Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai vaikams

QUOTE(agnuciukas @ 2009 08 21, 20:34)
mes naudojam kokosini-grikini ziuzinuka  4u.gif
bet nebepamenu nuo kelinto mensiuko reikia ji kaitaliot, gal kas galit primint??? mirksiukas.gif (kaip atskirk kuris kuris,,,,tos puses vienodos  doh.gif )
aciu 4u.gif

ta puse kur kokosas lygesne,o kur grikiai,palietus galima uzciuopti lyg grudu lukstus (bent pas mane nesunku atskirti) ax.gif
o del kaitaliojimo,tai as kiekviena karta keisdama patalyne apversdavau kita puse ax.gif net nesu girdejusi,kad reikia nuo kokio tai menesio kaitalioti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kate @ 2004 03 11, 03:36)
Prasau patarkit, mamos, del ciuzinio naujagimiui. Koki rinktis? Vatini, porolonini ar naturaliu pluostu (kokosini, lukstu)? Turim nestandartine lovyte, taigi norim uzsisakyti ciuzini... Is anksto dekui...

o koks tas nestandatas? lovytė per didelė ar per maža pagal standartą? mūsų lovytė buvo šiek tiek perdidelė pagal standartinius čiužinukus, tai tiesiog apsaugėles pririšau iki pat dugno ir visi tarpai užsipildė. gamintis pagal užsakymą brangiai kainuos, o ir čiužinukas su lovyte labai laikini. čiužinukai pigiausiai kainuoja turguje. gariūnuose jis atseis apie 60lt
Atsakyti
O MAN REIKALINGAS NESTANDARTINIŲ IŠMATAVIMŲ ČIUŽINUKAS DUKRYTEI, 80 X 160 CM g.gif

GAL KAS ŽINOTE, KUR TOKIŲ IŠMATAVIMŲ ČIUŽINUKŲ GALĖTŲ BŪTI? AR MAN TIESIOG REIKTŲ PIRKTI DIDESNIŲ IŠMATAVIMŲ IR APKARPYT JĮ IKI REIKIAMO DYDŽIO? bigsmile.gif
Atsakyti
Mano manymu kokosiniai, grikiniai ciuzinukai tai tik mados reikalas. Nusipirkau is Lonas firmos ciuzini: tvirtas, gerai ventiliuojasi, kaina apie 70 litu. Esu juo labai petenkinta. Galima uzsisakyti norimo dydzio. Ir nereikia isradineti dviracio...
Atsakyti
Pas mus kokosas ir grikiai. Iki metuku miegojom ant kokosines puses, dabar jau ant grikines mirksiukas.gif
Atsakyti
na musu lovyte irgi nestandartine, tai nusipirkome iprasta kokosini ciuzinuka, ten jo uzvalkalas yra su uztrauktuku, atsegem isemem visa turini t.y 2 pluostai kokoso plauso ir paralono. pasiemiau diedeli peili, atsimatavau kokio dydzio man reikia ir paprasciausiai nupjoviau nereikalingas dalis, paskui sumazinau uzvalkaliuka, viska sukisau atgal ir kuo puikiausiai naudojame thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(tarina @ 2009 09 01, 09:49)
Mano manymu kokosiniai, grikiniai ciuzinukai tai tik mados reikalas. Nusipirkau is Lonas firmos ciuzini: tvirtas, gerai ventiliuojasi, kaina apie 70 litu. Esu juo labai petenkinta. Galima uzsisakyti norimo dydzio. Ir nereikia isradineti dviracio...

tai kad tas kokosinis tiekpat kainuoja smile.gif
Atsakyti
Nenoriu reklamuoti kazkokios firmos, bet man visada patikimiau pirkti is tos ,kuri specializuojasi tam tikru prekiu gaminime, pardavime ( turint omenyje net ir zmonems su ypatingais poreikiais), yra gave atitinkamus sertifikatus.
Ar tikrai tie kokosiniai , grikiniai ciuzinukai yra geros kokybes? Nezinau... Esu susidurusi su atveju, kai Canpol firmos lateksiniai ciulptukai, zindukai buvo isimti is prekybos nemaisto prekiu kokybes inspekcijos liepimu, nes buvo nustatytas ju toksiskumas. Taip ,kad net vaikam gaminamos prekes nevisada yra geros.
Atsakyti
Noriu į vaikišką lovytę pirkti puraus putų poliuretano čiužinuką "Sapnas" ar "Sapnelis". Gal kas jau naudojate, tai kokie atsiliepimai apie juos bigsmile.gif ?
Atsakyti
mes miegam ant grikiu ciuzinuko, pries tai buvo miegojusi ant paraloninio tai ispradziu sitas čežėdavo, ziuredavo kas cia darosi, bet greit priprato.
Atsakyti
renkames ciuzinuka ir nezinau kas geriau spyruoklinis ar paraloninis g.gif
Atsakyti
O as primajam pirkau tik kokosini, bet vaikui prasidejo kosuliai ir gydytoja liepe pasikeisti i grikini. Nors man kokosinis labiau patinka biggrin.gif
Atsakyti

maciau 80*160 ismatavimu ciuziniu "Daug pasauliu", bet ten jau spyruokliniai arba poroloniniai.
Mes mazaja lovyte su kokosiniu ciuzinuku zadam greitai perleisti broliui arba sesei, tai irgi ieskom spyruoklinio, tik mum reikia 140*70... gal kas nors kur nors tokiu matet? ar reikes uzsakineti ir gaminti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Džinė: 17 spalio 2009 - 13:41