasiskaicius atsiliepimus apie ivairius vaikams skirtus ciuzinukus, pasirinkau kokosini ir labai juo patenkinta
Kur Kaune nusipirkti lateksinį čiužinuką?
Nenoriu nei kokosinio nei grikinio, man jie nepatinka ir pati nenoreciau ant tokio miegoti
Papildyta:
As niekur nerandu Vilniuje kur nusipirkti, nes paklausus vaiku prekiu parduotuvese visi siulo tik kokosinius ir grikinius
Papildyta:
QUOTE(eglootea @ 2009 12 07, 12:32)
Kur Kaune nusipirkti lateksinį čiužinuką?
As niekur nerandu Vilniuje kur nusipirkti, nes paklausus vaiku prekiu parduotuvese visi siulo tik kokosinius ir grikinius
Man lygiai tas pats. Pabandysiu nuvažiuoti į Urmo bazę Kaune - gal netyčia ten gausiu. Draugė prieš metus pirko lateksinį čiužinuką baldų parduotuvėj. Bet aš nerandu. Bandžiau ieškot čiužinių parduotuvėse, bet nėra vaikiškų. Tikiuosi pasiseks surasti ir man ir tau.
QUOTE(eglootea @ 2009 12 11, 14:09)
Man lygiai tas pats. Pabandysiu nuvažiuoti į Urmo bazę Kaune - gal netyčia ten gausiu. Draugė prieš metus pirko lateksinį čiužinuką baldų parduotuvėj. Bet aš nerandu. Bandžiau ieškot čiužinių parduotuvėse, bet nėra vaikiškų. Tikiuosi pasiseks surasti ir man ir tau.
Lateksiniai ciuziniai rekomenduojami vyresniems vaikams.Nuo 40kg svorio.Mazyliams-rekomenduojami kieti ciuzinukai Todel dazniausiai tokie ir parduodami maziukams.Ju stuburiukai minksti-reikia kieto pagrindo , kiek zinau
Kad vaikui nera patogu miegot ant kieto ciuzinio - tai faktas. Musiske jei palikdavau uzmigusia didelej lovoj su normaliu ciuziniu (nebutinai tevu lovoj), visuomet ismiegodavo tiek nakti, tiek pietu miega be jokiu muistymusi ir niurzgejimu. O ant kieto ciuzinio niekaip neisitaisydavo, miegodavo labai neramiai.
O kas sveika ar nesveika nesiginciju, nezinau
O kas sveika ar nesveika nesiginciju, nezinau
Nebūkit nusistačiusios prieš kokosini ir grikini čiužinuką. Ant kieto pagrindo vaikui iki pusės metukų yra rekomenduojama miegoti, kadangi jo stuburiukas formuojasi, o jai jūs paguldysit ant minkšto vaikas miegos kreivai. Todėl ir rekomenduojama dvipusį čiužinuką, nes iki pusės metų miegat ant kokosinio o paskui apverčiat grikinį ir vaikas jau miega minkštčiau.
QUOTE(eglootea @ 2009 12 11, 14:09)
Mes jau nusipirkome Baby center Radome kokio ir norejome, vidutinio kietumo ir antialerginis, nesikaups visokios dulkes ir erkes
Papildyta:
QUOTE(ritulkaaaa @ 2009 12 12, 09:52)
Nebūkit nusistačiusios prieš kokosini ir grikini čiužinuką. Ant kieto pagrindo vaikui iki pusės metukų yra rekomenduojama miegoti, kadangi jo stuburiukas formuojasi, o jai jūs paguldysit ant minkšto vaikas miegos kreivai. Todėl ir rekomenduojama dvipusį čiužinuką, nes iki pusės metų miegat ant kokosinio o paskui apverčiat grikinį ir vaikas jau miega minkštčiau.
As tai nesu nusistaciusi, kas koki nori toki ir naudoja taciau manau i LT privezta visokio s...., idomu tai kad pasaulyje zymios firmos kurios uzsiima ciuziniu gamyba negamina jokiu kokosiniu ar grikiniu ciuziniu
Kodel LT daktarai rekomenduoja siuos ciuzinius, o kitose valstybese naudoja tik lateksinius?
Dičkis augo su paprastu poraroliniu čiužiniu, o mažajai kokosinį pirkom. Kietesnis jis toks. Nors jokio skirtumo aš nejaučiu, o vaikai nepasako
Pirksim kokosinį-grikių