aha, ir man patarimop reikia.
koki deti ciuzini 3 metu vaikui, jei perkam lova atskirai, o koki ciuzini uzsisakyti
aciu
Mes pirkome kokosinį čiužinuką. Man patiko jo kietumas, o grikiniažs labai jau čiažantis garsas , kažkaip nepatiko
QUOTE(kornelija.k @ 2007 08 14, 15:43)
tingejau skaityti visus pasisakymus gal galit parasyti, kiek parduotuvej mokejot uz ciuzinukus kokosinius arba grikinius-kokosinius... maciau, kad gariunuose kokosini uz 50 Lt pirko viena mamyte, o kiek parduotuvese? aciu
60lt vaiku miete pirkom
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2007 08 18, 17:41)
siaip populiariausi ir turbut geriausi - dvipusiai kur viena puse grikiu, kita kokosas.
naujagimiui kokosas dedas, o paskuj veliau kazkada - grikiai
naujagimiui kokosas dedas, o paskuj veliau kazkada - grikiai
visškai sutinku būtent tokį turim ir labai tuo džiaugiamės
QUOTE(Žiezdrė @ 2007 08 19, 10:07)
Mes turim irgi dvipusį, tik viena pusė kokosinė, o kita pusė ortopedinė. Pirkdami konsultavomės su pediatrais, tai sakė, kad iki 1- 1,5 metų vaikutis turi miegoti ant kieto pagrindo. Tam geriausiai tinka kokosiniai čiužinukai. Grikinių mums nerekomendavo, sakė vaikams jie nelabai tinkami
na, man irgi grikiai biski...nu nzn ar as noreciau ant ju miegot...bet kai buvo toks pasirinkimas tik, tai pirkau kad ant kokoso miegos dar - zinau. o kaip bus veliau - matysim... gal kelsis i kita lova su nauju ciuziniu
geriausia mažiausiems vaikučiams kokosiniai, juose ir dulkių erkutės nesiveisia, arba jau brangūs ortopediniai, o grikiniai turi specifinį kvapą, jautresnius vaikučius gali alergizuoti, o ir šiugžda labai, pažadint gali
Nuo pirmu dienu miega ant kokosinio ir laaaaaaaaaabai patenkinti
ir gerai miegam tfu,tfu
Man taip pat konsultatnte sake kad naujagymiui reikia kietesnio ciuzinuko - tai grikiniai nelabai tinka..Geriausiai rinktis kokosini - mes rindi pardej Kaune mokejom 60Lt.