Įkraunama...
Įkraunama...

Kavos aparatai - 4

QUOTE(gvilmina @ 2011 02 08, 18:49)
dekui, ten nebuciau ieskojus.

ir Prismoi maciau yra.
Atsakyti
gal kas gali pasakyti kodel aparatas nepraso nukalkinimo,vandeni naudojam is ciaupo,vanduo gan kalkingas,naudojames du metus ir ne karto nepaprase nukalkint,aparatas musu delonghi 4500
Atsakyti
QUOTE(gvilmina @ 2011 02 08, 15:34)
Pas mus yra elektromarkt, bet visai neprekiauja nei aparatais, nei kapsulemis. Ieskau isigyti internetu  verysad.gif . Pora variantu radau, bet maniau gal nuolat kuri kur ima pigiau... bet tylu...

maciau akropolio maximoj labai daug rusiu 4u.gif parsidavinejo dezutemis, berods po 8vnt g.gif dezutes kaina apie 17 lt(jei teisingai pamenu) g.gif
ir pagalvojau, kiek is tos kapsules puodeliu kavos iseina? vienas, ar daugiau?
Atsakyti
Sveiki.
Gal galetumete patarti koki kavos aparata pirkti? Esu nusiziurejusi siuos
DELONGHI EC710 Espresso Coffee Maker smile.gif
ir DELONGHI Icona ECO310 Pump Espresso Machine smile.gif

Gal kas nors naudojate butu idomu isgirsti atsiliepimus?
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Preila30 @ 2011 02 11, 21:21)
gal kas gali pasakyti kodel aparatas nepraso nukalkinimo,vandeni naudojam is ciaupo,vanduo gan kalkingas,naudojames du metus ir ne karto nepaprase nukalkint,aparatas musu delonghi 4500

Pasiziurekit nustatymus del filtro ir vandens kietumo. Kazkas bus ne taip nustatyta smile.gif
Atsakyti
Sveiki visi, esu naujoke sitame forume, dar net nezinau ,kaip juo naudotis , bet noriu paklausti visu, ka manote , apie zinzino kavos aparatus ir kava, mane drauge neseniai pavaisino nerealaus skonio kava is to aparaciuko, buvau apstulbusi, kaip ten viskas paprasta ir kokio skanumo kava jis gamina,plius dar kai nori gali pasigaminti ir arbatos, kazkas nerealaus, noreciau nusipirkti, gal kas jau toki naudojate, nors drauge sake ,kad cia naujove Lietuvoje. O aparatukus ir kava galima apziureti psl : www.zinzino.com, jei turite su situo reikalu ka nors bendra labai prasau atsiliepti ir padeti man apsispresti del sio pirkinio.
Atsakyti
QUOTE(Doubleface @ 2011 02 18, 17:53)
Pasiziurekit nustatymus del filtro ir vandens kietumo. Kazkas bus ne taip nustatyta smile.gif

o ką ten nustatyt, kad būtų gerai?
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 02 19, 17:15)
o ką ten nustatyt, kad būtų gerai?

Yra nustatymas Water Hardness. Dazniausiai buna keturi kietumo lygiai arba gali isjungti visai, tada neprasys niekada nukalkinimo.
Atsakyti
QUOTE(Doubleface @ 2011 02 20, 19:39)
Yra nustatymas Water Hardness. Dazniausiai buna keturi kietumo lygiai arba gali isjungti visai, tada neprasys niekada nukalkinimo.

Ačiū 4u.gif
Pas mane nuo 1 iki 30 dh, tai kiek man rinktis g.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 02 20, 22:30)
Ačiū  4u.gif
Pas mane nuo 1 iki 30 dh, tai kiek man rinktis  g.gif

Siaip dazniausiai buna prideta prie apaato juostele pamautuoti kietumui vandens, tai reiketu tiksliai pasimatuoti. Jeigu tiksliai nezinot ir vanduo paprastas is ciaupo, tai tada kokius 15-16 galima nustatyti smile.gif
Atsakyti
jeigu filtra naudojat kietumo nustatineti nereikia,jeigu valymo tabletes tada reikia, beje is ciaupo pas mus visa juostele raudona, pilame is filtro, va tada rode 15-16
Atsakyti
QUOTE(Doubleface @ 2011 02 21, 08:54)
Siaip dazniausiai buna prideta prie apaato juostele pamautuoti kietumui vandens, tai reiketu tiksliai pasimatuoti. Jeigu tiksliai nezinot ir vanduo paprastas is ciaupo, tai tada kokius 15-16 galima nustatyti smile.gif

ačiū 4u.gif
15 ir buvau nustačius, viduriuką tskant rolleyes.gif

QUOTE(Saga @ 2011 02 21, 09:03)
jeigu filtra naudojat kietumo nustatineti nereikia,jeigu valymo tabletes tada reikia, beje is ciaupo pas mus visa juostele raudona, pilame is filtro, va tada rode 15-16

baigės filtras, tai jūsų įkvėpta nusprendžiau pabandyt tabletes ax.gif
Atsakyti