Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai vaikams

Mes miegam ant grikinio čiužinuko smile.gif
Atsakyti
Mano mazge miegojo ant kokosinio ciuzinuko thumbup.gif
Atsakyti
mes vakar nusipirkom kokosini. as galvoju, kad pradzioj sita naudosiu, o jau daug veliau gal nupirksim koki kitoki, pz lono gamybos. galvojau pirkti kokosini-grikini. ale kad tarp tu sluoksniu ten yra kazkoks paralonas, kuris man nepatiko, todel emem vien kokosini.
Atsakyti
QUOTE(Dijara @ 2008 10 24, 21:17)
Sveikos mamytės, ieškau patarimų dėl vaikiškų čiužinukų. Koks geriau yra kokosinis ar grikių ? Ar yra koks skirtumas kokį naudoti nuo pat naujagimio ? Parduotuvėje radau viena pusė kokosinė, kita grikių. Pardavėja sakė, jog girdėjo, kad kažkuri pusė tinkama naujagimiui, o kažkuri tik vėliau nuo kokiu 6 mėn., tačiau konkrečiai kuri pusė kam nežinojo. Ar tai TIESA ar tik eiliniai žmonių prisigalvojimai ? Aš manau jei būtų tai iš tikro, tai prie čiužinukų turėtų būti instrukcija kokio amžiaus vaikam tinka  g.gif  Gal yra protingų mamyčių galinčių patarti būsimai mamai  nestuke.gif . Iš anksto dėkoju  4u.gif

Įsigijom kokosinį ir jį naudojam iki šiol. Pradžioj geresnis yra kietesnis čiužinukas, kol susiformuoja stuburo linkiai, o vėliau galima ir minkštesnį.
Atsakyti
As irgi uz kokosini thumbup.gif, dar neisbandem, bet jau turiu nusipirkus, man rodos nusivilt tikrai neteks. Girdejau, kad jie nealergizuoja vaiku, o stai grikiniai gali alergizuoti g.gif. Maciau ir ta dvipusi (kur vienoj puse kokosinis, o kitoj grikiu), tai jis man visai nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mamucis @ 2009 01 13, 23:54)
Atleiskit, bet kame tada kokosinio ciuzinio privalumai, jei ant jo pritiesiat pledu, ir kur tas naturalumas, jei tiesiat cerata?  ax.gif

Norint issaugoti sausa ciuzini, reikia patiest kazka.
O gal jus turit tiek ciuziniu, kad galit juos sau leist skalbt ir dziovint kaskart, kai vaikutis pasisioja? g.gif
Ar prisiusiotam miega prasmirdusiam?
Atsakyti
Miega ant kokosinio rolleyes.gif kaina prieinama kiekvienam rolleyes.gif
Atsakyti
O mes pirkom dvipusi ciuzinuka, viena puse kokosas, kita - grikiai thumbup.gif Iki metuku miegos panele ant kokosinio, o paskui ant grikinio guldysim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vivuxs @ 2009 01 21, 20:18)
O mes pirkom dvipusi ciuzinuka, viena puse kokosas, kita - grikiai  thumbup.gif Iki metuku miegos panele ant kokosinio, o paskui ant grikinio guldysim  biggrin.gif

mes ir pasirinkom toki varianta 2 in 1 thumbup.gif
Atsakyti
pirkom putu poliuretano ciuzinuka is www.litbed.lt . Esam labai patenkinti ir kokybe, ir kaina thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karoliute: 26 sausio 2009 - 10:13
QUOTE(Karoliute @ 2009 01 26, 10:12)
pirkom putu poliuretano ciuzinuka is www.litbed.lt . Esam labai patenkinti ir kokybe, ir kaina  thumbup.gif

o kur pirkote? ar jie turi ciuzinuku 60x140? g.gif
Atsakyti
kas zinot kur Klaipedoj pirkt kokoso ciuziniu,ar yra ju vaiku mieste g.gif
Atsakyti