Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai vaikams

QUOTE(HONDIKĖ @ 2006 03 21, 11:39)
NA MES PIRKOME VAIKŲ PASAULYJE UNIVERSALŲ VIENA PUSĖ GRIKIŲ LUKŠTŲ KITA KOKOSO DROŽLIŲ SAKĖ KAD LABAI GERAS.

Galiu pasakyti iš savo vaiko patirties, kad ištikruju labai geras.Toki pat pirkome ir i vežimeli.
Atsakyti
QUOTE(HONDIKĖ @ 2006 03 21, 11:39)
NA MES PIRKOME VAIKŲ PASAULYJE UNIVERSALŲ VIENA PUSĖ GRIKIŲ LUKŠTŲ KITA KOKOSO DROŽLIŲ SAKĖ KAD LABAI GERAS.DAR NEBANDĖME NES REIKIA PALAUKTI nestuke.gif .AŠ PATARČIAU  PADARYTI UNIVERSALŲ doh.gif

Mes turim tokį thumbup.gif
Atsakyti
Kokius čiužinukus pirkot? Pasirinkimas tikrai didelis ir kaip visada neaišku kuris geresnis biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
dvipusis - viena pusė kokosinė, kita grikinė. dabar daug neinvestuočiau, nes naktinis miegas vis tiek ant mūsų čiužinio biggrin.gif , o dienos miegas labai trumpas.
Atsakyti
Mes turim visa kokosini thumbup.gif . Man patinka, kad kietokas.
Atsakyti
Mūsų kokosinis ax.gif
Atsakyti
Kai mes pirkome mums pasiūlė, kad geriausias kokosinis - grikinis ir nesvarbu kad jo kaina vidutinė.
Atsakyti
Siaip sako, kad dabar geriausias, viena puse grikine kita kokosine.O pati naudoji vien grikini, nes drauge paskolino. Kolkas nesiskundziu thumbup.gif
Atsakyti
mums pardaveja irgi kokosini - grikini pasiule.
Atsakyti
Kokosinis ax.gif
Atsakyti
O mes turėjome kokosinį, tai mums jis nelabai patiko, tai pakeitėme paprastu poroloniniu. Sunkiai labai gavome, nes lovytė nestandartinė, tai teko užsakyti. Šis mums labiau patinka ir miegame daug geriau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(menade @ 2006 04 20, 20:17)
Kokius čiužinukus pirkot? Pasirinkimas tikrai didelis ir kaip visada neaišku kuris geresnis biggrin.gif  doh.gif

Aš pasirinkau kokosinį čiužinuką. Ir sakyčiau esu juo patenkinta.
Atsakyti