Vaikuciu iki metuku negalima migdyti ant grikinio ciuzinuko! Iki metuku geriau tik ant kokosinio, o jau veliau galima ir ant grikinio.
Mes miegame ant kokosinio ziuzinuko.
Mums ir parduotuveje, kai pirkome ciuzinuka, sake, kad iki 1 m vaikiukui geriausiai kokosinis...
Mūsų kokosinis. Vyresnysis ant jo miegojo, dabar miega ir mažasis. nesiskundžiam.
Kokosinis ir musu,bet mazajai nelabai patinka,nes kietas O i vezimeli naudojam grikini ciuzinuka
kokosinis,koki gavom dovanu su lovele tokiam ir miegam
QUOTE(kastone @ 2006 10 10, 19:06)
musu ciuzinys grikiu/kokosu. parduotuveje sake, vaikeli migdyti ant kokosines puses, o grikiu naudoti tik vaikeliui paguleti, masaziukams. ir mamyciu zurnale parasyta, kad iki 1 metuku nerekomenduotina vaikus migdyti ant grikiniu ciuziniu, nes jie negerai veikia nugaryte
musu ciuzinys irgi grikių/kokosų. Mums niekas nesakė, kurią pusę kada deti. Tiesiog intuityviai jaučiau, kad kokosinė naujagimiui ir kūdikiui geriau. Be to ji ketesnė, o vaiko stuburiukas turi būti lygiai ir ant kieto pagrindo, kol dar nesusiformavę stuburo linkiai.
Pas mus ir kokosinis. Pati dirbu su vaikiškomis prekėmis, tad ir visiem pirkėjam tokį siūlydavau.
Man pačiai būtų patogu ant tokio miregoti...
Papildyta:
Ne, jos beveik nesiskiria.
Man pačiai būtų patogu ant tokio miregoti...
Papildyta:
QUOTE(Malvyna @ 2006 10 13, 16:08)
O kainos labai skiriasi kokosinio ir kokosinio-grikinio?
Ne, jos beveik nesiskiria.
Pas mus taip pat kokosinis, bet bent jau man jis atrodo toks saltas ir kietas
Užtat leliukui sveika ant kieto miegoti.
o šaltumo tame tikrai nėra.
o šaltumo tame tikrai nėra.
kokosinis
pas mus taip pat kokosinis