Įkraunama...
Įkraunama...

Kavos aparatai - 4

QUOTE(Gil @ 2011 03 28, 16:52)
Tokiu atveju reikia ieškotis automatinio kavos aparato, kurių kainos prasideda maždaug nuo 1500 Lt, tarkim koks Delonghi. Nežinau, gal ir neblogi. Bet lyginant su Jurom, kurios kainuoja 5000 Lt, tai turbūt nereikėtų. smile.gif Patvarume gali būti pataupyta. Tik vat neaišku, ar ir pusantro tūkstančio gali būti pavadinta 'nebrangiu' daiktu. O kokią kavą mėgstat?  cool.gif

Na keistai cia paraset, juk Jura automatine galima ir uz daug pigiau nusipirkti, beveik per pus nei jusu pamineta kaina. As turiu Jura impresa, mokejom kazkiek apie iki 3000 lt. Jis pilnai automatinis, veikia tfu tfu tfu be priekaisyu jau keli metai. Nesiskundziu, ir labai dziaugiuosi siuo daiktu, nes jis mums dirbba ir dirba, ypac vaikai megsta ta piena su puta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigitano @ 2011 03 28, 17:02)
Na keistai cia paraset, juk Jura automatine galima ir uz daug pigiau nusipirkti, beveik per pus nei jusu pamineta kaina.  As turiu Jura impresa, mokejom kazkiek apie  iki 3000 lt. Jis pilnai automatinis, veikia tfu tfu tfu be priekaisyu jau keli metai. Nesiskundziu, ir labai dziaugiuosi siuo daiktu, nes jis mums dirbba ir dirba, ypac vaikai megsta ta piena su puta smile.gif

Aš ir nesakiau, kad visos Juros tiek kainuoja, tik kaip pavyzdį pateikiau, jog ir tokių būna (bet įsivaizduoju, kaip įmanoma tą sakinį ne taip suprasti, bet aš tiesiog išskyriau vieną segmentą), ir turbūt ne šiaip sau tokia kaina. Kad veikia gerai ir pigesnis, nesiginčiju, bet tai vis tiek dvigubai brangiau nei patys pigiausi. Taip kad...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gil: 28 kovo 2011 - 16:16
Jura kainos prasideda nuo 2500 Lt, butent tu modeliu, kurie namams skirti smile.gif Jeigu ziureti is kitu gamintoju, tai rinkciausi Delonghi, pakankamai neblogi kiek teko susidurti. Tik reikia ziureti kokie poreikiai ir ka gaunat uz atitinkama kaina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Doubleface @ 2011 03 28, 19:55)
Jura kainos prasideda nuo 2500 Lt, butent tu modeliu, kurie namams skirti smile.gif Jeigu ziureti is kitu gamintoju, tai rinkciausi Delonghi, pakankamai neblogi kiek teko susidurti. Tik reikia ziureti kokie poreikiai ir ka gaunat uz atitinkama kaina smile.gif

Jo, namams skirti nedaro šimto puodelių per dieną, tai ir kaina atitinkama.
Pati turiu neautomatinį Delonghį, tiesa, neilgai - mėnesį, bet savo labai nedidelę kainą kol kas atidirba gerai. Mieste kavos praktiškai nebeperku. Latte, cappucinai ir namie geri, pienas puikiai išsiplaka. O tikrai skanios espresso niekas dar patiekęs nėra (aš skanios irgi neišgaunu), tai galima sakyti, jau atsipirko. biggrin.gif Pieno puta visiems atrakcija. Iki pilnos laimės tetrūksta malūnėlio, bet jam reiktų pakloti tiek pat, kiek kainuoja kavos aparatas. Bet tokia sistema tikrai ne visiems tinka, nėra taip, kad paspaudi mygtuką, kokios kavos nori, ir bėga. Yra rankų darbo. Bet man tai pliusas. smile.gif Ir primokėti už automatiką nereikia.
Atsakyti
jau rasioj toj temoj, bet pasigirsiu dar mes mokejom uz Jura ENA3 2199 lt, sulaukem akciju, buna ju kai kada...... o kava tai superine atradom pupeles kurios mums laaaabai patinka. Beja sunkiai radom, kiek pirkm visoso rugscios kazkokios KAVA va sita musu pamegta... (oho pabrangus g.gif )

o kava is sveiziai maltu pupeliu man fantastiska ir aparatu dar vis dziaugiuosi thumbup.gif
Atsakyti
Mergytes isduokit paslapti blush2.gif , kaip jus plakat ta piena? Kokio riebumo perkat? Nesigauna man nors tu ka... doh.gif . Bandziau ir 2,5 ir 3,5 riebumo piena plakt.... sian net 10% kavos grietinele bandziau blush2.gif , nu nesigauna ir vsio g.gif .

Ir dar... Kur Klaipedoj perkat pupeliu kava?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oksana76: 29 kovo 2011 - 19:09
QUOTE(Oksana76 @ 2011 03 29, 20:08)
Mergytes isduokit paslapti  blush2.gif , kaip jus plakat ta piena? Kokio riebumo perkat? Nesigauna man nors tu ka...  doh.gif . Bandziau ir 2,5 ir 3,5 riebumo piena plakt.... sian net 10% kavos grietinele bandziau  blush2.gif , nu nesigauna ir vsio  g.gif .

O kokį aparatą turit? Jei ten rankiniu būdu reikia plakti, tai gal blogoj padėty laikot garų vamzdelį... smile.gif
Geriausiai man plakasi Dvaro, Margės, Mū pienas. Riebumas didelės įtakos neturi.
Atsakyti
QUOTE(Oksana76 @ 2011 03 29, 19:08)
Mergytes isduokit paslapti  blush2.gif , kaip jus plakat ta piena? Kokio riebumo perkat? Nesigauna man nors tu ka...  doh.gif . Bandziau ir 2,5 ir 3,5 riebumo piena plakt.... sian net 10% kavos grietinele bandziau  blush2.gif , nu nesigauna ir vsio  g.gif .

pupelių būna visur ten, kur aparatais prekiauja topo centre, elektromarkte ir t.t
arba internetu
Atsakyti
QUOTE(Gil @ 2011 03 29, 20:53)
O kokį aparatą turit? Jei ten rankiniu būdu reikia plakti, tai gal blogoj padėty laikot garų vamzdelį... smile.gif
Geriausiai man plakasi Dvaro, Margės, Mū pienas. Riebumas didelės įtakos neturi.

Turim Delonghi ESAM 4000. O kiek laiko plakat? Vot su Dvaro man daugiausia tinka kaip isplaka, bet noretusi kad dar butu daugiau tos putos doh.gif
Atsakyti
O ka manote apie dabar Iki uz lipdukus siuoma Rowenta kavos aparata ? ar verta pirkti?
Atsakyti
QUOTE(Oksana76 @ 2011 03 30, 11:24)
Turim Delonghi ESAM 4000. O kiek laiko plakat? Vot su Dvaro man daugiausia tinka kaip isplaka, bet noretusi kad dar butu daugiau tos putos  doh.gif

O kiek dabar turit? Tarkim, matuojant tūrį, kiek pienas išsipučia.
Atsakyti
Sveikos,

mes jau 4-ti metai naudojames kavos aparatu DELONGHI EC 330S, va toks:
user posted image

nu esam is tikruju labai patenkinti thumbup.gif tfu tfu tfu nei karto neteko nei tvarkyti, nei jokiu bedu neturejom, isskyrus tai, kad tenka kartais prasivalyti sietukus biggrin.gif o siaip ir puta gerai gaunasi, kiek pastebejau geriausia puta gaunasi su MU raudonu, ir reikia vamzdeli laikyti pavirsiuje - tuomet tikra puta gaunasi, kol laikydavau ikisusi daugiau vamzeli tai tik pasildydavo piena ir praskiesdavo ji vandeniu lotuliukas.gif

svajones yra isigyti truputi rimtesni aparata, automatini galbut su maluneliu, taciau siam zingsniui reikia pasiruosti moraliskai lotuliukas.gif kad tiek pinigeliu palikti.... rolleyes.gif

kas del kavos, tai jau kuris laikas mes geriame tik LAVAZZA nes nesijaucia jokios rugsties, taciau megstame toki misiniuka : Lavazza kavos pakelis + aromatizuotos kavos 100g (pvz: vysniu) thumbup.gif nu pasaka ir namai kvepia puse dienos wub.gif
geros dienos pradzia garantuota biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamyte :): 31 kovo 2011 - 10:38