Mes miegam ant grikinio čiužinuko
Mano mazge miegojo ant kokosinio ciuzinuko
mes vakar nusipirkom kokosini. as galvoju, kad pradzioj sita naudosiu, o jau daug veliau gal nupirksim koki kitoki, pz lono gamybos. galvojau pirkti kokosini-grikini. ale kad tarp tu sluoksniu ten yra kazkoks paralonas, kuris man nepatiko, todel emem vien kokosini.
QUOTE(Dijara @ 2008 10 24, 21:17)
Sveikos mamytės, ieškau patarimų dėl vaikiškų čiužinukų. Koks geriau yra kokosinis ar grikių ? Ar yra koks skirtumas kokį naudoti nuo pat naujagimio ? Parduotuvėje radau viena pusė kokosinė, kita grikių. Pardavėja sakė, jog girdėjo, kad kažkuri pusė tinkama naujagimiui, o kažkuri tik vėliau nuo kokiu 6 mėn., tačiau konkrečiai kuri pusė kam nežinojo. Ar tai TIESA ar tik eiliniai žmonių prisigalvojimai ? Aš manau jei būtų tai iš tikro, tai prie čiužinukų turėtų būti instrukcija kokio amžiaus vaikam tinka Gal yra protingų mamyčių galinčių patarti būsimai mamai . Iš anksto dėkoju
Įsigijom kokosinį ir jį naudojam iki šiol. Pradžioj geresnis yra kietesnis čiužinukas, kol susiformuoja stuburo linkiai, o vėliau galima ir minkštesnį.
QUOTE(mamucis @ 2009 01 13, 23:54)
Atleiskit, bet kame tada kokosinio ciuzinio privalumai, jei ant jo pritiesiat pledu, ir kur tas naturalumas, jei tiesiat cerata?
Norint issaugoti sausa ciuzini, reikia patiest kazka.
O gal jus turit tiek ciuziniu, kad galit juos sau leist skalbt ir dziovint kaskart, kai vaikutis pasisioja?
Ar prisiusiotam miega prasmirdusiam?
O mes pirkom dvipusi ciuzinuka, viena puse kokosas, kita - grikiai Iki metuku miegos panele ant kokosinio, o paskui ant grikinio guldysim
QUOTE(vivuxs @ 2009 01 21, 20:18)
O mes pirkom dvipusi ciuzinuka, viena puse kokosas, kita - grikiai Iki metuku miegos panele ant kokosinio, o paskui ant grikinio guldysim
mes ir pasirinkom toki varianta 2 in 1
pirkom putu poliuretano ciuzinuka is www.litbed.lt . Esam labai patenkinti ir kokybe, ir kaina
QUOTE(Karoliute @ 2009 01 26, 10:12)
pirkom putu poliuretano ciuzinuka is www.litbed.lt . Esam labai patenkinti ir kokybe, ir kaina
o kur pirkote? ar jie turi ciuzinuku 60x140?
kas zinot kur Klaipedoj pirkt kokoso ciuziniu,ar yra ju vaiku mieste