Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai vaikams

aha, ir man patarimop reikia.
koki deti ciuzini 3 metu vaikui, jei perkam lova atskirai, o koki ciuzini uzsisakyti

aciu
Atsakyti
tingejau skaityti visus pasisakymus blush2.gif gal galit parasyti, kiek parduotuvej mokejot uz ciuzinukus kokosinius arba grikinius-kokosinius... maciau, kad gariunuose kokosini uz 50 Lt pirko viena mamyte, o kiek parduotuvese? aciu 4u.gif
Atsakyti
Mes pirkome kokosinį čiužinuką. Man patiko jo kietumas, o grikiniažs labai jau čiažantis garsas blush2.gif , kažkaip nepatiko
Atsakyti
QUOTE(kornelija.k @ 2007 08 14, 15:43)
tingejau skaityti visus pasisakymus  blush2.gif gal galit parasyti, kiek parduotuvej mokejot uz ciuzinukus kokosinius arba grikinius-kokosinius... maciau, kad gariunuose kokosini uz 50 Lt pirko viena mamyte, o kiek parduotuvese? aciu  4u.gif

60lt vaiku miete pirkom
Atsakyti
gal galit patarti mamytes kuris ciuzinukas yra geriausias vaikuciuj? blush2.gif
Atsakyti
siaip populiariausi ir turbut geriausi - dvipusiai kur viena puse grikiu, kita kokosas.
naujagimiui kokosas dedas, o paskuj veliau kazkada - grikiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2007 08 18, 17:41)
siaip populiariausi ir turbut geriausi - dvipusiai kur viena puse grikiu, kita kokosas.
naujagimiui kokosas dedas, o paskuj veliau kazkada - grikiai smile.gif

drinks_cheers.gif visškai sutinku drinks_cheers.gif būtent tokį turim ir labai tuo džiaugiamės wub.gif
Atsakyti
Mes turim irgi dvipusį, tik viena pusė kokosinė, o kita pusė ortopedinė. Pirkdami konsultavomės su pediatrais, tai sakė, kad iki 1- 1,5 metų vaikutis turi miegoti ant kieto pagrindo. Tam geriausiai tinka kokosiniai čiužinukai. Grikinių mums nerekomendavo, sakė vaikams jie nelabai tinkami g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiezdrė @ 2007 08 19, 10:07)
Mes turim irgi dvipusį, tik viena pusė kokosinė, o kita pusė ortopedinė. Pirkdami konsultavomės su pediatrais, tai sakė, kad iki 1- 1,5 metų vaikutis turi miegoti ant kieto pagrindo. Tam geriausiai tinka kokosiniai čiužinukai. Grikinių mums nerekomendavo, sakė vaikams jie nelabai tinkami  g.gif

na, man irgi grikiai biski...nu nzn ar as noreciau ant ju miegot...bet kai buvo toks pasirinkimas tik, tai pirkau smile.gif kad ant kokoso miegos dar - zinau. o kaip bus veliau - matysim... gal kelsis i kita lova su nauju ciuziniu smile.gif
Atsakyti
geriausia mažiausiems vaikučiams kokosiniai, juose ir dulkių erkutės nesiveisia, arba jau brangūs ortopediniai, o grikiniai turi specifinį kvapą, jautresnius vaikučius gali alergizuoti, o ir šiugžda labai, pažadint gali
Atsakyti

Nuo pirmu dienu miega ant kokosinio ir laaaaaaaaaabai patenkinti thumbup.gif
ir gerai miegam tfu,tfu biggrin.gif
Atsakyti
Man taip pat konsultatnte sake kad naujagymiui reikia kietesnio ciuzinuko - tai grikiniai nelabai tinka..Geriausiai rinktis kokosini - mes rindi pardej Kaune mokejom 60Lt.
Atsakyti