Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai vaikams

pasidomekit uzsienyje ka zmones naudoja- kokius ciuziniu savo maziukams. Tai buna lateksiniai rimti ciuziniai, o ne kazkokie prikimsti siuksliu- grikiu lukstu, kokoso drozliu. Aisku ju ir kaina gerokai skiriasi, bet man atrodo jau geriau jei skaiciuojate pinigelius labai tai nenupirkit vieno kito zaislo ar rubo, bet ciuzini vaikuciui nupirkit gera. Formuojasi jo stuburiukas, juk negalima ant beleko guldyti,...
Atsakyti
O kodel kokosini pasirinkai, jie abu beveik tiek pat kainuoja? kokosinis geresnis skaitosi? 4u.gif
Atsakyti
man taip pat aktualu ciuzinukas, pirmajam turejom kokosini tikrai issigulejo, tad norime sulaukti info kur butu galima isigyti kaune ciuzinuka ir kad butu priesalerginis geriau, aciu jei atsakysite 4u.gif
Atsakyti
gal kas pirkod lateksini? gal kas turit? gal Dornmeo kartais gamina? gal kas zinot?
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2009 06 05, 23:01)
man taip pat aktualu ciuzinukas, pirmajam turejom kokosini tikrai issigulejo, tad norime sulaukti info kur butu galima isigyti kaune ciuzinuka ir kad butu priesalerginis geriau, aciu jei atsakysite 4u.gif

Nu va as jau pagaliau nusipirkau ciuzinuka, pirkau is vaiku miesto uz 109 litukus smile.gif man atrodo visai nebrangiai, o pasiskaiciusi daugiau info nusprendziau pirkti grikini-kokosini, nes tie lyg ilgiau neisigula ir geriau laiko smile.gif siaip kai apie 100 litu ciuzinukas, tai manau nebus problemu ji ir dazniau keisti mirksiukas.gif
Atsakyti
mes turime grikini-kokosini, kai klausiau pardavejos koks skirtumas, tai viena puse kur kietesne kudikiui, o kur minkstesne kai paaugs. bet man jos tokios pacios atrodo blush2.gif ax.gif
Atsakyti
mes tai pat turim kokosini-grikini, miegam kolkas ant vienos puses po to galbut perdesim smile.gif
Atsakyti
Geriausi čiužiniai yra spyruokliniai su latekso ir viskoelastiniu sluoksniu. tongue.gif Jei ka tai prekiauju tokeis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Terė @ 2009 06 02, 13:51)
Mes pirkom va tokį ir tokį Skiriasi tik čiužinių plotis ar aukštis nežinau kaip išsireikšt rolleyes.gif ... kai rinkausi norėjau, kad būtų kietas ir neiškryptų nugara augančio vaiko... rekomendavo šį ir esu labai patenkinta  smile.gif

vat vat apie šį aš ir kalbėjau, aš tokį nusižiūrėjau, o kiek jei nepaslaptis kainavo? nes pas mus 190*70 čiužinio reik, tai nestandartas ir kažkur kaina apie 350lt
Atsakyti
Mes kokosini pirkom
Atsakyti
Aš kai rinkausi, tai rinkausi iš Dormeo Orthopedic ir Lono Norkos, kiti tinkami variantai man per brangūs buvo.

Ką norėčiau dar pasakyt - kad nesiūlau rinktis pačio pigiausio varianto, jei vaikas kartais dar sisioja į lovą. Nugi vistiek nesinorės, kad ant prisiosioto čiužinio gulėtų. Yra tam neperšlampamos paklodės, puikiai čiužinį apsaugančios.
Atsakyti
man tai kokosiniai labiausiai patiko va tokie: čiužiniai

Atsakyti