Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai vaikams

mes pirkom dormeo memorysun.
Atsakyti
QUOTE(lauce @ 2009 06 12, 22:45)
man tai kokosiniai labiausiai patiko va tokie: čiužiniai

bet šitie labai jau brangūs
Papildyta:
QUOTE(Pacific @ 2009 06 14, 22:51)
mes pirkom dormeo memorysun.

o jie nemazo aukscio?
Atsakyti
O pas mus grikinis smile.gif
Atsakyti
reikia ciuzinuko 140x60....
kur galima toki rasti?
Atsakyti
Lono ciuzinukas

ka manot apie situs ciuzinukus
as galvoju apie toki
grikiniai ir kokosiniai man nelabai blush2.gif
Atsakyti
Mes pirkome tik kokosini, o del to jog gydytojai rekomenduoja naujagimi guldyti ant kuo kietesnio ciuzinuko,nes formuojasi stuburiukas ir t.t. ir kaip pirkom taip pat pabreze kaip paklausiau koks skirtumas ir kuris geresnis..... smile.gif
Atsakyti
Mes pirkom dvipusi kokosinis su grikiaia . Bet manau sparvbiausiai kad ciuzinukas butu ne per minkstas. Kitaip vaiko stuburiukas labai nuo to kencia , o per gyvenimeli dar spes sulinkt.
Atsakyti
Mes taip pat kokosini su grikiais thumbup.gif ir esam labai patenkinti,nereikia maziukams minksto ciuzinio schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimyyyte @ 2009 06 03, 15:40)
pasidomekit uzsienyje ka zmones naudoja- kokius ciuziniu savo maziukams. Tai buna lateksiniai rimti ciuziniai, o ne kazkokie prikimsti siuksliu- grikiu lukstu, kokoso drozliu. Aisku ju ir kaina gerokai skiriasi, bet man atrodo jau geriau jei skaiciuojate pinigelius labai tai nenupirkit vieno kito zaislo ar rubo, bet ciuzini vaikuciui nupirkit gera. Formuojasi jo stuburiukas, juk negalima ant beleko guldyti,...

mes naudojam lateksini thumbup.gif
Atsakyti
Mes turėjom kokosinį, dvejus metus vaikutis gulėjo, jokių įdubimų ar išgulėjimų nesimatė biggrin.gif , toks kaip naują pirkom thumbup.gif
Atsakyti
Kokosinį thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lalabas @ 2009 06 17, 17:40)
Mes pirkom dvipusi kokosinis su grikiaia . Bet manau sparvbiausiai kad ciuzinukas butu ne per minkstas. Kitaip vaiko stuburiukas labai nuo to kencia , o per gyvenimeli dar spes sulinkt.

Mes taip pat tokį mirksiukas.gif ir nesiskundžiam, tikrai geras ax.gif
Atsakyti