Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai vaikams

QUOTE(sara26 @ 2008 11 05, 19:17)
pas mus grikiu - kokosa,universalus ir esu juo labai patenkinta thumbup.gif

Pas mus toks buvo thumbup.gif be galo buvom petenkinti juo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(The pink panther @ 2008 11 10, 13:20)
Pas mus toks buvo  thumbup.gif  be galo buvom petenkinti juo  thumbup.gif

pas mus irgi toks pat , pirkom siauliuose Riki2, super thumbup.gif
Atsakyti
Pas mus kokoso - grikiu thumbup.gif
Atsakyti
Turejom dickiui kokosini ir maziams pirkom kokosinius. Grikinis man per minkstas pasirode, o ir kvapas nezinia ar patiks mazyliui. O kokosinis thumbup.gif
Atsakyti
turim kokosini.... thumbup.gif man aptinka, kad jis yra kietas.... thumbup.gif
Atsakyti
kai domejausi koks geriausias tai padariau isvada kad kokosinis - nuejau i vaiku prekiu parduotuve, ten sutikau sena pazystama ji man nekokiu isroriju papasakojo , apie kokosinius , jiems sudrekus ten viduj pradeda pelyti ir veisti "grazumai" brrr. kadangi jau buvau pries pat gimdyma tai mane sukrete, ji pasiule klasikini paralonini ir nupirkau ir puikiai jis mum laiko ner mikstas - kietokas toks , miega maziuke puikia tai ir as rami 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pukuotukas @ 2009 01 12, 23:38)
kai domejausi koks geriausias tai padariau isvada kad kokosinis - nuejau i vaiku prekiu parduotuve, ten sutikau sena pazystama ji man nekokiu isroriju papasakojo , apie kokosinius , jiems sudrekus ten viduj pradeda pelyti ir veisti "grazumai" brrr. kadangi jau buvau pries pat gimdyma tai mane sukrete,  ji pasiule klasikini paralonini ir nupirkau ir puikiai jis mum laiko ner mikstas - kietokas toks , miega maziuke puikia tai ir as rami 4u.gif

o porolone sudrekus nesiveisia sakot niekas? g.gif g.gif kazkaip neitikinamai nuskambejo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pukuotukas @ 2009 01 13, 00:38)
kai domejausi koks geriausias tai padariau isvada kad kokosinis - nuejau i vaiku prekiu parduotuve, ten sutikau sena pazystama ji man nekokiu isroriju papasakojo , apie kokosinius , jiems sudrekus ten viduj pradeda pelyti ir veisti "grazumai" brrr. kadangi jau buvau pries pat gimdyma tai mane sukrete,  ji pasiule klasikini paralonini ir nupirkau ir puikiai jis mum laiko ner mikstas - kietokas toks , miega maziuke puikia tai ir as rami 4u.gif

Neitikinai...juk jei kas nutinka nelauki, kol veisis, praskalauji ir isdziovini...jis greitai dziuva...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amri: 13 sausio 2009 - 13:02
Mes turim dvipusi - kokosinigrikini, bet as daznai suabejodavau jo kokybe. Lelyte dar nebuvo nei puses metu, o kokosineje puseje nuo galvytes ir kunelio liko idubimai. Bandziau ir papurtyti ir padauzyte, niekas nepadejo. Tad iseina taip, kad vaikucio galvyte idumba ir guli net zemiau uz kuneli.
Atsakyti
QUOTE(geguzyte5 @ 2009 01 13, 18:04)
Mes turim dvipusi - kokosinigrikini, bet as daznai suabejodavau jo kokybe. Lelyte dar nebuvo nei puses metu, o kokosineje puseje nuo galvytes ir kunelio liko idubimai. Bandziau ir papurtyti ir padauzyte, niekas nepadejo. Tad iseina taip, kad vaikucio galvyte idumba ir guli net zemiau uz kuneli.

na cia gal dar ir nuo gamintojo priklauso g.gif mes irgi naudojam kokosini- grikini, kol kas viskas gerai. grikine puse man nelabai patinka, nes issiguli, lieka duobutes, bet pajudini jas ir vel viskas tvarkoj. o kokosinis- tai super. buvo vasara "avarija" atsitikus smile.gif , tai prasegiau uzvalkaliuka, isnesiau i balkona ant saules, isdziuvo ir nei kvapo neliko nieko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(daluzenik @ 2008 09 25, 09:48)
Turim kokoso plauso ir labai dziaugiames.
ypac, kai pradejom miegot be sauskelniu, jau teko ir plauti  thumbup.gif
Vasara isdziusta ant saules per diena, vakare gulim jau sausam.
Dabar nesiusioja jau i lova ax.gif

Papildyta:

Visiska nesamone  doh.gif
Pati sia vasara skalbiau ir jokio kvapo neliko schmoll.gif
Lauke ant pastatomos dziovyklos padzioviau sauleje, per diena isdziuvo ir vakare jau miegojo vaikutis sausam kvepianciam muiliuku  thumbup.gif
Vonioje su dusu perliejau, uzpyliau skysto muilo ir nuskalavau, kol dingo putos, issiplove  thumbup.gif
Neklausykit nesamoniu. Kaip gali buti sintetika geriau uz naturalu produkta  doh.gif
Tai gal ta pardaveja pasakys, kad ir antkode sideponine geriau uz vilnone?  lotuliukas.gif  blink.gif
Papildyta:
O tai sintetinis sulaiko kvapa? lotuliukas.gif
Dziovint reikia visus isskabtus, tik vat is plauso labai greit vandenukas isvarva ir jau sausa, o kaip su sintetiniu, tai nezinau g.gif
Be to as taip pat tingiu kasdien plaut, tai dedu klijuote su frote ant virsaus( buna tokiu) ir dar vilnoniu senu pleduku turiu dar vyro vaikytes, ant virsaus ir tada jau paklode, tai liuks. ne taip ta cerata vaikui jauciasi ir silciau. O ir ciuzinys lieka sausas.  mirksiukas.gif

Atleiskit, bet kame tada kokosinio ciuzinio privalumai, jei ant jo pritiesiat pledu, ir kur tas naturalumas, jei tiesiat cerata? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(geguzyte5 @ 2009 01 13, 18:04)

Mano dukriukas naudoja ciuzinuka, kuris dar ir pries tai buvo miegotas berods ne vieno vaikucio (sese atidave)...tikrai nesiskundziu...Karts nuo karto praskalauju uzvalkaliuka...Nesiskundziu kokosiniu....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amri: 14 sausio 2009 - 13:21