gal kas gali pasakyti kodel aparatas nepraso nukalkinimo,vandeni naudojam is ciaupo,vanduo gan kalkingas,naudojames du metus ir ne karto nepaprase nukalkint,aparatas musu delonghi 4500
Pas mus yra elektromarkt, bet visai neprekiauja nei aparatais, nei kapsulemis. Ieskau isigyti internetu . Pora variantu radau, bet maniau gal nuolat kuri kur ima pigiau... bet tylu...
maciau akropolio maximoj labai daug rusiu parsidavinejo dezutemis, berods po 8vnt dezutes kaina apie 17 lt(jei teisingai pamenu)
ir pagalvojau, kiek is tos kapsules puodeliu kavos iseina? vienas, ar daugiau?
gal kas gali pasakyti kodel aparatas nepraso nukalkinimo,vandeni naudojam is ciaupo,vanduo gan kalkingas,naudojames du metus ir ne karto nepaprase nukalkint,aparatas musu delonghi 4500
Sveiki visi, esu naujoke sitame forume, dar net nezinau ,kaip juo naudotis , bet noriu paklausti visu, ka manote , apie zinzino kavos aparatus ir kava, mane drauge neseniai pavaisino nerealaus skonio kava is to aparaciuko, buvau apstulbusi, kaip ten viskas paprasta ir kokio skanumo kava jis gamina,plius dar kai nori gali pasigaminti ir arbatos, kazkas nerealaus, noreciau nusipirkti, gal kas jau toki naudojate, nors drauge sake ,kad cia naujove Lietuvoje. O aparatukus ir kava galima apziureti psl : www.zinzino.com, jei turite su situo reikalu ka nors bendra labai prasau atsiliepti ir padeti man apsispresti del sio pirkinio.
Siaip dazniausiai buna prideta prie apaato juostele pamautuoti kietumui vandens, tai reiketu tiksliai pasimatuoti. Jeigu tiksliai nezinot ir vanduo paprastas is ciaupo, tai tada kokius 15-16 galima nustatyti
jeigu filtra naudojat kietumo nustatineti nereikia,jeigu valymo tabletes tada reikia, beje is ciaupo pas mus visa juostele raudona, pilame is filtro, va tada rode 15-16
Siaip dazniausiai buna prideta prie apaato juostele pamautuoti kietumui vandens, tai reiketu tiksliai pasimatuoti. Jeigu tiksliai nezinot ir vanduo paprastas is ciaupo, tai tada kokius 15-16 galima nustatyti
jeigu filtra naudojat kietumo nustatineti nereikia,jeigu valymo tabletes tada reikia, beje is ciaupo pas mus visa juostele raudona, pilame is filtro, va tada rode 15-16