Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai vaikams

mes irgi ieskome ciuzinuko dukriuko lovai ax.gif
tik lova rinkomes nedidele (dabar tiksliai nepamenu ismatavimu, atrodo 80 ar 90*160), o paraloninio ciuzinuko nenorejau, tai kol lovyte atvaziuos leidziuosi i ciuzinuko paieskas... smile.gif
kokios daugmaz kainytes vaikisku, kur renkates, kokius.
kiek ziurejau, tai vaikiskoms paraloniniai, arba reikia uzsakineti pagal ismatavimus. padvaiske klausiau, tai musu dydzio lateksinis su kokoso pluostu kainuotu apie 500lt.
Atsakyti
mes naudojam kokosini - grikiu lukstu ciuzinuka smile.gif
iki 1m bus kokosinis, o paskui apversim ir bus grikiu lukstu biggrin.gif
Atsakyti
Patarkit prašau, kur Kaune pigiausiai galima nupirkti kokosinį-grikinį čiužinuką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irulia @ 2008 02 20, 16:10)
mes naudojam kokosini - grikiu lukstu ciuzinuka smile.gif
iki 1m bus kokosinis, o paskui apversim ir bus grikiu lukstu  biggrin.gif

mes irgi toki turim thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2008 02 22, 12:58)
Patarkit prašau, kur Kaune pigiausiai galima nupirkti kokosinį-grikinį čiužinuką  4u.gif

pirkom Vaiku mieste pries Hypermaxima, o ar ten pigiausia, tai negaliu pasakyti, nes nesidomejau, kiek kitur kainuoja g.gif kadangi Vaiku mieste man buvo pirmasis apsipirkimas nestuke.gif , tai gavom 15 proc. nuolaida...zinoma, pirkom ir daugiau reikalingu prekiu (vezimuka, lovyte ir kt.) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aurena @ 2008 02 28, 15:21)
mes irgi toki turim thumbup.gif
Papildyta:
pirkom Vaiku mieste pries Hypermaxima, o ar ten pigiausia, tai negaliu pasakyti, nes nesidomejau, kiek kitur kainuoja g.gif kadangi Vaiku mieste man buvo pirmasis apsipirkimas nestuke.gif , tai gavom 15 proc. nuolaida...zinoma, pirkom ir daugiau reikalingu prekiu (vezimuka, lovyte ir kt.) smile.gif

Jei ne paslaptis, kiek kainavo ciuzinukas?
Atsakyti
QUOTE(aurena @ 2008 02 28, 15:21)

Mes taip pat drinks_cheers.gif Turim grikiu - kokosini 4u.gif
Atsakyti
Kokosinis 4u.gif bet maniškis kai miegojo iki 6mėn mano lovoje tai įprato minkščiau,tai dar patiesiu minkštą storoką vystykliuką...
Atsakyti
mes taip pat kokosini isigije,bet patiesiu tik patalyne,tegu pratinasi kietai,nes su stuburiuku nieko gero nebus,jai mikstai prades miegot 4u.gif
Atsakyti
musu grikiu lukstu smile.gif neissiguli tikrai,kaip kazkuri mamyte rase,tik tenka dazniau ji pakratyt ax.gif tik va su plovimu,tai nekas,toks jausmas,kaip ka tik grikiu kose butu virta(ir kvapas,ir rudas skystis blink.gif )
Atsakyti
Turim grikių lukštų čiužinį ir kolkas labai patenkinti thumbup.gif . Kad išsiguli - nesamonė, dėl alergijos - mano vaikas nealergiškas girkems biggrin.gif
Atsakyti
kokosinis smile.gif
Atsakyti
Kokosinis- nors pirkome vaikų mieste buvome nemaloniai nustebinti. Mums reikėjo jį pakirpti- tai vienam gale radom tokį sukietėjimą- kurio net perpjauti nebuvo įmanoma, o pjaudamas Mb rado adatą- tokią kaip vėlimui kad naudoja. net išsigandom- tiesa pasakius pirma visą nuvilkome, iščiupinėjome tik tada vaikui paruošėme. unsure.gif
Atsakyti