Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai vaikams

QUOTE(Ginare @ 2008 08 08, 16:21)
Tai kuo tada grikinis sluoksnis geras???  g.gif

tipo ekologiskas ir minkstesnis uz kokosini umn.gif
Atsakyti
QUOTE(Ginare @ 2008 08 08, 16:21)
Tai kuo tada grikinis sluoksnis geras???  g.gif

Žinau, kad kūdikiui grikinis per kietas, dar jis šiugžda - besivartančiam leliukui trukdo miegeliui, iki metukų reikia gulėti ant kokosinės pusės, o vėliau, nuo 6 mėn. galima ant grikinio - grikinis gerai, kad masažuoja vaikučiui nugarytę. Čia tik nuogirdos. Paįvairinimui visai neblogai ir dvipusis. Vien tik grikinio nepirkčiau schmoll.gif . Ir dar, grynai ant pliko kokosinio čiužinuko neguldau, ant jo dar užkloju vilnonį apklotėlį ar medvilninį, nes žiauriai per kieta, nepatogu.
Atsakyti
QUOTE(Kiwija @ 2008 08 08, 22:44)
Žinau, kad kūdikiui grikinis per kietas

Mums kaip tik konsultantė "Vaikų mieste" sakė, kad grikinis kūdikiams netinka, nes per minkštas, rekomentavo rinktis iki pusės metų kokosinį g.gif .
Atsakyti
Kiek teko girdeti, tai kudikiams geriau kokosiniai is pradziu, po to grikiu. Tai yra tokie kur is dvieju pusiu apsivercia, super dalykas thumbup.gif
Atsakyti
Pradziai (kol naujagimis) pirksiu kokosini smile.gif
Atsakyti
man tai parduotuveje patare pirkti kokosini, tai toki ir buvau nusipirkusi, bet visai geras ciuzinukas, nieko blogo negaliu apie ji pasakyti smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės,
turim nestandartinio dydžio vaikišką lovytę (140x70 cm.), na man taip atrodo, kad tai nestandartinis dydis. Norėjau pasiteirauti ar tikrai visur pardavime kūdikių lovelėms būna tik tie standartiniai čiužinukai 120x60cm.? Gal žinote vietas Kaune kur galima būtų įsigyti kitokių išmatavimų čiužinukus (kokosinius ir pan.)...Ar bent jau užsisakyti? Labai ačiū už pagalbą ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes mirksiukas.gif ,

Na kadangi teko su ciuziniais padirbeti nemazai, galiu pasakyti, kad kudikeliams geriausi yra kokosiniai, ir geriausi be jokiu grikiu.
Del porolono, jo tikrai nereiketu, yra gryno kokoso pluosto ciuziniai 100 % pasiteisine.
Del latekso, ar jus zinot, kad lateksas yra ta pati sintetika, tik kitam pavidale g.gif , tai cia jau jums spresti ar reikalinga deti latekso i mazylio ciuzinuka.
Nestandartus gamina ciuziniu gamintojas IVO ir Ko, jie randasi Vilniuje, bet salonas yra ir Kaune Urme (negaliu tiksliai pasakyti kur), kazkur kur prekiauja ir miegamojo lovomis, na manau internete ivede pavadinima rasite.
Pas juos galima uzsisakyti ir "vidurius" ciuzinio ir pasirinkti uzvalkala, jis gali buti ir avies vilnos ir paprastos medvilnes.

Sekmes besirenkant 4u.gif
Papildyta:
Patikslinu, ziurejau ju puslapyje ir nemaciau irasyto Kauno, tai reiskia, kad yra tik atstovai kurie priima uzsakymus, o tiesiogiai galima gauti tik Vilniuje.Bet kainos tikrai neturetu isgasdinti, nes ir atstovai prekiauja gamintoju kainomis 4u.gif
Atsakyti
Labai aciu uz pagalba smile.gif biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(griekiukas @ 2008 08 23, 20:09)
Sveikos mergaitės,
turim nestandartinio dydžio vaikišką lovytę (140x70 cm.), na man taip atrodo, kad tai nestandartinis dydis. Norėjau pasiteirauti ar tikrai visur pardavime kūdikių lovelėms būna tik tie standartiniai čiužinukai 120x60cm.? Gal žinote vietas Kaune kur galima būtų įsigyti kitokių išmatavimų čiužinukus (kokosinius ir pan.)...Ar bent jau užsisakyti? Labai ačiū už pagalbą  ax.gif  blush2.gif

Kreipkites Kaune i RIKI-2 parduotuve, jie prekiauja siu ismatavimu ciuzinukais 4u.gif
Atsakyti
mes tai naudojam dvispusi vienoj grikių lukštai kiroj kokosinis, man tai jis patinka kad kvapų dar plius nesugeria nes jau ant puodo mokinamės smile.gif nu aišku skalbiasi tai sunkia ypač ta pusė su grikiais į skalbimo mašiną tai nepatariu dėt, nes tada bus kvapas kaip grikių košė išvirta ir dar papilkėja nesuprantu kaip aš sumąsčiau jį skalbt ohmy.gif
Atsakyti
QUOTE(griekiukas @ 2008 08 23, 20:09)
Sveikos mergaitės,
turim nestandartinio dydžio vaikišką lovytę (140x70 cm.), na man taip atrodo, kad tai nestandartinis dydis. Norėjau pasiteirauti ar tikrai visur pardavime kūdikių lovelėms būna tik tie standartiniai čiužinukai 120x60cm.? Gal žinote vietas Kaune kur galima būtų įsigyti kitokių išmatavimų čiužinukus (kokosinius ir pan.)...Ar bent jau užsisakyti? Labai ačiū už pagalbą  ax.gif  blush2.gif

Tokio dydžio čiužinukas vaikiškai lovelei yra ir štai čia: http://www.trollonli.../details/?id=45 Niekur iš namų net eiti nereikės mirksiukas.gif Beje, kaip tik į temą - dvipusis - GRIKINIS-KOKOSINIS lotuliukas.gif
Iš smalsumo ėmiau ir paskambinau telefonu jų konsultantei paklausti apie tuos grikius ir kokosus, o tai čia jau tokia versijų gausybė... ax.gif
Įdomu ką pasakė? Ogi turiu DAR VIENĄ versiją biggrin.gif . Kaip man paaiškino: liaudyje toks dvipusis čiužinukas paprastai vadinamas žiemos/vasaros čiužinuku. Grikiai - tai žiemos pusė, kad vaikučiui būtų šilčiau miegoti. Kokosinė pusė - vasarinė, kad neprakaituotų. Štai taip smile.gif
Atsakyti