mes irgi ieskome ciuzinuko dukriuko lovai
tik lova rinkomes nedidele (dabar tiksliai nepamenu ismatavimu, atrodo 80 ar 90*160), o paraloninio ciuzinuko nenorejau, tai kol lovyte atvaziuos leidziuosi i ciuzinuko paieskas...
kokios daugmaz kainytes vaikisku, kur renkates, kokius.
kiek ziurejau, tai vaikiskoms paraloniniai, arba reikia uzsakineti pagal ismatavimus. padvaiske klausiau, tai musu dydzio lateksinis su kokoso pluostu kainuotu apie 500lt.
mes naudojam kokosini - grikiu lukstu ciuzinuka
iki 1m bus kokosinis, o paskui apversim ir bus grikiu lukstu
Patarkit prašau, kur Kaune pigiausiai galima nupirkti kokosinį-grikinį čiužinuką
QUOTE(irulia @ 2008 02 20, 16:10)
mes naudojam kokosini - grikiu lukstu ciuzinuka
mes irgi toki turim
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2008 02 22, 12:58)
Patarkit prašau, kur Kaune pigiausiai galima nupirkti kokosinį-grikinį čiužinuką
pirkom Vaiku mieste pries Hypermaxima, o ar ten pigiausia, tai negaliu pasakyti, nes nesidomejau, kiek kitur kainuoja kadangi Vaiku mieste man buvo pirmasis apsipirkimas , tai gavom 15 proc. nuolaida...zinoma, pirkom ir daugiau reikalingu prekiu (vezimuka, lovyte ir kt.)
QUOTE(aurena @ 2008 02 28, 15:21)
mes irgi toki turim
Papildyta:
pirkom Vaiku mieste pries Hypermaxima, o ar ten pigiausia, tai negaliu pasakyti, nes nesidomejau, kiek kitur kainuoja kadangi Vaiku mieste man buvo pirmasis apsipirkimas , tai gavom 15 proc. nuolaida...zinoma, pirkom ir daugiau reikalingu prekiu (vezimuka, lovyte ir kt.)
Papildyta:
Jei ne paslaptis, kiek kainavo ciuzinukas?
QUOTE(aurena @ 2008 02 28, 15:21)
Mes taip pat Turim grikiu - kokosini
Kokosinis bet maniškis kai miegojo iki 6mėn mano lovoje tai įprato minkščiau,tai dar patiesiu minkštą storoką vystykliuką...
mes taip pat kokosini isigije,bet patiesiu tik patalyne,tegu pratinasi kietai,nes su stuburiuku nieko gero nebus,jai mikstai prades miegot
Turim grikių lukštų čiužinį ir kolkas labai patenkinti . Kad išsiguli - nesamonė, dėl alergijos - mano vaikas nealergiškas girkems
kokosinis
Kokosinis- nors pirkome vaikų mieste buvome nemaloniai nustebinti. Mums reikėjo jį pakirpti- tai vienam gale radom tokį sukietėjimą- kurio net perpjauti nebuvo įmanoma, o pjaudamas Mb rado adatą- tokią kaip vėlimui kad naudoja. net išsigandom- tiesa pasakius pirma visą nuvilkome, iščiupinėjome tik tada vaikui paruošėme.